1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Poslední model - velká modrá večerní je nádherný a úplně v klidu nositelný.

5
Před 6 měsíci

Samozřejmě nenositelne,ale ze vsech těch nesmyslných modelu,co za ty roky vznikly, tohle mělo hlavu a patu. Všichni vypadali,jak vystrizeni z obrazu. Opravdu krásné. Asi tak jak někdo jde na výstavu a nevadí mu nahá Venuše nebo David...

20
Před 6 měsíci

Nevím, nevím. U nás pod mostem jsou ty ženské oblečeny daleko líp. O chlapech ani nemluvě. I ty deštíky mají lepší. A ty děvčata by se měly upravovat i na těch intimních místech. Nebo to už se nenosí? Jenom to sešněrování se mi líbí. Už bylo na čase na to upozornit, kolem sebe toho moc nevidím. Škoda že odchází, bude nám chybět.

1
Před 6 měsíci

Jasně není to masovka a vypadá to směšně. Vědí to všichni, ale protože chtějí být IN tak chválí. Ovšem nejlepší je popisek u 4/14. Oblečení šité na míru. Ten nebožák vypadá jak kulturista z Dachau a oblečení 4XL.

20
Před 6 měsíci
Stanislav Haláček

To je ukázka řemesla, fantasie a kreativity - prostě představení .

2
Před 6 měsíci

Živé umění. Nádhera. Modely jsou nenositelné, ale naživo to muselo být úchvatné.

28
Před 6 měsíci

Samozřejmě, že je to nenositelné. Při těchto přehlídkách jde o to ukázat vysokou krejčovinu, práci s materiály, je na tom spousta ruční práce. Za mě nádhera. Kéž by se ten zm objevoval i v nositelných modelech. V běžných obchodech je těžké najít něco, co není křivě šité a celkově řemeslně odfláknuté 😢

11
Před 6 měsíci

Tesim se, az v necem takovem potkam sousedku v Tescu na nakupech.

17
Před 6 měsíci
Martin

já taky, až v tom vlezu ráno do autobusu a všichni budou paf ...

3
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíci

Skvostná nááádhera! Všimněte si, že modelky tady mají prsa, štíhlý pas a výrazné boky, prostě krásné ženské postavy.

5
Před 6 měsíci

No můj bože - to je už móda pro umělou inteligenci.

14
Před 6 měsíci

Zajímavě zakomponovaný základ secese a viktoriánské doby.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt