1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 7 měsíciUpraveno

Byl tady extrémně hrubý prezident, proruský kolaborant, který pozurazel snad každého, kdo měl jiný názor než on. Po něm přišel člověk se zcela jiným chováním Petr Pavel, který dnes a nejenom díky své komunistické minulosti, ale také díky dárkům své ženě ze státního rozpočtu (ošatné 100 tisíc Kč každý měsíc, turistický výlet do Austrálie) ztrácí na popularitě mílovými kroky. Milně jsem se domníval že premiér Fiala, člověk s kulantnim chováním uspěje. Z mého úhlu pohledu neuspěl a tady jsou hlavní důvody proč neuspěl:

digitalizace přeslapuje na místě, viz stavení zákon ale nejenom ten

sliboval, že se nezvýší věk odchodu do důchodu, nestalo se tak. Navíc z mého pohledu to, že všichni odcházeli do důchodu ve stejném věku byla jediná spravedlnost, teď se bude u každého koeficientovat a vznikne obrovský zmatek

sliboval, že nezvýší daně, daň z nemovitostí se mnohde zvýšila o 100%

OSD stejně jako před nimi sekta ANO i nadále nezvládá boj s korupcí

ze soudů se stává stát ve státě a jsou řízeny mafiánem Pavlem Blažkem všude nazývaným Don Pablo, obyčejný člověk dnes nemá u soudu zastání

naprosto nezvládl inflaci, naše peníze se za jeho vlády znehodnotily o třetinu

nezvládl snížení byrokracie a zeštíhlení státního aparátu, naopak i za Fialy státních úředníků přibylo

Pro mě blížící se parlamentní volby 2025 budou hotová pohroma, protože vše nasvědčuje tomu, že vlády se opět ujme slovenský estébák, psychopat toužící po moci Andrej Babiš

138
Před 7 měsíci
Miroslav Vala

jakýpak turistický výlet? Je to nahánění hlasů pro korespondenční volby. Má za úkol objet všechny země kde je vícero krajánků, nakrmit jim uši fialovými nesmysly a získat co nejvíce hlasů.

241
Před 7 měsíci

ODS ubírá body koalice SPOLU. SPOLU mělo smysl jako nástroj na odstavení ANO od vlády. Teď to smysl nedává. Pokud chtéjí SPOLU udržet a to chtějí, jelikož zbylé dvě strany se ani nedostanou do PS, budou muset s jednotit program a né mít 20 priorit. Největší průšvih vlády je žádná konsolidace státního dluhu, nezvládnutá odbyrokratizace, žádný boj s šedou ekonomikou. Zvýšené daně, zvýšený odchod do důchodu, zvýšené majetkové daně. To vše jim pravicový volič odpustí neboť ví, že to je nutnost. Neodpustí pokud vidí, že tyto kroky nevedou ke snižování zadlužení ČR. Ta jejich hra z % schodku je také směšná. Pokud neklesá celkové zadlužení je to jen doufání v dobrý hospodářský růst. Přijde krize poklesne HDP a kde budou ty jejich procenta.

66
Před 7 měsíci
Libor Strihavka

Budou víte kde

26
Zobrazit další reakci

Váš čas dávno vypršel.

542
Před 7 měsíci
Stanislava Kratochvílová

Pokud už dávno nepřesluhují.

105
Před 7 měsíci

Já bych parafrázoval Jiřího Kodeta alias Jindřicha Krause z filmu Pelíšky: "dávám progresivistickým liberálním demokrátům nejen z ODS, ale celé vládní koalice, půl roku maximálně rok"! 🙂

227
Před 7 měsíci
Václav Sabáček

V pelíškách přijeli tanky a zůstali 20 let. Nevím jestli je to ten správný příklad.

49
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 7 měsíci

Pan profesor zřejmě jede v kokainu, jinak by při svém vzdělání a IQ nemohl něco podobného vypustit z úst. Tohle by neprošlo ani T. Okamurovi.

564
Před 7 měsíci
Milan Harmáček

Ale ne vse je tak zle ,napr.jsme se zbavili zavislosti na Rusku ,uz bereme a platime jen 92% plynu ,s temi osmi to vyhrajem.

254
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 7 měsíci

ANO pane Fialo, máte pravdu, vůbec nelžete. Protože platy politiků už jsou dávno jako v Německu, ale tak nějak zapomínáte koho reprezentujete. Politiku si upravujete jak se vám hodí a lidi? ....to je jen takový odpad, který potřebujete když jsou volby. Samozřejmě nevyjímaje STBáka Bureše. Děkuji vám pane Fialo, že díky vám většina bude volit Slovenského STBáka, kterého já volit nemohu. Babiš by vám měl poděkovat, jak jste mu to všechno připravil a volby si píchněte, víte kam...

72
Před 7 měsíci

Jestli mu na tohle voliči zase skočí, tak jsou fakt zralí na ústavní léčbu.

357
Před 7 měsíci
Lukáš Černý

Jako pravicový volič jsem naštvaný ale na našem politickém poli nikdo další neni, takže než dopustit vládu toho ulhaného stbaka a jeho nesvéprávných pohůnků, raději zavřu oči a hodím to zase někomu z vládnoucích stran. Volba menšího zla 🫣

212
Před 7 měsíciUpraveno

Brzy začne rapovat a fotit se ve vaně. Kdyby raději zapojil mozek místo amerických PR poradců.

483
Před 7 měsíci
Jiří Milton

Pan premiér žádné americké PR poradce nemá, kdyby je měl, nedovolili by mu dělat jednu hrubou mediální chybu za druhou.

162
Před 7 měsíci

Předvolební masáž může tak zapůsobit na lidí co žijí v cizině. Na Fialovy předvolební lži skočí jen člověk mdlého rozumu. Pavel s politručkou už začali předvolební kampaň v cizině.

99
Před 7 měsíci
Stanislav Novák

Oni si totiž myslí, že všichni lidi jsou hloupí, ale to si může myslet jen skutečný hlupák...

27
Před 7 měsíci

prostě Babišovatí ale jeho voličům to vadí a Babišovi nepřiláká takže podle mě mu to spíš uškodí ale třeba se pletu za mě by ho měl nahradit Kuba to si myslím že by ODS pomohlo ale je to jen můj názor

80
Před 7 měsíci
Pavel Horyna

Kuba je velmi schopný člověk a lokální politik. Je chytrý, takže ví, že na celostátní úrovni by se začaly propírat jeho některé aktivity a za to mu nejvyšší politika nestojí.

142
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt