Kolik je roční úrok
Banka má možnost úvěrů od ČNB
Na co potřebují 300 milionů Eur?
1) chtějí financovat obří dobrý projekt a pak ok (měli by to zveřejnit)
2) mají problém v rámci likvidity špatných úvěrů a pak nedosáhnou na sazbu ČNB a zoufale vypíšou 7% ročně na dluhopisech
Pokud je to bod 2 pak tam ruším i účet a raději jdu jinam
Videl bych to na bod 2, o zadnem investicnim projektu se v clanku nic nepise. Jejich vyjadreni o kapitalizacnim posileni asi mluvi za vse. Spurny ted asi nema klidne spani...
Jak vylepšit stabilitu? Moneta je aktuálně nestabilní? Zajímavé. Já myslel, že se banky topí v miliardových ziscích. Chápu, že se následně části zisku ve formě dividend rozpouštějí akcionářům, ale i tak. Poměrně nešťastné vyjádření Monety.
To jako že je Bankou, je mu hej ? Větší nesmysl si nelze vymyslet. Banka je sama o sobě subjekt pracující na bázi lidského rozumu a predikcí. Investuje jako každý a nemusí to vycházet. Zvlášť v době, kdy se obecně šetří a vyčkává se.
K základním informacím k dluhopisu bývá dobrým zvykem zmínit výnos per annum. To ale není případ vemena ze seznamu, co psalo článek
Na co přesně vám tato informace bude, Danieli?
"Tyto dluhopisy nejsou určeny pro běžné retailové klienty"
Každý člověk co má peníze v této bance, by měl zbystřit. Pokud to není pro obyčejné klienty, nechápu, proč tato informace je tady, a zbytečně znervózní klienty. Tak začíná panika. 👍
Protože si chtějí nahrabat, Moneta se prodává. O tom nikde nepíšou.
No u mnoha firem bylo vydávání dluhopisů předzvěstí krachu. Asi je to jen neznalost. No a já jakožto "velmi opatrný investor" (podle výsledku testu), bych určitě do takové společnosti (jejích dluhopisů), neinvestoval.
Varovani pro klienty, co tam maji ucet. Banka, ktera musi vydavat dluhopisy na svuj vlastni provoz, to nevypada moc dobre...
7,5miliardy ???phe to naši politici rozkradou a rozfofrují za měsíc
Poprosím Vás neurážejte naše politiky!!
7,5 miliardy za měsíc?
Tak to je možná okresní přebor
Naši kluci tam nahoře tohle dají za týden i dříve!
Tímto Vás žádám o politickou korektnost
🙂
🙂
🙂
Jsem zvědav kam budou směřovat jejich akcie...dnes cena okolo 109 kč za akcii
Nikam. Banka jen plní regulatorní nařízení kapitálové přiměřenosti.
Takže je to nyní nestabilní banka?
S ratingem A2......asi ne
Z dovolené mi zbylo 100€, ale vypadá to, že mám smůlu.