1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 6 měsíci

Slovákům se neposmívám. Za rok nás může čekat něco podobnýho. Myslitelé od Motoristů, SPD nebo Rajchla, kteří doplní skvadru Hranolky Alenky nám to předvedou v plný parádě

145
Před 6 měsíci
František Greiff

Jenom to ne.Bože ochraňuj Česko,před takovými politiky.

85
Před 6 měsíci

Ten má dobře "vyhuliakovano!

54
Před 6 měsíci
Jaroslav Svoboda

Hezky jste to napsal!!

věta: protože on je myslivec a vyzná se v tom - ta mluví za vše - takto ovčani uvažují

Slovensko = malé Rusko

34
Před 6 měsíci

Třeba tady po volbách budeme mít všude taky takové Huliakovo a začneme zvát Putina na medvědí guláš, v Beskydech maso na něj máme....

37
Před 6 měsíci
Přemysl Havel

Já bych radši pozval medvěda na Put... guláš.

57
Před 6 měsíci

Huliak - to je takovej trochu hloupější “slovenský Zaorálek”.

159
Před 6 měsíci
Marek Tůma

Máte pravdu. Možná by o nich něco řekli i v pořadu “O původu přijmení”

34
Před 6 měsíci

Takže naši bratia se předvádí kdo je větší vlastizrádce. To je vážně divná doba.

84
Před 6 měsíci
Zdeněk Šlezinger

Víte, co je to vlastizrada a kolaborace? To je aktivní spolupráce s nepřítelem.

Tak si pojdme definovat nepřítele. To bude asi nejspíše někdo, s kým budeme na válečné stezce. Ono je Slovensko na válečné stezce s Ruskem? Nebo my, jsme na válečné stezce s Ruskem?

Jen se ptám, jenom ptám...

66
Zobrazit dalších 13 reakcí
Před 6 měsíci

Se ještě o toho Putina mezi sebou poperte🤣🤣🤣

39
Před 6 měsíci

To je komik.

12
Před 6 měsíci

Měl jsem možnost vidět tohle na YT v nějaké slovenské reportáži a rozum tenhle člověk nemá. Volit tohle mohli opravdu jen tuleni, ale jak jsem koukal na ty slovenské politiky... Mě to připadá jak kdyby tahali co největší exoty na výsluní a soutěžili s Maďarem kdo udělá větší ostudu ve světě 😄 Za poslední rok 1:0 pro Slováky

286
Před 6 měsíci
Zdeněk Iles

Já bych to viděl spíše na 3:0.

36
Před 6 měsíci

"Krásná " ukázka toho,jak si někteří politici dělají ze států,ve kterých momentálně zastávají politickou funkci, vlastní majetek a jak si představují službu lidu země.

Já to tak chci ,mě se to líbí,toho mám rád a tak to bude..........🤥😟

1
Před 6 měsíci

Nacista podle všech možných znaků, které se s tímhle označením spojují. Navíc nebezpečný aparátčík, který by se prosadil v každém režimu a v těch totalitních o to víc.

137
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt