1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 7 měsíci

Podle statistik ze začátku týdne máme průměrnou cenu za 1MWh asi 150,19 EUR, což je nejméně ze všech okolních zemí. Zajímavostí je, že v Maďarsku je cena o 100 % vyšší.

22
Před 7 měsíci
Martin Kříž

A co to ostatní co se musí platit?To je ta největší položka.Proč se platí těm solárním uhlobaronům když dostávají dotace.Takže berou 2x!Ostatní sebere stát.

24
Před 7 měsíci

Co si to ten Fiala dovoluje, takhle zlevňovat elektřinu, my chceme řvát Fialova drahota a on si zatím zkrotí inflaci, zlevní elektřinu a dotáhne důchodovou reformu, kterou nám náš guru Koblížek první už třináct let slibuje, aby pak vše zachránil. 🙂

56
Před 7 měsíci
Pavel Dvořák

Co blekotáte. Před rokem 22 jsem platil 1.1 bez daně. Pořad je to o 150% víc, o distribuci nemluvě. Celková cena za Kw je v průměru 7 Kč. Platil jsem 2,80.

48
Před 7 měsíci

Ještě tady nikdo nepsal o lipské burze. Co se děje?

9
Před 7 měsíci
Vlastimil Zbořil

Spíše čekám, že stát zvedne ceny distribuce, aby ten pokles cen dodavatelům dorovnal. To bylo taky dobrý...

20
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 7 měsíci

Lidi, nebojte se vyjednávat. E.ON mi nabídl již před 5 měsíci nižší cenu, než ČEZ nyní a ještě k tomu hodil bonus 3 000 Kč (začínám u nich 17.12. s fixací na rok. Končí mi smlouva cca za měsíc právě u ČEZu, tak jsem zvědavý s jakou nabídkou přijde retenční oddělení ČEZ.

7
Před 7 měsíci
Petr Hančar

Dorovnají to to je jednoduchý. Velmi dobře si dovedou spočítat, že ztratit odběrný místo je pro ně dražší než pro ztratit pár korun marže:-) Tohle dělajají všichni.

11
Před 7 měsíci

Zlevňují k cenám z jakého data? Z roku 2021? To je stejné jako inflace meziroční 2,2 procenta ale k roku 2021 je to přes 30 procent.To je období vládnutí této vlády. To jen aby bylo jasno.

51
Před 7 měsíci
Milan Bartoň

Inflace 30 %? Nesmíte věřit všemu, co vám přišlo řetězovým emailem.

36
Před 7 měsíci

Jj. Zlevňují. Také mi už spotřeba dělá jen třetinu z té stále se zvyšující celkové částky na vyúčtování. Já bych to nazval spíš přeléváním z položky do položky se stálým nárůstem celkové ceny.

51
Před 7 měsíciUpraveno

...pro ANO, SPD a jim podobné HÓÓÓDNĚ ŠPATNÁ ZPRÁVA!

Nebo, že by teď začali říkat jak nám Vláda energie zlevňuje, když předtím říkali jak nám je zdražuje? Těžko 😉

60
Před 7 měsíci
Tomáš Boukal

Také máte zatemnino kolik firem kvůli špatně nastavené ceně skončilo to Vás už asi nezajimá.

67
Před 7 měsíci

I tak jsou ty ceny šílené.. když šly energie nahoru ceníky se skokově měnily každý den v neprospěch zákazníka, když ceny klesají, Čeká se půl roku na mírné zlevnění a ještě jsou u toho spousta keců proč to nejde

6
Před 7 měsíci
Jaroslav Nechvátal

I při růstu rostli ceniky oproti spotu spoždeně o cca. půl roku.

Před 7 měsíci

To je nějakej objednanej článek? Ani nespočítám, kolik jen v mém okolí padlo firem právě díky zdražení energií a s tím spojeným obecným zdražováním.

60
Před 7 měsíci
Martin

Schválně. Jmenuj alespoň jednu.

20
Před 7 měsíci

To je pěkné že silová energie klesá, ale oni nás oberou přes distribuci, ta totiž skokově zdražuje 😄 a největší distribuční soustavu má ČEZ.

54
Před 7 měsíci
Michal Dort

Trpké plody toho, když distribuční soustavu vlastní stát. Vždy si ohne legislativu na úkor ve svůj prospěch, na úkor odběratelů. Vždy si bude diktovat co nejvyšší ceny.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt