Další zhrzení "odborníci" vítězstvím Trumpa. Jen se vyplačte. Trumpa volilo 76 mil. Američanů i přes mediální špínu a angažovanost celebrit. Takže nikoliv chaos, fašismus a ohrožení demokracie, nýbrž zdravý rozum zvítězil...
Zvítězil hlupák a hulvát. Zdravý rozum....
Trump je jako komiksová postavička?
Zato Joe Pinocchio Biden, to byl superman... 😂
Opět každodenní levicová masáž 😏
Takhle to vůbec není myšleno.
Nedávno jsem na tohle téma na YT viděl krásné video od amíků, kteří se přestěhovali do Evropy. Řešili odlišný pohled na tohle téma. Zatímco tam se na to kouká jako svoboda dělat, nosit, podílet se. Tak v EU je to svoboda v podstate před čím.
USA se samozřejmě od etalonu svobody začaly vzdalovat a to díky Demokratické straně, kde má významný vliv progresivní levice. Příkladem je Woke, Cancel Culture, nejvyšší soud se zastal asijských studentů, kteří se přes nejlepší výsledky nedostali na školy, antisemitismus na školách a podpora terorismu, no a mnoho dalších zábavných věcí.
Známý, zcela nestranný pan Klvaňa. Nějak chudák stále nemůže rozdýchat, že ta jeho úžasná Zklamala dostala tak strašidelně nařezáno.
Takže podle něj (ale i dalších nestranných, jako prof. Lukeš, Švejnar, překvapivě i p. Kolář atp.) je cca 80 mil. Američanů úplně pitomých a on a jemu podobní jsou ze všech nejchytřejší. No tak jo!
Koukám, že již základním kamenem svobody není demokratický způsob volby.
Ani nikdy nebyl.
Biden a jeho "minely" z něj na seznamu "komiksovou postavičku" neudělaly. Milé seznam zprávy: to, že se v USA nebude vnucovat změna pohlaví dětem neznamená konec svobody. Naopak přestane duhová indoktrinace a svoboda začíná.
Přesně tak. Ámen! 👍🏻👍🏻👍🏻🇺🇲
To vysvětlení názoru je proste úžasné. Slepé, protože se to píše v knížce od člověka, kterého Trump porazil a který byl sám sebe schopen znemožnit právě tím, že ho porazila komiksová postavička?
Chápu, že očekávat nějakou hlubokou myšlenku za tímto označením bylo nejspíš naivní, ale neočekával jsem prachsprostý confirmation bias.
Dočetl jsem to k větě se slovem hostka. Pak už jsem to nedal. Ale je příjemné sledovat, jak liberálové a progresivisté po amerických volbách kňučí.
Z vlastní zkušenosti mohu říci že mají ke svobodě dále než my.
Hlavni rozdíl je v chápání svobody. My po komanči chápeme svobodu jako volně se vyjadřovat, volně cestovat, shromažďovat. Americe je svoboda chápána že muži být kdo chci. Chodit po ulici a říkat že jsem hrdě teplý, Krásné tlustý. Zkrátka že mohu vypadat a nosit co chci. Mohu mít triko s svastikou nebo srpem a kladivem.