Tak ať se vrátí ke jménu za svobodna. Jó, to by nikdo nevěděl kdo je co?
Ale věděl, její otec taky rád šokoval (bilboard jak foxik olizuje Havla nebo saudkova fotografie...) a taky spíš měl z ostudy kabát, jako Radka. Už ve svém rodném městě platila za fiflenu, která se považovala za něco víc, než ostatní ač základ byl jediné v tom, že otec "podniká"... Nulová sebereflexe, tu má k sobě spousta lidí...
Snad nikdy jsem neviděl otřesnější slátaninu, než včera večer Bábovky.
Vaše hodnocení víc vypovídá o vás než o tom filmu.
V tom filmu bylo všechno, co se někdy někomu v životě v nějaké podobě stalo nebo stane.. jediná věc, která je jakoby vytržená z reality, je
akumulace všech těch věcí do tak malého prostoru.
Vaše hodnocení jen říká, že ten film nechápete, nechcete chápat.. je to vaše věc, váš problém.. nebo možná spíš problém pro vaše okolí.. Ten film dobře ukazuje, jak člověk umí zranit aniž by použil zbraň.. a dokonce i když se chce chovat správně, zodpovědně.. ani tak se nevyhne tomu, že může někomu ublížit, i když to vůbec neměl v plánu..
Pokud se jako autorka knih prezentujete v médiích polonahými fotkami , tak se nedivte. Co Vás, jako úspěšnou autorku, dohnalo k tomu, že na sebe musite upozorňovat takovým způsobem? Navíc rozhovory v tv , kde se to točí jen kolem sexuality s použitím patřičných výrazů. Ta změna se stala bohužel poté, co Vás opustil manžel. A navíc mám pocit, že jste se. v úspěšné umělecké rodině Třeštíků cítila nedoceněná.
Paní spisovatelka si myslí , že může vše . To umělci si myslí všichni , třeba na náměstích v cizích státech. Poskytovat své moudra. V tomhle případě její tělo
Paní Třeštíková, vy vynikáte hlavně vaší utvělou představou vlastní důležitosti, sebestřednosti si a naprostou ztrátou sebereflexe. Prostě zoufalá narciska.....
Nejprodavanejsi? Tak to je snad vtip. Opet placeny. Okolo Trestikove je vse placene. Rozhodne neni nejprodavanejsi. Mornstajnova, Lednicka a mnoho dalsich stoji pred ni.
Trestikova skonci za par mesicu stejne jako Robert Galbraith (pseudonym J.K.Rowling) coz meli eshopy presne takto napsane, aby snad nikdo nepochyboval.
Nechapu, proc je o ni uz druhy clanek. Ale je to klasika. A vlastne i hollywoodsky nesvar. Pozornost se dava prumeru az podprumeru. Dokonce i filmy se bud recykluji, nebo se natoci nejaka hruza. V cesku klasika. Mnozi se stiznosti na priserne scenare...a proc... protoze vzory jsou stejne priserne. A stejne se saha porsd po tech samych
Nesouhlasìm s Vámi, ale respektuji Váš názor.
Dotyčná by mohla napsat detektivku
6. 9. 2023 Galerista politiků a miliardářů dostal osm let
Jan Třeštík podle nepravomocného rozsudku zpronevěřil obraz ruského malíře, dílo mělo hodnotu 250 milionů. Galerista se brání, že se stal obětí vyděrače. Obhajoba galeristy Jana Třeštíka zněla: Cenný obraz jsem dal vyděrači, kterého jsem se bál.
Galerista Jan Třeštík, přítel mnoha politiků a obchodní partner bohatých investorů do umění, dostal ve středu osm let vězení.
Ovsem tento Trestik je uplne nekdo jiny, do rodiny nepatri.
Její knihy jsem nečetl a číst nebudu (stačil mi vzorek), film neviděl. Chápu, že se tím paní živí a potřebuje, aby se o ní mluvilo. Ale když součástí jejího marketingu jsou hambaté fotky, tak se nemůže divit, jaké jsou reakce.
Ona se ve skutečnosti asi nediví, ale vždycky se na to někdo zeptá. I to je součástí jejího marketingu.
Její knížky nejsou úplně můj šálek čaje, ale jsou řemeslně docela dobře napsané, znají svého čtenáře, nejsou hloupé a oceňuji její pracovitost a profesionalitu. Svým způsobem rozumím i tomu jejímu PR - na rozdíl od většiny českých autorů ji psaní opravdu živí a uživí, takže to funguje a plní svůj účel. A velmi dobře rozumím tomu, že chce vstoupit s jiným jménem do jiné krajiny. Myslím, že to nemá tak docela zapotřebí, ale je to její volba. Já si nejvíce cením jejího "Veselí" protože v tom vykročila novým a pro mne zajímavým směrem.
Ano snad řemslná stránka je možná dobrá,ovšem jinak zcela postrádá hodnoty pro které bych si její knihy vybrala,čtu z důvodů jiných než tzv řemeslné práce autora
Člověk, který se nahý vystaví na sociální síti, má potřebu se předvádět. Je to obyčejná lidská pýcha. Podívejte se na fotky muže se svým čtyřkolovým naleštěným miláčkem. Není potřeba to nijak rozebírat nebo nad tím dumat. Potřebu se předvést má každý člověk. Většina je trapná, ale nebrání jim to v pokračování i pod pseudonymem.
Myslím, že je naprosto v pořádku, když autor má fanoušky i odpůrce. Diskuze vede k tříbení názorů a pohledů na dílo.. Názory a chvála fanoušků by neměla odpůrce popuzovat a naopak kritika odpůrců, by neměla vzbuzovat přehnané vášně u fanoušků. Autorka si sama musí udělat jasno jak se chce prezentovat. Dle jejích vyjádření v tom dost tápe a připadá mi to jako od zdi ke zdi.. Snad se časem najde a bude žít život dle svých představ. Neustále medializovaní jejich osobních problémů k této vnitřní harmonii ale nevede.. Bábovky nás trochu nudili, přepnuli jsme na jiný kanál a bylo vyřešeno..
Vkusně napsané