1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Měl mu to raději přijet do Bejrútu sdělit samotný Chamenei, toho by určitě Nasralah poslechl. Pak mohli jít spolu někam na kafe.

19
Před 8 měsíci
Jaromir Svoboda

nebudeš mi to Alíku věřit, ale v bunkru mi dělaj docela slušný kafe, nezajdem?

8
Před 8 měsíci

Počkat počkat íránský kdoooo ... varoval koho....aha jo íránského teroristů vraha a teroristického zaměstnance Íránu aha tak to jo....

8
Před 8 měsíci

Výslechy, podezírání, čistky...

😄😄😄

Paráda...

I tohle se Mosadu povedlo...

😄😄😄

42
Před 8 měsíci

Nepatrný Izrael v podstatě vůbec nemusí obrovský Irán vůbec zajimat - nijak ho neohrožuje a je daleko. Jenže je to tak, že každá diktatura nutně potřebuje ke své existenci vnějšího nepřítele, aby ukazovala ovládanému národu svoji užitečnost. My vás chráníme před zlem. Tak si tady holt vybrali Izrael, ne Rusko nebo Čínu, ti jsou na ně moc silní.

Lidé v Iránu ale už začínají mít té jejich diktatury dost, ono možná stačí počkat a netlačit na pilu.

1
Před 8 měsíci

Úřad práce: nabídka zaměstnání -Hledame človeka který si chce vydělat obrovské obrovské miliony, které v životě nestihne utratit 😁😁😁😁😁😁

7
Před 8 měsíci

NasralAlláh už se dočkal, setkal se s Alláhem 😁😁 Snad se brzy dočkají všichni muslimští teroristé a jejich přisluhovači

40
Před 8 měsíci

Vsude v zahranicim tisku (i na wikipedii) se pise ze k utoku byly pouzity stihacky F15 specialne upravene k utoku na bunkry, takze prosim autora clanku o opravu, nebot v clanku jsou zmineny stihacky F35…A vzhledem ke kontroverzi spojene s nakupem CR techto stihacek, mi tato informace prijde velmi zavadejici. Skoro by se mohlo jednat o dezinformaci, ze? 😉

3
Před 8 měsíci
Petr Filip

Však to už je jedno ne dle proruské a zároveň pro teroristické propagandy už ani Izrael nic takového nemá......

3
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Určitě se všichni iránští přisluhovači alláha třepou strachy a zalízají hluboko pod zem jako krysy, od tud ukazují jen své svaly a na smrt posílají jen obyčejné vojáky.

6
Před 8 měsíci

Mě by zajímalo, jestli už někdo varoval toho íránského vůdce..?

5
Před 8 měsíci
Franta Nepil

Ne zatím jen teroristický vůdce varoval svého zaměstnance a loutku kterou používali na šikanování izraele že se šikanovaný hodlá po X měsících agrese konečně bránit.....proti teroristům placených z Íránu

13
Před 8 měsíci

Jestli teď nebude na řadě Chameneí?. Netanjahu v nedávném proslovu k Íráncům mluvil o tom, že už brzy budou svobodní. Dávalo by to smysl.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt