1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Aby se stíhaly aktualizace a ostatní, tak bych musel kupovat každé dva roky nový mobil za deset tisíc nebo každý rok ten za pět tisíc.

15
Před 10 měsíci
Josef Šátava

Záleží na mobilu. Samsung poskytuje aktualizace 7 let, což je poměrně dost, Motorola třeba jen 3 roky, co ž je zase dost málo.

Takže je to na výběru a netřeba to řešit hned novým mobilem.

3
Před 10 měsíci

Telefon mám jen na to, abych si zatelefonoval, kam potřebuji a na fotografování. Na nic jiného ten zázrak století nemám a ani nechci mít.

10
Před 10 měsíci
Zdeněk Paldus

No tak jistě 😂😂😂

Zobrazit další 2 reakce
Před 10 měsíci

Akorát jsem to přeposlala známému, se kterým jsme stejné téma probírali v neděli. Obhajoval svůj 7letý samsung přes našimi iphony (14 a 12), že je blbost kupovat si každé 4 roky nový telefon. Ano, je to blbost, pokud potřebujete pouze volat a psát zprávy. To vám, stačí i tlačítkovej.

8
Před 10 měsíci

Dobrý den, jakou podporu myslíte? Zde Odkaz přikládám odkaz seznamu kompatibilních zařízení s nejnovějším iOS například. Jde o oficiální stránky výrobce a telefony vámi zmiňované jako bez podpory dostanou nový systém.

4
Před 10 měsíci

Pravděpodobně vám ukradnou bezvýznamné fotky babičky, které pro ně mají převelikou cenu 🙂

Před 10 měsíci
František Černý

Pokud nemáte bankovní aplikaci tak ano

1
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

Já se nebojím i přesto, že patřím zřejmě do té ohroženější skupiny. Vždyť máme ve vládě odborníka na IT, tak čeho se bát? Bartoš s tím zatočí..😂

41
Před 10 měsíci
Tomáš Kadečka

Jestli jako s přijímačkami tak to bude dřív konec světa

Před 10 měsíci

Copak se děje že by poklesl prodej mobilů.

11
Před 10 měsíci
Tonda Přibyl

Asi čekají na návrat MPA a pak už to bude v pořádku.

5
Před 10 měsíci

Ještě že mám Nokii 3110. Telefon potřebuji na telefonování a ne abych na něm byl imr i vere!

19
Před 10 měsíci
Jaromír Zezulka

Já mám Hammer. Umí telefonovat, umí SMS a asi by s ním šly i přibíjet hřebíky. Zbytek je zbytečnost.

9
Před 10 měsíci

Naštěstí tam můj Samsung S9 není a androidem 10. Houby zle co by si v mém telefonu vzali když to používám jen na volání a sms. Občas nějaká fotka :)

7
Před 10 měsíci
Jan Kult

Zdravy nazor.

2
Před 10 měsíci

To si musíme rychle koupit nový mobil, tak to myslíte?

40
Před 10 měsíci
Tomáš Bystřický

Ale POZOR!

Při pořízení nového přístroje se už nedává žádný návod používání.

Na dotaz po návodu vám bude se shovívavým úsměvem vysvětleno, že návod najdete v elektronickém asistentu, který je v tom údajně chytrém krámu s umělou inteligencí schován pod ikonkou s jakýmsi ozubeným kolečkem.

No a doma pak zjistíte asi toto:

"Dobrý den, jsem váš asistent, Bohužel, zatím neumím česky, ani slovensky.

Vyberte si prosím z nabídky seznamu 520 řečí (kterým ovšem ani jedné nerozumíte vy).

Každý nemá štěstí, jako já, že má doma šestiletou vnučku, která mu dokáže s obsluhou toho IT zlostka poradit.

🙂

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt