Primátor Opavy chtěl odsunout nadcházející volby, protože je nestihnou připravit a spousta lidí má teď jiné starosti. Ovšem vládní pětisebranka to odmítla! Oni dobře vědí, že nejvíc byla postižena severní Morava, kde pětisebranku lidi moc nevolí, a tak se jim to náramně hodí.
Vy jste tak trošku os..se..el. Mel byste vědět, že o volbách nerozhoduje vláda, ale poslanecká sněmovna a jediný kdo je může posunout je právě ta poslanecká sněmovna. Ale to by se soudruzi nejen z pětikoalice, ale i opozice museli mimořádně dostavit do práce v pondělí a do pondělní půlnoci přijmout rozhodnutí.
Opravte si popisek k té chemičce, ta nemá s Bohumínem nic společného.
Opravte si popisky:
obr. 13 - jsou Mariánské hory a není to mezi Ostravou a Bohumínem, ale hned za soutokem Opavy a Odry.
obr. 18 - jsou Mariánské hory a ne Přívoz, v podstatě jenom přes železniční trať od chemičky (obr.13)
Máte pravdu. Obr.13 je Nová Ves osada a část Mariánských Hor. Je tam vidět ta protržená protipovodňová hráz
Co na to "kluci z Duhy"? Přihlaste se, kde jste? Tak co, který má ty koule se vyjádřit? ....jen přes soudy...přijeďte na besedu do Krnova, Vávrovic nebo Opavy...co jim řekněte.. motýl, ptáček, křeček,myška, kobylka....nebo to lidské neštěstí. Je mi s vás zle...napište
Zpoždění Nových Heřmínovů nijak nesouvisí s obstrukcemi organizací na ochranu krajiny. Mrkněte na jejich webu. Třeba Hnutí Duha k tomu má obsáhlou tiskovou zprávu vč. dalších odkazů.
Záplavy jsou strašné neštěstí, ale ochranáři jsou obviňováni nespravedlivě.
Takže první pokus jste nezvládli. (Myšleno 20 let na přípravu.)
Nyní tedy máte druhý pokus. No a za 20 let si to zase zopákneme, ju?
Ačkoliv se mi mé věty zdají velice smutné, řekl bych, že jsou zcela reálné a realistické. Povodně byly a budou. Jen nechápu, proč si my lidé dělámě tolik starostí a bolesti, že jsme nepoučitelní. Neschopni postavit opatření, ale naopak velice schopni stavět v záplavové zóně. A místo aby jsme si přiznali svoji vlastní chybu, tak to na někoho mrsknem. Třeba na vládu.
Voda si vždy cestu najde. Přírodu neoj*bete
Je možné ,že jsem přehlédl ale asi ne nikde jsem se nedočetl kolik vládní strany poslaly na volby peněz ze svých pokladen. .Nebo jsou ochotni dávat jen ze státní pokladnmy.
Kyselé hrozny.
Velmi smutné a ještě smutnější je, jak s tím lidi spojují politiku. A kde máte Hrabiše, když neustále kritizujete současnou vládu? Nemá cenu teď plýtvat energií na hejtování politiků, ale veškerou energii upnout na skutečnou pomoc. Hloupé keci ničemu nepomůžou.
To nevymyslíš - v jedné větě odsoudit "tahání politiky" a v druhé vytáhnout Hrabiše a vládu ... 😄
Moravu a Slezsko Čecháčky nezajímají jsme pro ně jen dojné krávy🤑🤑.je zajímá Praha a 100km kolem ní. pěti Kolka 🤮🤮🤮
Nikdy a za nikoho to nebylo jiné.
Kde je Pekarová, jezdí na Ukrajinu se dívat na rozbité domy a nás v republice ji to nese.e🤮
Tak to by ještě chybělo, vidět Pekarovou v plavací vestě, s přilbou na hlavě jak s Fialou slibuje, že vláda nikoho nenecha padnout.
Tak hlavně všichni postižení na tom samém místě budujte a opravujte, aby vám další povodně všechno zase zničily ...