Vánoční masáž online.
Co ještě by mohl prezident Trump škaredého udělat?
Nenechá hodné studenty dostudovat... 😂
No, na Trumpovi je poměrně nebezpečná jeho nepředvídatelnost, ale to Vypravděpodobně nevidíte přes své fandovské brýle. ;)
Až jednou půjdu přes most Karla, kolem divadla Národa, na inaugurací Trumpa, pak uznám, že jste zvítězili. Ale bude to vítězství Pyrrhy, dříve Pyrrhovo vítězství.
Zřejmě myslíte přes Karlův most kolem Národního divadla. To je hezká procházka, já tak chodím ale obráceně a pak Nerudovkou na jedno ke Dvoum sluncům.
Plánuje zrušení studentských víz „radikálním antiamerickým a antisemitským cizincům"...
Hm, a na tom je něco špatného či neracionálního? 😄
A jak je bude vybírat? Podle rasy nebo země ze které přijeli? Do USA odchází spousta lidí, kteří jsou v těchto zemích perzekuováni a hrozí jim pronásledování z důvodu nesouhlasu s muslimským režimem, ty pošle na smrt? Chápu že chce zastavit nelegální migraci, ale člověk se studijním vízem na univerzitě obvykle není nelegální migrant.
"Chce rozšířit svůj předchozí zákaz cestování, který se vztahoval převážně na lidi z muslimských zemí a plánuje zrušení studentských víz „radikálním antiamerickým a antisemitským cizincům“." ale to je zase jedině chvályhodné!
Tak to budou mít Izraelci útrum, jakožto aktuálně největší antisemité 😄
Novinky jsou totální ztráta času.... sbohem.
Propalestinská chátra na amerických universitách musí být štěstím bez sebe.
Z velké části to byli domácí.
Studenti z ciziny na takové kratochvíle jako jsou demonstrace nemají čas, studují.
lzi lzi lzi .. Nedavno jsem se bavil s kamaradem ktery zije cca 30 let na Floride a schvalne jsem se ho ptal na tu imigracni politiku .. Ten mi rikal jak to cele je a to co nam tady media pisi jsou naproste blbosti. Trump chce poslat pryc cizince ale jen ty ktery maji problem se zakonem nebo jsou v USA na cerno .. kdo ma povoleni k praci, pobytu, studiu tam normalne necha .. Nam tady ty media pisi same blbosti ...
Takže váš kamarád je Trumpův kámoš nebo pobočník? Já jen, že tak přesně ví, co chce Trump po inauguraci udělat. Nebo že by byl jeho zpovědník? 😃
Když to nejsou ilegálové, nemají se čeho bát. A když jsou, nemají co dělat na univerzitě. Nazdar.
Vzhledem k Trumpově nepředvídatelnosti se z nich mohou ilegálové stát jediným jeho podpisem, když jim zruší nebo neprodlouží víza, protože pocházejí ze "špatné" země.
Moji američtí známí, on původem Ital, ona Američanka už začali vážně uvažovat, že Ameriku opustí, odstěhují se do Evropy. A to manželka mého kamaráda Trumpa dokonce volila. Ovšem jen proto, že Biden a Kamala byli tak neuvěřitelně špatní. Jenomže teď už i jí dochází, že v tehle zemi se pod Trumpem může stát opravdu všechno, úplně všechno a v zemi, kde vládne lež, opravdu nechtějí vychovávat své dítě, ani žít. Začíná ji docházet, že Trumpuv program spočívající v tom, že žít na úkor ostatního světa a životního prostředí, na úkor chudších, bezbranných a migrantů, kterým Trump zničí život, nemůže člověku ani zemi přinést štěstí.
Tak to jim přeji šťastnou cestu! 😐
Fakt mě to baví. Trump ještě nenastoupil a už taková masáž. Není to žádný anděl ani čert,ale je nadějí pro obnovení NORMÁLNOSTl. A to myslím stačí aspoň pro začátek.