1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Reportér SZ
Před 7 měsíci

Policisté uzavřeli vyšetřováni případu, v němž čelí trojice mužů trestnímu stíhání, protože podle kriminalistů pašovala kokain do Česka. Navrhli obžalobu také na manažera, který měl v obchodním řetězci Lidl na starosti dovoz ovoce a zeleniny do Česka.

33
Před 7 měsíci
Radek Nohl

Až teď? Já myslela, že už to mají i odsezené.

Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Z článku vyplívá největší prohřešek, že kdysi měl něco společného s Krejčířem. To je punc umožňující dehonestovat jedince vězením na desítky let.

4
Před 7 měsíci

Otázka.

KOLIK se toho nenašlo ?

Je trochu děsivá !

7
Před 7 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Doteď rád vzpomínám na kolumbijský týden v Lidlu.

28
Před 7 měsíci
Pavel Erychleb

Jojo, prášek Pikok v akci pouze s aplikací. To byl fajn týden. Všechno bylo takové optimistické a člověk byl plný energie.

7
Před 7 měsíci

Pls napište ještě ten vtip o Kolumbijském týdnu...je to strašně "legrační", klidně 100x

7
Před 7 měsíci

Nejen z tohoto případů je evidentní, že grázl zůstane jenom grázlem a alarmující je to že orgány činné v trestním řízení jsou jim až na výjimky tak nějak nakloněny!

21
Před 7 měsíci
Marie Magdova

To by chtělo trošku dovysvetlit. Jak konkrétně ty orgány činné v trestním řízení jsou až na vyjímky nakloněny grazlum, kteří zůstanou jen grázly?

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Malá chybička v logistice a hned se prášek objeví kde nemá. Jen by mě zajímalo, zda je opravdu takový rozdíl v kvalitě, v jednom případě to bylo 100kg za miliardu, ve druhém 850kg za dvě miliardy...

18
Před 7 měsíci
Petr Dudek

Ten byl v akci 1+1 g zdarma

14
Před 7 měsíci

Vzhledem k tomu že vím jak pracuje Policie ČR v Praze a zvláště kriminálka řekl bych že manažer ať už je z řetězce LIDLnebo Kaufland nemá výsadní právo aby on sám mohl rozhodnout o tom která logistická firma povede zásilku banánů, v tomto si policie vymíšlí hlouposti tyto přepravy jsou smluvně ošetřeny ještě dříve než dojde k naložení ovoce na plantážích na loď.Já chápu že chtějí policajti napravit zpackanou akci na Filozofické fakultě a znám postupy které používají k donucenému přiznání nikdo z nás to nezažil ale používají metody jako gestapo a přikládají to psychickým i fyzickým násilím.Státní zástupci dělají že o tom neví ale generálové a nadřízení to schvalují ale o tom se nemluví já nevěřím že je manažer vinen fertig.

7
Před 7 měsíci
Jiri Vnuk

Je pravda jedna věc - jako manažer nákupu oddělení ovoce/zeleniny v Lidlu, měl p. Gabriel naprosto mizivou šanci ovlivnit dopravce. To zajišťuje země, ze které surovina pochází, potažmo centrála v Německu. Bez pochyby je, že měl přehled/mohl si zjistit, jakou spedicí to pojede, ale to je asi tak všechno. Je nereálné, aby v rámci Lidlu volal někam do Kolumbie a cokoli tam domlouval, takhle to nefunguje

Před 7 měsíciUpraveno

Co se našlo v regálech obchodu je pouze nedopatřením, omylem, chybou v řadě jinak dobře naplánovaných logistických akcí a špičkou ledovce.

Mě by zajímalo kolik tun kokainu se za ty roky této partičce podařilo propašovat bez povšimnutí.

24
Před 7 měsíci

To byla jen marketingová akce, Kolumbijský týden v Lídlu.

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt