1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Na tom je nejhorší, že to je jen pro osobní Orbánovy ambice, udržet se u moci. Protože podle objektivních čísel vede tu zemi dlouhodobě směrem dolů a dělá činy, které se dlouho dopředu probíraly - takže ani nemůže hrát překvapeného, že to ostatním vadí.

.

Ale začínám ho mít rád. Doufám, že i díky němu se EU více sjednotí a pochopí, proč je důležité razit společnou mezinárodní politiku silou celé EU, a ne pomocí naschválů jednotlivých států.

152
Před 10 měsíci
Miroslav Šilhavý

ano, v podstatě máš pravdu a souhlasím, mě jen zaráží, že kolos jako je EU nemá metodiku k různým alternativám které mužou, ale i nemusí nastat. i armáda má metodiku obsazení islandu, ikdyž se to neplánuje ani se s tím nepočítá, ale podle pravidla pozdě bycha honiti.

43
Před 10 měsíci

Maďarsko už dávno nemělo být v EU a NATO.

207
Před 10 měsíci
Jan Novotný

Neboj se my už tam také dlouho nebudeme , to celé je k ničemu pokud ti to nedošlo vazale .

144
Před 10 měsíciUpraveno

Maďarsko a Slovensko představuje bezpečnostní hrozbu pro ČR. A stejně tak i Babiš, a jeho ANO, který se s proruSSkými kolaboranty tak rád paktuje.

20
Před 10 měsíci
Pavel Stastny

Hrozbou jsou lidé jako vy a ti kterých vy volíte , doufám , že budete chlap a ne zbabělec a hurá na Rusa jak vám vaší páni přikazují a nebudete hrdina u kláves.

3
Před 10 měsíci

Patriot, vlastenec = prostě Orgán.

Kolik ta vlastizrada stála a v jaké měně ta platba proběhla? Hádám, že rubl to nebude.

60
Před 10 měsíci
David Jůna

Putin Orbána asi vůbec neplatí (ten si nakrade sám), ale drží ho pod krkem s ropou, plynem a jádrem.

Možná mu i slíbil Felvidék (Slovensko), až tu začne zase bačovat. Proto Fico nešel k Patriotům, ti ostaní šmejdi by to Orbánovi schálili v pohodě..

25
Před 10 měsíci

PaksII bude něco podobného jako ten slavný zlatý rubl🤣🤣

17
Před 10 měsíciUpraveno

Fascinuje mě, že se Maďarsko se Slovenskem diví, že EK v případě zavření kohoutků plynu a ropy z ruska přes Ukrajinu nic nedělá a nechává problém vyhnít, po tom co oba státy předvádí za husarské kousky. Viz třeba tento.

A ještě víc mě fascinuje, že jsou hrozně překvapení, že jim Ukrajina zavírá kohoutky. 😄

Osobně mě spíš překvapuje, že Ukrajina ty ropovody neodpálila výbuchem hned první den invaze, jak by to udělal každý normální napadený stát.

87
Před 10 měsíci
Jakub Smetana

Stejně by to bylo asi zbytečné a ukrajina by přišla o peníze za distribuční poplatek Odkaz

oenergetice.cz
Studie: EU, Austrálie a vyspělé země G7 nadále nepřímo dovážejí ruskou ropu
Západní země, které převážně zakázaly dovoz ropy z Ruska, za rok od za
6
Před 10 měsíci

Nezbývá, než zavést kontroly na maďarských hranicích

48
Před 8 měsíci
Petr Hančar

Já bych okamžitě vrátil hranice,na úroveň 80 let.Jinak tlachat stále dokola je v této době nebezpečné a neproduktivní.Ja osobně jsem zažil propustnost hranice se Slovenskem v Karpatech okolo Velké Javořiny.Oni přijeli úplně na hranice.A kde se vzalo tu se vzalo dvacet hladových Afghánců na zahradě u domu švagra v 01:00 hod. a chtěli asi jídlo. A to se odehralo asi 500m od centrální pohraniční stanice v centru obce . Tak po oznámení události zásah byl okamžitě.Proto je potřeba nekompromisně uzavřít hranice.A né jenom kecat a vyhazovat peníze zbytečně spoléhat se na šenghen.A ještě bych se chtěl někoho zkušeného zeptat ,proč chodí rusáký voják v České obuvi na Ukrajině a u nás je sbírka na helikoptéru předraženou ,lidi proberte se,kdo bohatne na úkor těch to sbírek?? Jsem proto aby podobné firmy byly zabavené za kolaboraci ,jinak marnost nad marnost eurohujeři.

Před 10 měsíci

Proč si vůbec EU a NATO drží v hnízdě maďarského záškodníka, který všude vykřikuje jak je EU/NATO k ničemu? 🤷‍♂️ Slováci jsou další na řadě. A kdyby se dostal ke korytu Babiš, tak by to za chvíli u nás vypadalo podobně.

36
Před 8 měsíci
Filip Burda

To je jen pohled fialový,co chce vidět ,vidí a ostatní mnohem horší zaměrně mlží a nechce vidět.Jako na hradě třeba rozvědčíka a politručku,tam je jistota, že se nevrátí k svému řemeslu ,vystudonovanému pod dohledem KGB a Komunistu.?A co když odpracováno ještě nemají?Ale zato Babiš je hrozbou.Proste kdo nejde s námi jde proti nám to je krédo této komunistické demolice.A to si ještě počkejme co ještě prozradí vykopnuti Pirát.Že půlka Pirátu jsou svazáci,přiznal sám.

Před 10 měsíci

To je divný přístup Maďarska. Navíc je může nechat volně se pohybovat po celé EU. To se mi zdá jako vyložené riziko i vzhledem k našim zkušenostem s Vrběticemi.

151
Před 10 měsíci
Tomáš Tomek

To je zrada. Tady se nedá hovořit o riziku. To tu je i bez tohoto.

99
Před 10 měsíci

Orbánova vláda, trojský kůň Putinova agresívního režimu. Už minimálně od dob anexe Krymu.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt