1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Kupkovu automatu na zdražování DZ nikdo neuteče

38
Před 5 měsíci
Jiří Šimoník

Ano, dálniční známka bude dramaticky zdražovat s tím jak roste počet kilometrů dálnic. Letos 100km, příští rok asi 75km, další rok to bude kolem 80km.

Je na čase přejít na výkonové zpoplatnění. Každý zaplatí jen ty km, které ujede. 🤘

50
Před 5 měsíci

Asi si jí kupují ti, kteří jí potřebují od prvního týdne. Já si jí koupím až jí budu potřebovat. Těch 140 Kč mě už nevytrhne a prodloužím si její platnost.

25
Před 5 měsíci
Karel Žahour

Ta platnost je na období celého roku od jakéhokoliv data,takže si nic nijak neprodloužíte. Letos je to "jenom" 140 Kč,ale loni se jednalo o 800 Kč.

Před 5 měsíciUpraveno

Vsichni porad breceli, ze se nestavi dalnice. Ted se otvira kolem 100km kazdy rok (coz je uplne nemyslitelne cislo jeste par let zpet) a "kupodivu" je potreba drazsi dalnicka na dalsi vystavbu ale i udrzbu stavajici site.

A zas prijde nejaky tajrtlik z ANO a uz by zmrazovat neco, co ma jasne dany vzorec udrzitelnosti.

A financovat se po zmrazeni bude z ceho? To uz nerekne. Zase na dluh, ze? Nekterym to asi staci, proc si nepujcit, dokud nam nekdo pujcuje. A az budeme mit takovy dluh, ze nam nikdo nepujci, pak co?

67
Před 5 měsíci
Martin Čermák

Ted se otvírá kolem 100 Km rozpracovaných a k výstavbě připravených pozemků minulou vládou......

Půjčovat si bude vláda stále a na vše možné a nikdo se Vás vážený, ani dalších občanů, nebude na nic ptát...

40
Před 5 měsíci

a to parkovné u Brna je v ceně?? nebo to se bude obcházet s kasičkou zvlášť?? vždyť ty služby jsou zoufalé...za ty peníze by ta služba měla být na úrovni západu když chcete platit západní ceny

68
Před 5 měsíci

Škoda že se neplatí od km... To by bylo spravedlivé a hlavně by to dávalo smysl.

50
Před 5 měsíci
David Holman

Náklaďáky to platí od kilometru. A to co zaplatí za den, to zaplatí osobák za rok.

4
Před 5 měsíci

Vždy jsem tvrdil a tvrdím, že jakýkoliv poplatek za služby od státu

je dvojí zdanění. Vše se postaví, vytvoří, provoz a údržba je placena

z našich daní z příjmů. To znamená, že je tam použito 15% našich

peněz. Ať platí cizinci, kteří zde neodvádějí daně. To samé je daň

z nemovitostí. Sám jsem si postavil domek, garáž atd. Zaplatil

za vše poplatky státu a odvedl DPH. Přesto musím státu každý rok

odvádět nadále tuto daň.

43
Před 5 měsíci

Proč nepíšete o sv Švýcarské dálniční známce přes 35 le stejná cena bez inflace , necelých 1100 Kč za rok , tedy se v ČR máme dvakrát lépe ! ? !

22
Před 5 měsíci

Jojo, všichni se můžou přetrhnout, aby ušetřili za rok 140 Kč. To je fakt smutné. To je skoro koruna denně. A to se vyplatí!!!!!! 🙂

11
Před 5 měsíci

Úděsné a soustavné zdražování úplně všeho, zažívá celá zem!!!!!

Další zdražení formou koeficientu se chystá na tzv.

Domovní daň !!!

16
Před 5 měsíci
Miroslav Holoubek

Ještě se dá vymyslet spousta věcí,které by mohl stát svým občanům jinak bezdůvodně zdanit. Koumáci určitě mozečky žhaví.

1
Před 5 měsíci

Podle mě by měli platit všichni stejně. Ať je to benzín, diesel, plyn nebo elektro. Přece jde o opotřebení dálnic vozidly. To auta typu plyn, hybrid nebo elektro lítají v pruzích? Může mi to někdo vysvětlit?

52
Před 5 měsíci
Petr Mořkovský

Pane Mořkovský, elektromobil je Bohem vyvolený. V bibli se určitě něco najde, když se budeme snažit. 🙂🙂🙂

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt