Andrej Babiš se podělí s důchodci, každý dostane miliardu.
Tak on se podělí rád, ale ze státního 😃
Je to frajer. chtěl bych se zeptat upištěné Konečné, jestli to je taky ten zlý kapitalista, proti nimž komouši bojují.
A z čeho usuzujete, že p. Konečná nebo kdokoli jiný na politické scéně bojuje proti podnikatelům. To by mne ale opravdu zajímalo.
A co Babišův Agrofert - zadlužený 47 miliard, daně platí jak vietnamská večerka
a zaměstnává ve výrobních závodech 70% cizinců.
Babiši pust chlup, pro Česko přece všecko i když máš stále to slovenské občanství.
Kolika frustracemi musí člověk trpět každý den, když napíše takový hejt úplně o ničem a ani ne k tématu
Makake se taky o zisk podělí. Kilo kuřatě, štangle saláme, jedno másle a dvacet rohlíke!
Kilo Vodňanských křechčených prsních řízků? To si natočím vodu z kohoutku a mám toho 90%
Podělí se Babiš se zaměstnanci svých firem o zisk?
🤔
To dříve vykvetou hrábě.
🤣
Na jedné straně novodobý vizionář Baťa v Jablotronu, na straně druhé škodováckými odboráři vydyndaná šmudla, o které musíme zmínit, že bude činit čtvrt miliardy. Ale byť čtvrt miliardy zní noblesně, tak 5000,- na hlavu není zase až taková hitparáda.
Letošních 100 tisíc na odměnách při průměrném platu 50 tisíc čistého za dělnickou nekvalifikovanou práci vám přijde málo? Tohle nemá ani polovina vysokoškolsky vzdělaných lidí.
Kolik dostanou lidé v Agrofertu? Pořád slyším, jak jeho majitel myslí na lidi a přitom tam zaměstnává Mongoly.
Mongolové nejsou lidi?
Ano, pan Dědek se jednoduše podělil o firemní zisk se svými zaměstnanci, kteří mu jej pomohli vytvořit.
I s odvodem sociálního a zdravotního pojištění to Jablotron vyšlo dohromady na více než sto padesát milionů korun
Nezbývá nic jiného, než takového zaměstnavatele morálně ocenit.
Ano s tím souhlasím a uznávám tak to má být firma je asi super. Jen jsem si ji domů nedal teď to nemyslím zle ale vypínat systém kvůli politice? Radeji jsem si do firmy a domů dal něco jiného kdo mne na dálku za sytém který jsem zaplatil vypne
Kde jsou zapšklí důchodci a jejich Česká republika jako montovna.
A co s tim maji duchodci společného? Asi jste nepochopil význam článku, že?
No to zrovna nepřipomina miliardaře Babiše, ktereho obdivuji socialne slabi lidé
On si ty socky naopak vyrabí