1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 4 měsíci

Andrej Babiš se podělí s důchodci, každý dostane miliardu.

378
Před 4 měsíci
Marta Hánová

Tak on se podělí rád, ale ze státního 😃

417
Před 4 měsíci

Je to frajer. chtěl bych se zeptat upištěné Konečné, jestli to je taky ten zlý kapitalista, proti nimž komouši bojují.

598
Před 4 měsíci
Miroslav Fajkus

A z čeho usuzujete, že p. Konečná nebo kdokoli jiný na politické scéně bojuje proti podnikatelům. To by mne ale opravdu zajímalo.

632
Před 4 měsíci

A co Babišův Agrofert - zadlužený 47 miliard, daně platí jak vietnamská večerka

a zaměstnává ve výrobních závodech 70% cizinců.

Babiši pust chlup, pro Česko přece všecko i když máš stále to slovenské občanství.

702
Před 4 měsíci
Miroslav Kanár

Kolika frustracemi musí člověk trpět každý den, když napíše takový hejt úplně o ničem a ani ne k tématu

859
Před 4 měsíciUpraveno

Makake se taky o zisk podělí. Kilo kuřatě, štangle saláme, jedno másle a dvacet rohlíke!

348
Před 4 měsíci
Marek Tůma

Kilo Vodňanských křechčených prsních řízků? To si natočím vodu z kohoutku a mám toho 90%

189
Před 4 měsíci

Podělí se Babiš se zaměstnanci svých firem o zisk?

606
Před 4 měsíciUpraveno
Veronika Pavlíčková

🤔

To dříve vykvetou hrábě.

🤣

623
Před 4 měsíci

Na jedné straně novodobý vizionář Baťa v Jablotronu, na straně druhé škodováckými odboráři vydyndaná šmudla, o které musíme zmínit, že bude činit čtvrt miliardy. Ale byť čtvrt miliardy zní noblesně, tak 5000,- na hlavu není zase až taková hitparáda.

74
Před 4 měsíci
František Vosáhlo

Letošních 100 tisíc na odměnách při průměrném platu 50 tisíc čistého za dělnickou nekvalifikovanou práci vám přijde málo? Tohle nemá ani polovina vysokoškolsky vzdělaných lidí.

161
Před 4 měsíci

Kolik dostanou lidé v Agrofertu? Pořád slyším, jak jeho majitel myslí na lidi a přitom tam zaměstnává Mongoly.

36
Před 4 měsíci
Vratislav Jedlinský

Mongolové nejsou lidi?

3
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíciUpraveno

Ano, pan Dědek se jednoduše podělil o firemní zisk se svými zaměstnanci, kteří mu jej pomohli vytvořit.

I s odvodem sociálního a zdravotního pojištění to Jablotron vyšlo dohromady na více než sto padesát milionů korun

Nezbývá nic jiného, než takového zaměstnavatele morálně ocenit.

522
Před 4 měsíci
Matěj Král

Ano s tím souhlasím a uznávám tak to má být firma je asi super. Jen jsem si ji domů nedal teď to nemyslím zle ale vypínat systém kvůli politice? Radeji jsem si do firmy a domů dal něco jiného kdo mne na dálku za sytém který jsem zaplatil vypne

15
Před 4 měsíci

Kde jsou zapšklí důchodci a jejich Česká republika jako montovna.

117
Před 4 měsíci
Martin Novák

A co s tim maji duchodci společného? Asi jste nepochopil význam článku, že?

194
Před 4 měsíci

No to zrovna nepřipomina miliardaře Babiše, ktereho obdivuji socialne slabi lidé

On si ty socky naopak vyrabí

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt