Přechozí vlády za osm let nic nepostavily👎, to až teď Fialova vláda buduje jak o život.👏
Nesmíme dopustit, aby se tohle tempo opět zastavilo, například kvůli tomu, že budou jiné priority (zejména nákup voličských hlasů).
To se to hoduje, když to platí /připravil jiný/.ten druhý.
Pětatřicítka měla být hotová dávno, nejlépe spolu s D1. Všechny kilometrové fronty kamionů jdou na vrub toho, že není k D1 žádná alternativa.
Původní termín dokončení D35 byl tuším rok 2018, pokud si dobře vzpomínám, to bylo plánováno od 90. let 20. století. Teď je to 2029, tak uvidíme. Ale z každého nově otevřeného úseku máme radost, podstatně to zkracuje dobu jízdy směr Praha. Jestli letos zprovozní, co slibují, bude to zase tak - 0,5 hod. na Prahu. No, jednou se snad dočkáme, konečně se věci rozhýbaly.
Čerstvá novinka z úseku D35 Litomyšl-Janov: nikdo do konce termínu nepodal námitku na výběr zhotovitele, takže se jde podepisovat smlouva a bude se stavět 🙂
Tento stav už neplatí?
Odkaz
Odkud kdyžtak čerpáte?
No, měla být již dávno hotová a navíc je škoda, že byla vlastně vytvořena ve staré části ze silnice pro motorová vozidla, takže v podstatě to není plnohodnotná dálnice, protože nemá odstavné pruhy. Ale třeba v USA slavná 66 je ve starých částech jen obyčejná silnice. Ale stojí za to si část projet, zejména západní část s návštěvou Velkého kaňonu a Údolí monumentů.
Škoda jen, že si, jsa dnes v osmé dekádě života, tuto trasu již asi nezařídím. Počítám, že největším zážitkem bude oblast kolem Mírova. Mohelničák stál vždy za to!
Kde to nemá odstavné pruhy?
D35 rozhodně v roce 2029 hotová nebude - aby k tomu mohlo dojít, musela by vláda v letech 2025-2029 uvolnit nemalé finanční prostředky. A jak se dozvídám z diskuzí, tak chválu by neměl přebírat ten, kdo to zafinancoval ale ten, kdo to připravil.
A nějaký Havlíček přece nedopustí, aby chválil Kupku/Mátla za to, že mu připravili kolem 500km dálnic...
Když vezmu to, co vidím, když tudy jedu, tak spojku kolem Fortu u Křelova dají v pohodě. Mohelnice - Opatovec, tomu nefandím, tam bych si nevsadil ani zlámanou grešli. Jen ten, 4 km dlouhý, Dětřichovský tunel. To už teď by museli razit. Opatovec - Litomyšl v pohodě, za Litomyšlí taky v pohodě, Džbánov - Mejto v klidu, Homoli taky stihnou prorazit, tam rubou jako blázni. Takže jde o Litomyšl. Což se asi nějak vyřeší a do 2029 to asi stihnou i postavit. Ale od Opatovce, přes Koclířov, Moravskou Třebovou a Dlouhou Loučku (Mohelničáky), tam budeme jezdit ještě i po roce 2029... To se, podle mne, nestihne.
I tak, pořád to bude velká pomoc.
Ú sek Opatovec - Mohelnice. Hledal jsem nějakou podrobnější mapu, kudy to povede. Ten kraj dost dobře znám. "Koprdelec" je to pěkný. Konečně "zmizí" pověstný mohelničák. Ta dopadová plocha je zajímavá. Kolik asi tam již skončilo náklaďáků.
Zde:
Odkaz
Odkaz
Já jenom doufám jako každodenní uživatel D1 mezi Vyškovem a Brnem, že dostavba D35 donutí Poláky jezdit na Prahu vrchem přes D35 a né po D1 přes Brno.
Nejsem polák. Jsem z Ostravy. Už dneska je to časově jedno a přes Mohelnici je to kratší asi o 50 km. Loni jsem jel jednou a už vrchem.
Když se vlády chlubily, že to bude do roku 26 psal jsem, že budu rád za 2030. A jak vidno už se ten termín blíží
Což ale bylo v době, kdy to bylo naprosto nereálné. Teď se maká tak, aby se to opravdu stihlo.
Super je, že se to vyhýbá Brnu přes kterou ta D1 vede.. Už vidím jak někdo jede praha->olmik->Brno aby nejel po D1....
Matlaci oddělejte obchvat Brna a směr Svitavy (Polsko).
Pak směr Vídeň.
A můžeme se bavit i tom že to ulehčí D1 a nepostavila si Praha zas pro sebe trasu...
ŘSD dlouhode špatný na JM a jejich činnost s Brnem radnici..
Blbost, jet od nás z Mohelnicka do Prahy přes Brno, to je cca 70 km plus. Takže až bude stát D35 komplet, tak veškerá doprava ze severní Moravy pojede po D35 - proč by se plantali kdesi přes Brno, když je to taková zajížďka. To akorát teď volí někteří D1, protože se nechtějí drbat někde po okreskách. Až bude hotová D35, tak severní půlka Moravy + Poláci atd. budou jezdit po D35, od Olomouce na jih asi po D1, záleží, co bude kratší a jednodušší. Takže pomoc je to bez diskuze. Ale ta dálnice na Vídeň, to je fakt ostuda, to už mělo stát dávno, holt není to asi priorita 🙁.
Dobrý den, přeji všem, občas, když tu čtu ty komentáře, tak žasnu, jak se kvůli dálnicím, respektive, politice dokáží lidé pohádat, což si myslím, že je zcela zbytečné... Můj názor vždy byl a je, že slušný člověk do politiky nevstoupí, a pokud ano, tak jako slušný neodejde... Nicméně, pokud se vrátím k těm dálnicím, tak v prvé řadě buďme rádi, že se tempo výstavby zrychlilo a je celkem reálný termín dokončení páteřní sítě v roce 2033, což by bylo za mě osobně super... Když se vrátím k zásluhám, čí je to práce atd... V menší či větší míře se na tom podílely všechny vlády, jak už tu někdo správně řekl, tak je dlouholetý projekt, kde samotná stavba je už to "finále", ale vždy to, co proběhne předtím (územní rozhodnutí, výkupy pozemků, EIA, výběr zhotovitele...), je důležitější, aby ta stavba vůbec mohla někdy proběhnout... Za mě nemá smysl se plácat v tom, kdo a jak, vyjímečně se i političtí představitelé shodnou, že na tom má podíl více vlád, ne jen ta vláda, která je u procesu výstavby / otevření.... Mějte fajn den a nehádejte se mezi sebou, je to zbytečné :)