1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 4 měsíci

Jenom makake se tím polil, i když to podepsal.

🙂

387
Před 4 měsíci
Radek Šeda

Neurazejte se. To je nejaka nova moda, nadavat sam sobe?

314
Před 4 měsíci

Nápad s víčky hodnotím jako projev výslovné debility a hlouposti tak typické pro zdegenerovanou EU.

1719
Před 4 měsíci
Miroslav Vinkler

přesně popsáno vymýšlejí hovadiny,jak státům diktovat co si nějaký šašek vymyslí ,třeba u nás moře a pláže nemáme a co v ostaních zemí mimo evropu to neplatí

688
Před 4 měsíci

Jednoduchá pomoc - víčka odtrhávám, jelikož nepotřebuji žádnou bruselskou směrnici k tomu, abych se chovala stejně jako předtím...nedělám nikde nepořádek, nezahazuji, nepohazuji, nikde po sobě odpad nenechávám. Úplné samozřejmosti jsou však u tolika lidí asi nepochopitelné že se bez těchto nařízení asi neobejdou, ale rovněž je to nevychová, budou se i přese všechno chovat s odpuštěním jako dobytek. Připevněná plastová víčka nic neřeší, stejně jako dosavadní obalová technika, nadměrné množství plastů, z nichž se vyrábí kdeco. Všechno nabralo směr už dávno, bez plastických věcí se hned tak neobejdeme a pokud lidi nebudou myslet, tak se budou dál válet na plážích a dělat rotyku...jinde samozřejmě taky, protože jim je zatěžko chovat se přiměřeně...včetně těch, co vymýšlejí debility a ještě tak podporují to, že i ti pořádní a ohleduplní se mohou začít chovat ve finále taky nepřiměřeně...

148
Před 4 měsíci
Judita Lišková

Naprosto s Vámi souhlasím - normální člověk prostě víčko nehodí na zem -dopiju , zmačkám , zašroubuju a do plastového pytle - Bože - kam jsme to dospěli , že si člověk ( podle tohoto článku ) neuvědomuje úplně základní věci. Hezký den všem

49
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Takhle obhajovat takovou pitomost. Přece je to v lidech a ne v PET lahvích. Člověk, který byl zodpovědný a víčko nezahodil do přírody, tak takový zůstal. A kdo byl bordelář, tak zahodí v lese klidně celou PET láhev. Komu, díky těm super eko víčkům, nevyteklo něco lednici ? A myslím, že v Asii to nějak obyvatelé nepochopili. Měli by jste jim to lépe vysvětlit.

734
Před 4 měsíci
Jiří Trepeš

nikdo přece nezahodí zvlášť víčko a zvlášť lahev.Ten,kdo to zahodí - třeba na pláži-to zahodí komplet.Jen si neuvědomoji,kolik máme pláží u moře.

226
Před 4 měsíci

Jsem zvědav, jak nápojářii přišli na to, že to lidem nevadí. To, že se lidé s tím smířili, protože se smířit museli a nedostali jinou možnost, neznamená, že jim to nevadí.

723
Před 4 měsíci
Radim Kelner

Proč by to někomu mělo vadit, co to vůbec melete?

4
Před 4 měsíci

Fakt si nápojáři myslí, že mě to neštve? 🙂 Já nemám problém dát láhev i s víčkem do kontejneru na plasty, fakt ne. S čím, problém mám, že se mi vždycky do huby nebo nalévání připlete víčko do nalévaného proudu. Ale možná jsem jen nešikovný. Každopádně většinou víčku "urvu" zcela. A mohlo by se zdát, že je klid, ovšem zbude pichlavý plast. Takže, ano, tahle víčka mě pořád dost štvou a důsledkem je i to, že jsem tyhle "progresivnější a lepší láhve" přestal trochu kupovat. Díky nápojáři, povedlo se Vám mě převychovat - už ty vaše srágory nekupuju.

534
Před 4 měsíci
Jan Buba

Ano, jste jen nesikovny. A vas bude stvat vsechno. Vy jste ten nepouzitelny typ, ktery jen strasne rad nadava. A vzdy hleda chyby v druhych, pritom jsou jen v nem...

117
Před 4 měsíci

Ale štvou. Víčko vždy odtrhnu. Problémem jsou ta dvě poutka, která tam zůstávají. Ty odtrhnu a zahazuji. Dosáhli přesného opaku. Více drobných plastů.

1361
Před 4 měsíci
Zdeněk Krajčovič

Presne tak. Driv to clovek odsrouboval a pak zas vratil. Ted se to blbe šroubuje zpatky. Ale hlavne, kdyz se podivam na videa z Indie a okoli, kde ve mestech i mnoho km kolem je podel silnic i v rekach metrova vrstva odpadu a zejmena plastu, tak tohle je opravdu vykrik do tmy. Ty penize, co to stalo se mely investovat do osvety tam.

867
Před 4 měsíci

Doteď jsem nepochopila, proč údajně lidi zahazovali víčka. To jako někde šli, otevřeli si láhev, víčko hned zahodili, ale láhev s nápojem si pak nesli otevřenou? Nebo dopili, zahodili víčko ale láhev si odnesli? Mě to tedy štve pořád a znám spoustu lidí, kteří ta víčka stejně odtrhávají. Tak snad jsou tedy aspoň ty pláže čisté.

61
Před 4 měsíci
Olga Matějková

Přesně tak. Neznám nikoho, kdo by vyhazoval víčko. A máte pravdu i s tím odtrháváním. Já otevřu láhev, okamžitě odtrhnu víčko a teprve potom používám. Když je láhev prázdná, zmačkám, našroubuji víčko a odnesu do kontejneru na plasty. To má logiku. Nevím, co bych dělal se samotným víčkem. Nehledě na to, že když nebude láhev zavřená, nedrží zmačkaná.

9
Před 4 měsíci

Napad z vicky vycistil plaze. Pravda, ty flasky se tam vali dal. I s upevnenymi vicky. 🤣

371
Před 4 měsíci
Lenka Houslová

Válí flašky s víčky? Kde jste byl na dovolené u moře, aby tam byl takový nepořádek?

V Bulharsku jsou ráno pláže přeseté a vyžehlené. Kdo nechrápe do oběda, může si jako první uděla stpy v písku. Tedy až po rackovi. Ten vstává dříve než já. Na Mallorce jsem odhozenou petku také neviděl. Celý den chodí personál po pláží a uklízí. Itálie to samé. Tak ten bordel je zřejmě jen u Mácháče?

74
Před 4 měsíciUpraveno

Nestve? Ono je vicko a vicko. Nektera jsou v pohode, treba na petkach, ale na tetrapacich to je vec plete se to, zavira se to samo pri liti napoje a pak to nejde zpatky nasroubovat. A plaze stejne nezachranime, dokud se s odpadky nenauci radne nakladat rozvojove a zaostale zeme, zejmena africke a jihoamericke a azijske...

269
Před 4 měsíci
Martin Javurek

Přesně. Samozřejmě když je to např. na mléku, tak to vždy ustřihávám, nervy mám jen jedny. 😄 Ať mi to pak přijde zavírat nějaký ten úředník z EU, když má mekty. 😄

157
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt