Poslední model - velká modrá večerní je nádherný a úplně v klidu nositelný.
Samozřejmě nenositelne,ale ze vsech těch nesmyslných modelu,co za ty roky vznikly, tohle mělo hlavu a patu. Všichni vypadali,jak vystrizeni z obrazu. Opravdu krásné. Asi tak jak někdo jde na výstavu a nevadí mu nahá Venuše nebo David...
Nevím, nevím. U nás pod mostem jsou ty ženské oblečeny daleko líp. O chlapech ani nemluvě. I ty deštíky mají lepší. A ty děvčata by se měly upravovat i na těch intimních místech. Nebo to už se nenosí? Jenom to sešněrování se mi líbí. Už bylo na čase na to upozornit, kolem sebe toho moc nevidím. Škoda že odchází, bude nám chybět.
Jasně není to masovka a vypadá to směšně. Vědí to všichni, ale protože chtějí být IN tak chválí. Ovšem nejlepší je popisek u 4/14. Oblečení šité na míru. Ten nebožák vypadá jak kulturista z Dachau a oblečení 4XL.
To je ukázka řemesla, fantasie a kreativity - prostě představení .
Živé umění. Nádhera. Modely jsou nenositelné, ale naživo to muselo být úchvatné.
Samozřejmě, že je to nenositelné. Při těchto přehlídkách jde o to ukázat vysokou krejčovinu, práci s materiály, je na tom spousta ruční práce. Za mě nádhera. Kéž by se ten zm objevoval i v nositelných modelech. V běžných obchodech je těžké najít něco, co není křivě šité a celkově řemeslně odfláknuté 😢
Tesim se, az v necem takovem potkam sousedku v Tescu na nakupech.
já taky, až v tom vlezu ráno do autobusu a všichni budou paf ...
Skvostná nááádhera! Všimněte si, že modelky tady mají prsa, štíhlý pas a výrazné boky, prostě krásné ženské postavy.
No můj bože - to je už móda pro umělou inteligenci.
Zajímavě zakomponovaný základ secese a viktoriánské doby.