takové krásná reklama jak zblbnout lidi aby šli a koupili si nové telefony, že? Vyho´dte co vám funguje a kupte si nový s mliardou předinstalovaných aplikací, které sice vůbec nevyužijete, ale za to utratíte peníze za blbosti. A tak nějak funguje celý Green Deal v praxi. Stejně s kotlama: Vyhoďte co vám funguje a kupte si další střep. ale nebojte se, minimálně rok, ho budete moci používat než vám ho zas zakážeme používat.... ať žije poblázněná EU!!!!!
Nee, je to naopak, vyhodím ho, když to přestává fungovat a to se mi i stalo, poletí..
Může nějaký virus zjistit potvrzující kód v sms?
SS7 protokol
SIM swapping
Insider
Za těmito klíčovými slovy naleznete odpověď na vaši otázku.
...můj telefon se od telefonní budky liší jen tím, že je mobilní, vejde se do kapsy a posílá sms:-) a je to naprostá pohoda. Vtipné je to, jak na to někteří lidé reagují tím, že mi nabízejí zdarma nějaký svůj chytrý telefon, který již nepoužívají a byť je to milé...s díky odmítám. Nepotřebuji ani MMS ani aplikace ani data. Je to ale jen můj postoj k současnému tlaku neustále nakupovat nové a nové technologie, neustále něco aktualizovat:-).
Jestli používáte aktivně nějaký bankovní účet a nejste senior, banky na této vlně jedou a přihlášení zesložiťují. Nejspíš vás k takovému zařízení dotlačí.
Pokud takové věci nepoužíváte, není důvod si šudlifoun pořizovat. Bohužel kvalita stávajících tlacitkovych jde dolů.
Tak vážení telefonisté. Vy, co máte mobilní telefon uvedený v seznamu, honem honem si jděte koupit nový mobil s vyšší třídou Androidu. 😄 Nejlepší, jak zvýšit tržby, je postrašit majitele uvedených mobilů a nenápadně je dotlačit k nákupu nových. 😄 Hezká reklama.
Napsali kterou značku? A u koho je to bezpečné?
Kdo z vás normálních lidi čte co odfajvkovava? Proste po instalaci něco vyskočí, a aby to fungovalo tak to odkliknu. A co odklikavam nevim.
Já.
Článek ukazuje na možné problémy, ale autor žije na Marsu. Vrcholem bezpečných aplikací je jejich stahování z oficielních zavirovaných zdrojů. Dohoda výrobců a "hackerů", kteří vytváří prostředí pro stálé nové verze telefonů, které jsou za půl roku znovu zavirované, tedy kupujte a zase kupujte. Jsme rukojmí!
Vždyť i na oficiálních stránkách Obchod Play bylo několik aplikací a určitě ještě je které byly zavirované.
Podstatné je kolik má daná apka stažení. Pokud jsou to miliony tak bych se toho tak nebál, ale stáhnout program který má 1000 stažení může akorát člověk který by měl mít spíše tlačítkový telefon.
Zlatá stará Nokia s anténkou!
Přes opakované utopení, pádu z 2.patra, vypadnutí z kapsy při jízdě na kole s původní baterií chytí signál i tam kde chytré nemají a sousedi na chatě chodí za mnou si zavolat a stačí dobíjet za 7 - 10 dnů!
Splňuje veškeré mé požadavky na mobil. Na ostatní mám PC s pevným připojením s ESETEM!
ÁÁÁ, koukám, že mám KONEČNĚ kolegu:-)...
Taky ,,zarytý Nokiácký klávesák" pane Strnad??? Jako já!
Jen bych si přál, sehnat takovou baterku jako máte Vy!!!
Koupím novou, nevydrží -do měsíce- nabitá ani dva dny! BL-5C.
Teď mám jednu, co vydrží 3dny! Starý křáp-bůh ví odkud. A nechtějte lidi vědět, kde jsem ji vzal...
Zezula, 3110C. (rezerva5230i)
P.S. Vím, že za hloupé otázky se střílí za úsvitu. ALE! Moc prosím, nemáte jednu náhradní navíc? 🙂 Nebo kde ji koupím???
Děkuji Zezula
"Pokud máte některý z těchto telefonů, jste snadný cíl pro útočníky."
anebo stačí, když si do týdne koupím nový?
Nějak nerozumím tomu, že “nejsou podporovány modely iPhone X”.
Máme v rodině stařičký iPhone 6 a aktualizace iOS jsou stále dostupné. Iphone 6 šel na trh v roce 2014, pokud se nepletu. Iphone X cca v roce 2017 a je stále kompatibilní s nejnovějším iOS18.
Zrovna aktualizuji synkův starý iPhone 6S i manželčin Iphone SE 1. gen (má ho kvůli malé velikosti, o novějším a větším nechce ani slyšet). Apple sice u starších produktů už nepodporuje novější iOS, ale to neznamená, že na své klienty kašle, jako os Android, Apple aktualizace starších verzí iOS stále provádí a tím udržuje své produkty bezpečné.
„Nemusí jít jen o phishingové e-maily, útočníci často využívají i soukromé zprávy, SMS a podvodné QR kódy s odkazem na nedůvěryhodné stránky.“
Jak mi aktualizace operačního systému pomůže nebýt idiot a neklikat na odkazy ve zprávách a neskenovat kdejaké QRko?
aktualizace vas ochrani pred zranitelnostmi 😉 a tedy skodlivvym kodem, ktery je prave vyuziva.. to staci potom otevrit infikovanou stranku/reklamu