Slovákům se neposmívám. Za rok nás může čekat něco podobnýho. Myslitelé od Motoristů, SPD nebo Rajchla, kteří doplní skvadru Hranolky Alenky nám to předvedou v plný parádě
Jenom to ne.Bože ochraňuj Česko,před takovými politiky.
Ten má dobře "vyhuliakovano!
Hezky jste to napsal!!
věta: protože on je myslivec a vyzná se v tom - ta mluví za vše - takto ovčani uvažují
Slovensko = malé Rusko
Třeba tady po volbách budeme mít všude taky takové Huliakovo a začneme zvát Putina na medvědí guláš, v Beskydech maso na něj máme....
Já bych radši pozval medvěda na Put... guláš.
Huliak - to je takovej trochu hloupější “slovenský Zaorálek”.
Máte pravdu. Možná by o nich něco řekli i v pořadu “O původu přijmení”
Takže naši bratia se předvádí kdo je větší vlastizrádce. To je vážně divná doba.
Víte, co je to vlastizrada a kolaborace? To je aktivní spolupráce s nepřítelem.
Tak si pojdme definovat nepřítele. To bude asi nejspíše někdo, s kým budeme na válečné stezce. Ono je Slovensko na válečné stezce s Ruskem? Nebo my, jsme na válečné stezce s Ruskem?
Jen se ptám, jenom ptám...
Se ještě o toho Putina mezi sebou poperte🤣🤣🤣
To je komik.
Měl jsem možnost vidět tohle na YT v nějaké slovenské reportáži a rozum tenhle člověk nemá. Volit tohle mohli opravdu jen tuleni, ale jak jsem koukal na ty slovenské politiky... Mě to připadá jak kdyby tahali co největší exoty na výsluní a soutěžili s Maďarem kdo udělá větší ostudu ve světě 😄 Za poslední rok 1:0 pro Slováky
Já bych to viděl spíše na 3:0.
"Krásná " ukázka toho,jak si někteří politici dělají ze států,ve kterých momentálně zastávají politickou funkci, vlastní majetek a jak si představují službu lidu země.
Já to tak chci ,mě se to líbí,toho mám rád a tak to bude..........🤥😟
Nacista podle všech možných znaků, které se s tímhle označením spojují. Navíc nebezpečný aparátčík, který by se prosadil v každém režimu a v těch totalitních o to víc.