1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Vánoční masáž online.

Co ještě by mohl prezident Trump škaredého udělat?

Nenechá hodné studenty dostudovat... 😂

129
Před 2 měsíci
Jiří Hlaváček

No, na Trumpovi je poměrně nebezpečná jeho nepředvídatelnost, ale to Vypravděpodobně nevidíte přes své fandovské brýle. ;)

35
Před 2 měsíci

Až jednou půjdu přes most Karla, kolem divadla Národa, na inaugurací Trumpa, pak uznám, že jste zvítězili. Ale bude to vítězství Pyrrhy, dříve Pyrrhovo vítězství.

41
Před 2 měsíci
Martin Bílý

Zřejmě myslíte přes Karlův most kolem Národního divadla. To je hezká procházka, já tak chodím ale obráceně a pak Nerudovkou na jedno ke Dvoum sluncům.

26
Před 2 měsíci

Plánuje zrušení studentských víz „radikálním antiamerickým a antisemitským cizincům"...

Hm, a na tom je něco špatného či neracionálního? 😄

220
Před 2 měsíci
Vladimír Schodelbauer

A jak je bude vybírat? Podle rasy nebo země ze které přijeli? Do USA odchází spousta lidí, kteří jsou v těchto zemích perzekuováni a hrozí jim pronásledování z důvodu nesouhlasu s muslimským režimem, ty pošle na smrt? Chápu že chce zastavit nelegální migraci, ale člověk se studijním vízem na univerzitě obvykle není nelegální migrant.

45
Před 2 měsíci

"Chce rozšířit svůj předchozí zákaz cestování, který se vztahoval převážně na lidi z muslimských zemí a plánuje zrušení studentských víz „radikálním antiamerickým a antisemitským cizincům“." ale to je zase jedině chvályhodné!

106
Před 2 měsíci
Vlastimil Milec

Tak to budou mít Izraelci útrum, jakožto aktuálně největší antisemité 😄

13
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 2 měsíci

Novinky jsou totální ztráta času.... sbohem.

15
Před 2 měsíci

Propalestinská chátra na amerických universitách musí být štěstím bez sebe.

60
Před 2 měsíci
Petr Salaba

Z velké části to byli domácí.

Studenti z ciziny na takové kratochvíle jako jsou demonstrace nemají čas, studují.

30
Zobrazit další 4 reakce
Před 2 měsíci

lzi lzi lzi .. Nedavno jsem se bavil s kamaradem ktery zije cca 30 let na Floride a schvalne jsem se ho ptal na tu imigracni politiku .. Ten mi rikal jak to cele je a to co nam tady media pisi jsou naproste blbosti. Trump chce poslat pryc cizince ale jen ty ktery maji problem se zakonem nebo jsou v USA na cerno .. kdo ma povoleni k praci, pobytu, studiu tam normalne necha .. Nam tady ty media pisi same blbosti ...

122
Před 2 měsíci
Vaclav Horak

Takže váš kamarád je Trumpův kámoš nebo pobočník? Já jen, že tak přesně ví, co chce Trump po inauguraci udělat. Nebo že by byl jeho zpovědník? 😃

35
Před 2 měsíci

Když to nejsou ilegálové, nemají se čeho bát. A když jsou, nemají co dělat na univerzitě. Nazdar.

96
Před 2 měsíci
Janecek Jiri

Vzhledem k Trumpově nepředvídatelnosti se z nich mohou ilegálové stát jediným jeho podpisem, když jim zruší nebo neprodlouží víza, protože pocházejí ze "špatné" země.

30
Před 2 měsíci

Moji američtí známí, on původem Ital, ona Američanka už začali vážně uvažovat, že Ameriku opustí, odstěhují se do Evropy. A to manželka mého kamaráda Trumpa dokonce volila. Ovšem jen proto, že Biden a Kamala byli tak neuvěřitelně špatní. Jenomže teď už i jí dochází, že v tehle zemi se pod Trumpem může stát opravdu všechno, úplně všechno a v zemi, kde vládne lež, opravdu nechtějí vychovávat své dítě, ani žít. Začíná ji docházet, že Trumpuv program spočívající v tom, že žít na úkor ostatního světa a životního prostředí, na úkor chudších, bezbranných a migrantů, kterým Trump zničí život, nemůže člověku ani zemi přinést štěstí.

53
Před 2 měsíci
Bohdan Kral

Tak to jim přeji šťastnou cestu! 😐

5
Před 2 měsíci

Fakt mě to baví. Trump ještě nenastoupil a už taková masáž. Není to žádný anděl ani čert,ale je nadějí pro obnovení NORMÁLNOSTl. A to myslím stačí aspoň pro začátek.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt