Nechci být permanentní frflal. Dokoukala jsem to, ale jako nějakou hitparádu to hodnotit nemohu. Ale pořád lepší než ty věčné opakovačky napříč všemi stanicemi a nejvíc na ČT. Byly tam takové nesrovnalosti, které by se stát v reálu asi nemohly. Jako třeba to neodhalené těhotenství v nemocnici. Dnes už asi nepravděpodobné. Zrovna dvakrát se mi nelíbil ani herecký výkon snachy pana Donutila. Byla taková hodně snaživá a proto asi trochu přehrávala. To teď všechny nové počiny budou dávat hereckým rodinným klanům? Kouknu na další díl a uvidím. Tragédie ovšem bude, že to opět budou imrvére do úmoru opakovat!
Donutilův rodinný klan předvedl dokonalý brak. Strej Donutil hrál sám sebe, mladej se hrát ještě nenaučil a snacha Donutilová je nesympatická neherečka. Děj ani nekomentuji, znám lépe natočené scifi. Za me 5%.
Pomalý děj. Uspávadlo mě to. Příště se nepodívám. Nebylo to ani dobře ani špatně.
Můžete přepnout nebo vypnout.Co budete nebo nebudete dělat příště nikoho nezajímá.
První díl splnil moje očekávání. Děj je skvěle vybalancovaný tak, aby byl uvěřitelný a přitom neobvyklý. Nepopírá možnost, že je "něco", co zatím není vědou popsané. Skeptici ani fandové této hypotézy nejsou fanaticky zarputilí. To dokážou být jen někteří komentátoři na sociálních sítích 🙂 Těším se na další díly.
Líbilo se mi to a sledoval jsem to opravdu se zaujetím. Věřím tomu, že další díly budou ještě poutavější. Rozhodně po dlouhé době něco, co mě přinutilo zavřít noťas a nesledovat jedním okem nějaký hokejový zápas.
Ovšem vycházet vstříc lidovému vkusu a stavět pocity nad fakta bývá většinou cesta do hrobu.
V politice to ovsem přináší desítky procent.
a tak já jsem tomu dala šanci.Pan Donutil perfektní jako vždy což už se nedá říct o synkovi a Kláru snad raděj hodnotit nebudu.To její hraní nestačilo ani v Ulici natož tady.
Jsem ji viděla prvně 🙉
Žádná hitparáda - v podstatě na Nově poslední dobou nic není hitparáda. Televize ubíjí v lidech poslední zbytky soudnosti. Kdo si myslel jako já, že klan Donutilů přitáhne nebo chcete-li zachrání tento seriál, tak se nejspíš šeredně zmýlil stejně jako já ... Podobně jako další pořady ... Možné je všechno ... absolutní brak, který mě snad zachránit Pavel Zedníček. Ale jeho čas už dávno vypršel a ztrapnění většiny herců v tomto pořadu to jen víc zazdilo. A mohl bych takhle pokračovat dál ..
Neviděla jsem a sledovat nebudu...jen co jsem zde přečetla - osmidílný seriál byl speciálně napsaný pro pana Donutila, rovněž zřejmě i pro jeho rodinu a jak vidím z diskuze, má prostě své zastánce i odpůrce...záleží na každém, jestli se dívat chce či nikoliv...
Viděla jsem dva díly a líbilo se.
Druhý je lepší, že?
Zkusil jsem. Mnoho povyku pro nic. Dlouhé, roztahané, mimo pana Donutila st. téměř amatérské výkony s naučeným scénářem. Konec byl jasný po půlce a čekalo se, až to doběhne. Dobré pro usínání. Ztráta času.
Ano přesně, mnoho povyku pro nic, (jak slavná Eliška a Damián). To je tak když někdo neví kdy je čas odejít
Lepší než seriál Zoo nebo další slátaniny, a nejhorší, když se tam objeví Klus. I když je kolikrát slabý scénář, dobří herci ho dokáží pozvednout, Ulice ,Ordinace v růžové zahradě atd. Celovečerní filmy Žižka, Obsluhoval jsem anglického krále, atd. Nepomůžou ani herci, stačí si spočítat reprízy.
Proti seriálu To se vysvětlí, soudruzi je toto opravdu veledílem, vážnou konkurencí tureckým a venezuelským telenovelám. Aspoň že to nebylo vyrobeno za peníze českých koncesionářů.