Jestli byl zadrzen v mezinarodnich vodach, je to cisty akt piratstvi na statni urovni a to bez ohledu ma to, komu lod patri
Přesně tak. Mě hlavně fascinuje to spojení slov myslíme a předpokládáme. Tak buďto to vím a mám důkazy pak mohu tedy jednat nebo to nevím důkazy nemám tak veškeré jednání které tímto způsobem předvedli je přesně jak uvádíte akt pirátství protože k vniknutí na palubu došlo v mezinárodních vodách.
"Finové zadrželo" 🙂 Tak jasně, hlavně abyste byli první, aby to bylo na internetech co nejdřív, ať se klikance hrnou, češtin nečeštin. Novinářská práce jde do kytek. Karel Čapek se obrací v hrobě.
Vy jste se nikdy nepřehlédl, pane neomylný?🫣
Jednou to může být náhoda, podruhé je to nepravděpodobná náhoda, potřetí je to zjevný úmysl... A předposraný Západ se nad tím zase bude zamýšlet a maximálně vypotí "ostrý protest". Naštěstí jsou již Finové součástí NATO, a evidentně ukáží celému NATO, co to znamená "mít koule" a "nenechat si kálet na hlavu"...
No a jaké bude pokračovánítohoto příběhu ? Ruská válečná loď zadrží pod nějakou záminkou finskou nákladní loď a doprovodí ji do ruského přístavu. A teď mudrujte co bude dál.
Však to není ruský tanker, pluje pod vlajkou Cookovych ostrovu,pokud se prokáže vina, tak zabavit, rusko na to nemůže říct ani popel, protože oni nic, to muzikanti 🙃😉
Dalo se to čekat po puštění čínského tankeru a pokud jim to zase projde, tak se to bude opakovat, jelikož jim nic za to nehrozí.
Mysli naprosto spravně , rus hnus ,,,,,,oni to dělaj shvalně,,,,,,jim je jedno co z toho bude čim víc škody tim líp ,,,,,,,,
Vážený pane, mě dnes odpoledne nějak netáhla dýmka. Víte, já si myslím, že za to může Putin.
Já nevím Číňané ,Rusové jidinini kdo nějaké zařízení na dně Baltu čilý plynovod byli Ukrajinc.i
Příště zvolte kvalitnější překladač...
Nešťastnou náhodou ho trochu rozstílet, jak to Rusové udělali včera Ázerbajdžáncům. A samozřejmš náhodně ho potopit.
To ne, zabavit na náhradu škody a když to bude málo zabavit hned další tanker co popluje do Kaliningradu.
První Čína, nyní Rusko a ještě tanker.
Finové: hlavně nemyslet !!!!!!