1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Jestli byl zadrzen v mezinarodnich vodach, je to cisty akt piratstvi na statni urovni a to bez ohledu ma to, komu lod patri

8
Před 6 měsíci
Jaromir Simik

Přesně tak. Mě hlavně fascinuje to spojení slov myslíme a předpokládáme. Tak buďto to vím a mám důkazy pak mohu tedy jednat nebo to nevím důkazy nemám tak veškeré jednání které tímto způsobem předvedli je přesně jak uvádíte akt pirátství protože k vniknutí na palubu došlo v mezinárodních vodách.

3
Před 6 měsíciUpraveno

"Finové zadrželo" 🙂 Tak jasně, hlavně abyste byli první, aby to bylo na internetech co nejdřív, ať se klikance hrnou, češtin nečeštin. Novinářská práce jde do kytek. Karel Čapek se obrací v hrobě.

9
Před 6 měsíci
Radovan Seidl

Vy jste se nikdy nepřehlédl, pane neomylný?🫣

14
Před 6 měsíciUpraveno

Jednou to může být náhoda, podruhé je to nepravděpodobná náhoda, potřetí je to zjevný úmysl... A předposraný Západ se nad tím zase bude zamýšlet a maximálně vypotí "ostrý protest". Naštěstí jsou již Finové součástí NATO, a evidentně ukáží celému NATO, co to znamená "mít koule" a "nenechat si kálet na hlavu"...

12
Před 6 měsíci

No a jaké bude pokračovánítohoto příběhu ? Ruská válečná loď zadrží pod nějakou záminkou finskou nákladní loď a doprovodí ji do ruského přístavu. A teď mudrujte co bude dál.

10
Před 6 měsíci
Martin Hlad

Však to není ruský tanker, pluje pod vlajkou Cookovych ostrovu,pokud se prokáže vina, tak zabavit, rusko na to nemůže říct ani popel, protože oni nic, to muzikanti 🙃😉

6
Před 6 měsíci

Dalo se to čekat po puštění čínského tankeru a pokud jim to zase projde, tak se to bude opakovat, jelikož jim nic za to nehrozí.

Před 6 měsíci

Mysli naprosto spravně , rus hnus ,,,,,,oni to dělaj shvalně,,,,,,jim je jedno co z toho bude čim víc škody tim líp ,,,,,,,,

26
Před 6 měsíci
Irek Drabina

Vážený pane, mě dnes odpoledne nějak netáhla dýmka. Víte, já si myslím, že za to může Putin.

30
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 6 měsíci

Já nevím Číňané ,Rusové jidinini kdo nějaké zařízení na dně Baltu čilý plynovod byli Ukrajinc.i

11
Před 6 měsíci
Michal Grondžák

Příště zvolte kvalitnější překladač...

7
Před 6 měsíci

Nešťastnou náhodou ho trochu rozstílet, jak to Rusové udělali včera Ázerbajdžáncům. A samozřejmš náhodně ho potopit.

17
Před 6 měsíci
Olda Hodek

To ne, zabavit na náhradu škody a když to bude málo zabavit hned další tanker co popluje do Kaliningradu.

13
Před 6 měsíci

První Čína, nyní Rusko a ještě tanker.

Před 6 měsíci

Finové: hlavně nemyslet !!!!!!

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt