1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Pamatuji se když jsem.pracoval v Sýrii a byl to jeden z nejlepších let mého života,super lidé, že Irag a Sýrie byli země nepřátelské. Vzájemně se nemohli vystat.

5
Před 8 měsíci
Zk

Docela vám to věřím, nebyl jsem tam, jen v okolí, ale toto jsem slyšet vyprávět už více lidí.

Jenže pak tam přišli ti, "které v okolí nikdo rád nemá" a bylo...

A Izraelci to nebyli... ;-)

9
Před 8 měsíci

"Hizballáh, který byl založen před více než 40 lety s íránskou podporou, je stěžejní částí tzv. íránské osy odporu. K té patří i Hamás"...

Hlavně za peníze EU. Že by uplácení, aby se muslimský exodus co nejvíce oddálil? Nevím zda to bylo prozřetelné. Musíme humanistům zatleskat.

13
Před 8 měsíci
Marie Loskotová

Pozor na zaměňování příčin a důsledků.

Znáte důvod proč byl Hamás a Hizballáh založen, nebýt Izraelského terorizmu, pardon "DOBRA A PŘÁTELSKÉHO SOUŽITÍ jsem chtěl říct", zřejmě by ani jedna organizace nevznikla.

22
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 8 měsíciUpraveno

...proíránské frakce v Sýrii, Iráku a Jemenu, odkud Húthíové vypálili rakety na Izrael a zároveň útočili na lodní dopravu v Rudém moři, se všechny mohou stát cílem Izraele...

A pak se zase Izrael stane terčem útoku Hizballah, a Írán pošle hejno pastelek a spřátelená média budou kvílet nad zničenými školami, jeslemi, nemocnicemi, ješivami a synagogami protože na nic jiného teroristický Hizballah a zpuchřelý Írán neútočí...

Na rozdíl od Izraele s chirurgickou přesností kde co rána, to veletucet mrtvých teroristů.

Od jednoho do sta roků...

7
Před 8 měsíci

Israel bojuje nejen o svoje přežití. Likvidací těchto fanatických džihádistů bojuje za celý svobodný svět. Rozhodující boj. Složitá a těžká situace. Jediná fungující demokracie na středním východě potřebuje podporu, alespoň morální. Ale Israel to zvládne.

7
Před 8 měsíci

Klasické OSN

NEANGAŽOVAT SE

Odkaz

2
Před 8 měsíci

Legitimní válka Izrael - Írán. Už se ví komu mužem fandit. 🤣🤣🤣😭😭😭😭

6
Před 8 měsíci
Zdeněk Dojčar

Jaképak už, to se ví už dávno, že Izraeli.

9
Před 8 měsíci

Vyžirkové z OSN ...jsou zcela k ničemu.

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt