1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Dobrá finta jak donutit koupit nový telefon.

86
Před 10 měsíci
Zdenek Tergel

Představte si pane Tergel, kolik ubožáků na tuto skrytou pobídku k nákupu skočí.😁 Já jsem úplně klidný. Debilní telefon nevlastním ani nechci. Já používám malý, tlačítkový na telefonování. Napíšu možná tři SMS ročně. Komunikaci provádím výhradně ze svého počítače. Žádný jiný. Když vidím ty ubožáky po ulicích, zejména mládež, jak do toho čumí s vyvrácenými prsty....... Sluchátka na uších, přechod pro chodce... Atd.

90
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 10 měsíci

Používám i hodně staré Nokie bez OS, tam mi můžou útočníci akorát skočit na pytel. A pokud si chci s někým popovídat, jdeme třeba do lesa. Mobily necháváme doma, stejně i chytré hodinky a ostatní „nevhodné" nesmysly...

4
Před 10 měsíciUpraveno

Je to jednoduché: především je naprostý nesmysl reagovat na jakkoliv výhodné nabídky pochybného nebo neznámého původu a hlavně otevírat přílohy mailů, o kterých nic nevíme. Nelépe je všechny neznámé maily okamžitě mazat.

4
Před 10 měsíci
Petr Hrbek

nejde jenom o maily.. to muze byt i prosty banner reklamy s pochybnym kodem 😉

Zobrazit dalších 16 reakcí
Před 10 měsíci

No já si spíš vzpomínám na bezpečností chyby jako Heartbleed, které byly v příliš nových systémech .... člověk se podíval na svoje servery a zjistil, že je safe, protože v jeho verzi OpenSSL ještě ta chyba není ..... Obecně bych se bál spíš příliš nového SW ..... a jak jsme viděli nedávno - nemusí jít ani o bezpečností chybu a sundá to celý svět 😄

1
Před 10 měsíci

Podle mého názoru má antivirový program v mobilu jeden z padesáti!!!

"Vždyť mobil není PC, antivirový program jen zabírá místo !!!"

To že i v"mobilu" mají mejly, fejs, aplikaci své banky, platební karty, osobní doklady............. si asi neuvědomují!!!

1
Před 10 měsíci

Pouzivam zasadne VPN, ktera mi hlida malware a kill switch apod. Neresim vubec nic... nechapu.... nic jednoduse si kupte NordVPN a nemusite tyhle veci resit, nebot datovou komunikaci skryje tunel 😉

5
Před 10 měsíci
Petr Venclík

poraďte prosím kde a za kolik zakoupit - děkuji ad

Před 10 měsíci

Nejlépe platit v hotovosti a nikdo vám účet nevybílí, jsou to samé blbosti, platby předem a pak se lidi diví že jsou v průseru, nevymýšlejte pořád nějaké bejkárny a bude dobře. Takhle o vás může kdokoliv mít informace, i kolik na tom účtu máte naspořeno.

4
Před 10 měsíci
Karel Videcký

Máte pravdu nehledě že mám e občanku a pořád aktualizace a o datové nemluvě tu musím zrušit a to je státní zakázka tak co teprve toto to je malá věc

Před 10 měsíci

Řeší se to antivirem - ale musí jít nainstalovat - což většinou jde. A kdo má poschovávané stažené vlastní aplikace, z nichž některé navíc i zaplatil a zakoupil, tak má velkou výhodu : jeho paranoidní index nestoupne do krajních hodnot ani při vyhledávání a čtení podobných článků.

Jinak článek je v této žoviální podobě ještě fajn - ale stejně mám zatím stále stejný dojem, že internetové noviny pořád zdaleka nedosahují úrovně novin tištěných - neklesaj. A to už dávno ty internetové nejsou "mladé a nezralé".

3
Před 10 měsíci

Tohle byl důvod proč jsem vyměnil s10e za novější s23. Jinak to byl skvělý telefon. Klidně bych ho používal dalších 5 let, kdyby držela baterka.

4
Před 10 měsíci
Vojtěch Šimůnek

Je fajn mít doma S11,S22 i S23 💪🏻

3
Před 10 měsíci

myslím si že telefon je na telefonování,všechny aplikace a jiné ttzv vymoženosti jsou nebezpečné,proto je nevyužívám,bankovnictví v mobilu je blbost.

26
Před 10 měsíci
Zbyněk Lorenc

Me zas připadá velice užitečné.

Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt