1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Ať je to u nás jakékoli, s Británií bych neměnil.Tvrdě na jejich tradice útočí islám a získává důležité pozice. Starosta Londýna, policejní prezident, poslanci. Bývalá koloniální země sklízí ovoce své minulosti. A bezpečí? Na ulici nesmíte mít sebou ani šroubovák.

13
Před 6 měsíci
Leo Válek

He ? Islám je ovoce jejich minulosti ? Nevšiml jste si že islám posiluje ve Francii,v Německu a Švédsko už zařadilo zpátečku ? Taky bych trošku rozlišovala.Takový Sadiq Khan není nějaký nesnášenlivý militantní divoch ale docela slušný chlap.

11
Zobrazit další 4 reakce
Před 6 měsíci

Monarchii jsme my obyčejní nechtěli, (asi závist), a teď setu rozplýváme nad těmi slušnými, dokonalými a statečnými princátky.

23
Před 6 měsíci
Marie Smutná

Obyčejným lidem monarchie nevadila o nic víc, než se jim líbila republika. To už je jen zpětná idealizace dějin, že například obrozenci byli obdivováni. Ve skutečnosti byli spíš za blázny, kteří se ale v nové době hodili za vzory.

.

Mně osobně moderní monarchie nijak nepohoršuje.

48
Před 6 měsíci

Je to krásná a evidentně fungující rodina. Je mi líto, že i my nemáme takového následníka trůnu místo těch kreatur, které se v každých volbách nabízejí, že budou řídit naše životy - přitom nezvládají ani svůj vlastní 🙂.Jen si vzpomeňme na ty rozvody, milenky, "sekretářky", falešné tituly, "zprivatizované" státní pozemky a podniky, zpackané zákony, problematické zápisy v archivu STB..., napříč politickým spektrem. Britové se alespoň nemusejí stydět za své představitele, v jejich případě pracující královskou rodinu 🙂.

62
Před 6 měsíci
Zdenka Jarchovská

Haló, v Anglii jsou také volby. Takový Boris Johnson je vyloženě ukázka ctnosti. A mimochodem, ani tu královskou rodinu si neidealizujte, zkuste vygooglit prince Andrewa, ten ma snad i zaracha. Ráj na zemi neni asi nikde. Buďme radi, ze zijeme v zemi, kde neni válka a uprimne, kde se mame i docela dobře.

26
Před 6 měsíci

A byla to křesťanská bohoslužba? Já jen že na žádné fotce není vidět kříž nebo něco jiného, co by o tom svědčilo... Spíš mi to připomíná screenshoty z nějaké fantasy hry - ale třeba jsou to jen PEČLIVĚ vybrané fotky, aby to neurazilo stoupence nějakého z nejtolerantnějších ostatních náboženství... 😕

8
Před 6 měsíci

Monarchie, republika.... teď už to tak nějak začíná být jedno.... Vše je vývoj....

Jedno zaniká, nahrazuje se jiným... Něco přežívá jen dík tradicim...

Bohužel, Evropa začala nahrazování něčím těžko přijatelným....

Strávila jsem několik týdnů v předměstích Paříže a Vídně....

Ještě 50et a už nebude co řešit....

3
Před 6 měsíci

Je kost a kuze

A to ma na soge teple saty a zimni kabat

11
Před 6 měsíci
Vera Svobodova

Není důležité co má na "soge". Vždycky byla taková a teď je po léčbě rakoviny. To vy by jste byla určitě "krev a mlíko". 🤦🤦🤦

4
Před 6 měsíci

Neskutečně krásná bytost.Nediím se, že ženské na ní žárlí,jak jinak.

43
Před 6 měsíci
Roman Lasak

Jak jste na to přišel? Já mám pocit, že ji spíš obdivují. Zejména v Británii.

8
Před 6 měsíci

V Londýně nebo Birminghamu a dalších 80% měst to na náměstích neudělají, tam se slaví ramadán pouze.

4
Před 6 měsíci

Sezname,sezname,největší událost bylo dozajista Trooping the Colour.

1
Před 6 měsíci

Co nám je po ní? S prominutím.

40
Před 6 měsíci
Zbyněk Novák

Trápí vás to hodně? Vám po to evidentně něco je, když máte potřebu psát komentář, vlastně úplně nesmyslný...

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt