Hromada mladých tomu nerozumí, a co máme dělat my kterým táhne 7 křížek.Mi stačí stará Nokia.Tmobil a Outůčko je u nás katastrofa.
Mám také skoro 70, ale mám chytrý mobil, ovšem elektronické bankovnictvi používám pouze v laptopu
Co to tu melete? Redmi A7 nedostává záplaty už od 2021, takže se na seznamu off objeví až teď? Používám ho stále a nestahují nikde od třetích stran a frčím dál....kecy, kecy, kecy.... hlavně si kup nový mobil.... chudáci...
Jděte někam. Jenom taháte z lidí peníze. Nokia mi sloužila 20 let . Co jsem potřeboval jsem si zařídil. Za chvíli se budou muset měnit telefony každý rok.
Ekonomika se musí "točit". 🙂
Článek o ničem,mám telefunken z roku 07 a nikdo po mě žádné aktualizace nechce,jestli to není jen tahák na peníze,děkuji nechci.
Já jedu jen Nokie, teď mám 105-ku. Je super stejně jako všechny předtím!
Chytrý telefon používám bez sim karty jen na příležitostné focení.Na telefonování mám původní Nokii
Ráda bych Vás upozornila, že lepší fotky udělate s laciným foťakem. Jinak máte 👍, mít telefon pouze k focení, to je topka! 😅
Jj co na tom, že starý mobil funguje docela dobře, ale potřebujeme vás skrouhnout o další prachy, tak honem honem rychle si kupte nový předražený telefon.
Deset nejvíce zastoupených a dlouho nepodporovaných zařízení v síti O2
· Apple iPhone X
Muže mi to prosím nekdo přeložit? Jako co ta věta znamená??
překlad: kupte si novější model a podpořte tím náš výdělek. operátoři mají odpradávna nejvyšší ceny telefonů. A pokud bude někdo tvrdit, že má pěkné slevy, tak za co? Za to, že jim platí nadstandard oproti těm, co ty slevy nemají. Stačí se jen podívat ve vyhledávači na konkrétní telefon a porovnat si ceny. A teď nemám na mysli nějaký ebay, amazon či alibabu, ale třeba nějaký náš obchod se spotřební elektronikou
Já mám telefon starý 25 let Siemens C10 a bez problému. Dovolám se kdekoliv.-
Jsou lidi kteříi bez telafonu nedokážou ani žít prostě závislaci
Pokud nechcete řešit zabezpečení atd tak je nutné tahat třeba 3310 😂😂🤣...
Jinak proč je tam ruska vlajka? 😂
Takové malé podnecovani lidi proti rusakum 😃...
Reklama na O2 ? Líbí se mi jak autor mezi zastaralé telefony nacpal iPhone Xr a XS které dostali nedávno nejnovější ios 18