Jestli někdo v Praze chodí do práce za 22 000 hrubého tak za a/ to není jeho jediný příjem , za b/ je retardovaný , za c/ je líný . X let posloucháme jak chybí pracovníci napříč sektory. Větší peníze si vydělá i uklízečka. Máme nejnižší nezaněstnanost v EU. Proč tam ti lidé zůstávají za takovou almužnu ? Ono to asi s tou náročností a vysokou odborností asi nebude tak úplně pravda. Takový pracovníci by v soukromém sektoru neměli problěm sehnat práci.
Protože sedí v teple a nenadřou se.Tak to teplé místečko si drží.Zatim kuchařky,uklízečky oproti nim dřou.
Proč ten aparát se tak navyšuje.Kdyz se jim to nelíbí,ať si najdou jinou práci.Ale z teplého hnízdečka se do fabriky nechce.
Státní zástupce plat čtvrt mega, tak jim můžou přidat ze svého.
Vy znáte nějakého státního zástupce s platem 250000 ? Nebo jen děláte vlny? Mimochodem pokud patříte k nevědoucím křiklounům, nic si z toho nedělejte. Je vás tady celkem dost 🙂))))))))
Argument, ze nekdo nema na kadernika, z meho pohledu "kulha" cili je totalne mimo. Nemit prasule na zaplaceni bydleni a denodenni bastu je o necem jinem, ale s tim se potykaji i normalni lidi pracujici mimo statnich zastupitelstvi.
Takže jsme dospěli do stádia, kdy je normální, že nemáme na kadeřníka a máme být vděční, že máme na základní životní potřeby jako je bydlení a potraviny a máme jásat?
Nechápu, proč tedy nejdou jinam, kde se více platí.. To mi rozum nebere, proč dělají takovou charitu.. Bude v tom patrně i něco jiného, že? Mám s nimi už zkušenost, je tam hodně smíchu v kanclu a občana jako takového mají na háku..Ten má jen poslouchat a čekat, až se uráčí něco dělat..
Ano, v situaci kdy je na trhu v podstatě nulová nezaměstnanost, a takové peníze co mají u soudu dostanou v podstatě kdekoli, je setrvávání na takto placeném místě naprosto nepochopitelné. Zvláště pak u mladých lidí, o kterých se v článku také píše.
Měli by si najít nějakou poctivou práci.
Co je to poctivá práce? Budete několik let studovat a pak půjdete k lopatě kde dostanete jeďte míň peněz ? Hrozné názory.☹️
Tak kuchařky ve školních jídelnách jsou na tom ještě hůř. A tyhle kancelářské stewardky oproti nim ani nemají tak náročnou práci. Fňukat nad svým platem může každý. I miliardář. Už si ani nemůžu koupi dvě porshce a vrtulník, tenhle měsíc. Fňuk! Každý musí hospodařit s tím, co má. A pokud chce žít jinak, tak ať změní práci.
Nejvíc si ale stěžujou kolbenkáři. Ti taky můžou změnit, ne?
Jenže za připálený jídlo nikdo nepůjde omylem do vězení nebo nebude běhat vrah po svobodě...to se asi srovnávat upe nedá, pane myslitel.
Jo, jo... A kohopak jste volili, zejména vy, pražští úředníci? Tak se teď nedivte. Ale zmýlit se a nechat se oklamat, to se může stát každému, tak to napravíte v příštích volbách.
U Vás si přesně dokážu představit, koho jste volil, a pokud si myslíte, že jsem volila pětikolku nebo kobliháře, tak se velice mýlíte. A ano, pracuji na soudě a ano, práce mě baví, a ano, nedostává se nám na nájem a na uživení rodiny. Ještě něco chcete vědět? Ne? Tak běžte kopat do jiných, Vám podobných.
No já nevím, mně kdyby někdo v Praze nabídl dvacku hrubého, tak jdu dělat prostě někam jinam. Asistentka v libovolném korporátu na tom bude minimálně o pět tisíc líp.
Snad i prodavačky mají vic
Na kadeřníka dnes nemá leckdo. Za půl hodiny práce na tom nejjednodušším si řekne kadeřnice 600 Kč,dál už ani nevím kolik. Když si představím ,že za den vydělá cca 5000 Kč,možná i víc,tak se mi to taky nezdá. Jako důchodkyně tam chodím opravdu jen když už je to nezbytné a nedivím se,že když má žena tak nízký plat,že na to nemá.
Ach jo, to že kadeřnice za den utrží 5000,- neznamená že je vydělala. Musí z toho platit v kadeřnictví nájem , energie, vodu... kupovat vše co k řemeslu potřebuje, platit odvody... A teprve to co zbylo si vydělala.
Jsou lidé co nemají ani na jídlo. Na druhou stranu je podivné, že jejich šéfové mají i 300 tisíc měsíčně. To znamená, že dělení se o zisk je u soudů jaksi podivné. Konečně si soudci uvědomí, že bez personálu okolo nich nezmůžou nic, pokud by to nedělali sami. Ještě k tomu, znám v Německu firmy, kde lidé i linek jsou ti privilegovaní a jejich šéfové dělají i uklízečky včetně úklidů toalet. Nedivme se tomu ono to dává smysl, ti u linek vydělávají a ti v kancelářích ne a druhá věc je ta, že nikdo s podřízených si nedovolí na toaletách dělat nepořádek. Taky lidi z kanceláří nemají-li práci jdou pomáhat na linku a světe div se oni neprotestují . Čím to bude ? U nás si "papíroví inženýři" hrají na bohy stejně jako šéfové a podřízené považují za podřadnou třídu. Přitom je to přesně naopak, obě postavení jsou důležitá, ale musí spolupracovat a ne si hrát na šéfy a podřízené, pak ti podřízení odcházejí jinam či nedělají jak by mohli či měli.
Soudcové jsou jiná kasta... Jsou v úplně jiné skupině, co se týče platů...