Pokud by cena byla o takových 150 tis nižší, určitě by se dost kupců našlo. Jako druhé auto do rodiny na jízdy okolo komína fajn. Ale při obecném zdůrazňování o kolik má EV méně součástek než běžný spalovák by auta na baterky měla být výrazně levnější než jsou.
A kolik najezdite denně s 80kwh to máte min dojezd 400 a na rychlé nabíječe za 15 minut nabito pauza na kávu a jedete a pokrok s capacitou jde dopředu jedině tak cena ať zlevni a lide budou kupovat za mě elektro japonci vyviji s kapacitou na 1200km neřeším cenu nabijeni ale už jsou firmy co nabízí různé paušály a vím že elektra budou platit silniční daň místo spotřební za palivo ale hrát si na to že spalovaky jsou cesta je blbost Číně a USA koukáme na záda a myslet si že nás spalování spasi je blbost pokrok jde dopředu aby jsme nezůstali jako zkanzen
S cenou od 800 tisíc z toho žádný trhák nebude.
Ne v okamžiku kdy si cílová skupina, což je u mě střední třída má spořit na důchody, vychovat dvě a více dětí, zrekonstruovat bydlení na energetický neutrální ....... To se bavíme o investicích v řádu milionů a na to s průměrným platem 45 tisíc na který ještě dvě třetiny lidí nedosáhnou v životě nemůžete ušetřit. O nevěřím tomu, že se najde tolik šílenců, který si koupí ojetý elektromobil který drandil ve firmě. Iluze.
Zaměstnanecký příjem není pro řadu lidí příjmem jediným. Myslíte, že nikdo nepodniká, nemá více úvazků, nepracuje na dohody, nepracuje na černo, nemá žádné investice, nepronajímá nemovitosti? Příjmy velké části populace jsou výrazně vyšší, než uvádíte.
Jo hezké...škoda, že většina normálních pracujících lidí si ho nemůže z finančních důvodů dovolit...Škodovka je už i za víc než 1 milion korun...plat 20 - 40 tisíc korun...to jsou paradoxy
7 měst ležících cca 300 km od Prahy, tedy v dojezdové vzdálenosti toho auta:
Vídeň, Rakousko - přibližně 300 km jihovýchodně.
Drážďany, Německo - přibližně 150 km severozápadně.
Norimberk, Německo - přibližně 300 km západně.
Bratislava, Slovensko - přibližně 330 km jihovýchodně.
Brno, Česko - přibližně 200 km jihovýchodně.
Lipsko, Německo - přibližně 250 km severozápadně.
Wroclaw, Polsko - přibližně 270 km severovýchodně.
Jezdíte tam každý den?
Nejezdím, ale chci mít tu možnost! Aniž bych se musela obávat nějaké nehody na dálnici a s ní spojenou objízdnou trasou, na které zůstanu stát s prázdnou baterií. Ale to není to nejhorší! Nejhorší je ta šílená cena a k ní šílený propad zbytkové hodnoty vozu. To vše prodražuje provoz EV do takové míry, že raději zatím zůstanu u mé krásné červené CX-5.
"nabízí dojezd více než 370 kilometrů" Takže třeba 500, 600 i víc? To je taky více než 370 km 🤣 Prostě stačilo napsat, že dojezd je až 370 km, ale chápu, to nezní tak dobře. Jinak cena od 799 tis. je hezká, ale předpokládám, že standardní výbava nebude žádný zázrak a s vyšší baterií půjde cena rapidně nahoru a milión nebude problém.
Bratranec koupil před covidem Karoqa, 1,5 dsg. Základní barva, nějaký malý kožený paket a litá kola navíc. Dal za něj lehce přes 500K.
A o pár let dál se dozvídáme, že elektromobil startuje na stejné ceně jako Karoq, to jest 800 tisíc....
Bohužel, autoři od Škodovky mluví už delší dobu o novém designu - Modern solid.
Nicméně Elroq je kolem dokola “stará známá” Škodovka, má jen jinak provedenou čelní masku a nárazník. I zezadu to je další variace na už známé tvary světel a zadního víka.
Když si to srovnám s konkurencí korejských automobilek a dalších značek, nevypadá Elroq nijak přelomově…
Zklamání, jednoznačně.
Oliver Stefani nemá ani náznakem vizi, jakou měl Josef Kabaň a taky Kabaňovi předchůdci, kteří dostali Škodovku nahoru.
To myslíte vážně s těmi Korejci ?? Elroq je 100x hezčí než jakýkoliv korejec. Tohle auto se náhodou velmi povedlo. Je fakt hezky kompaktní. Ale je to co člověk to názor 🤷♂️😎
800 papírů za základní výbavu s MAXIMÁLNÍM dojezdem 370 km (normovaný dojezd za zcela ideálních podmínek pro EV). Jako druhé auto do rodiny na cestu do práce a na nákupy dobrý. Teď otázka, kdo si v Česku koupí druhé auto do rodiny za tolik peněz. Hádám, že téměř nikdo. Ale Škodu už soukromý kupci dávno nezajímají. Vysloveně se soustředí na fleet. Tam s dotacemi asi pochodí lépe.
Znam lidi, co si kupuji na crndani po meste Kodiaqy, X5, Q7 atd
Tohle ma v tomhle rezimu vetsi smysl a kupce si to jiste najde.
Když já bych radši Fabii combi s 1.2 motorem, bez EGR. Aha, já jsem jenom zákazník, na toho se nehledí.
.. a bez start-stopu, hlídání pruhů, parkovací kamery, hlídání tlaku atd.
Tak toho bych bral, máme v obci i slušnou infrastrukturu, u každé pouliční lampy je nabíjení 125 kW, takže pohoda, klídek a tabáček.
Tak auta budou zase vtlačena do různých firem v rámci propagace atd doufám, že mi zůstane kodiag a nedostanu tento nesmysl 😁😁😁😁😁