V pořádku, ale mělo se to udělat již v roce 1990.
To nešlo,měli dohodu,že nebudou stíhat komunisty,pokud by k tomu přikročili tehdy, tekla by krev a vypukla občanská válka a koneckonců oč by jsme pak byli lepší než oni?zažila jsem komunismus a proto se mi Fialova vláda nelíbí,když se nedomluví protláčí vše mocí ,připomínající styl totality, tak to bude a basta a ani postihování komunistických důchodců těsně před hrobem se zdravotními problémy, kteří už škodit nemohou,to je podle mě pomsta a ta k demokracii nepatří
Proč to neudělal už Havel, když byl údajně tak dobrej?🤔Nebo nebyl?
Přitroublá otázka. Neměl k tomu pravomoc.
I když si 88 lidiček s Vámi myslí, že měl. 😂
Všichni komouši, kdo byli v ksč by měli odevzdávat polovinu svých platů a penzí, aby alespoň částečně zaplatili škody způsobené naší zemi po dobu jejich vlády. Morální škody ovšem zaplatit nelze.
I Pávek?
Soudružko Konečná nástup! Je potřeba hájit zájmy vašich vzorů!
P.S. Koukám, že příznivců zločinného komunistického režimu je v Česku stále dost. 100 milionů mrtvých, které má tento režim celosvětově na svědomí, je pro ně zřejmě jen bezvýznamné číslo.
Vy jste úplně mimo jděte spát.
To bude muset Konečná přitlačit tatínkovi. Snad to holka zvládne.
Soudruzi petikoalice se zastavili v omezování penzí před funkcionáři ZO KSČ.
Funkcionáři budou pobírat běžnou penzi jako dřív i včetně valorizaci.🤮
Funkcionáři ZO KSČ byli přece pevnou hrázi ochrany komunismu !!!
Záměr nebo běžné opomenutí ?
Vláda nemá jiné starosti, než se opakovaně přehrabovat v minulosti? Vždyť většina těchto lidí již nežije. A ti, co ještě přežívají a dotklo by se jich nějaké to snížení penze o pár stovek, to již nebudou schopni ani vnímat. Trestat bezbranné a nemohoucí je svým způsobem kamufláž neschopnosti ze stany současných mocných, řešit efektivně současné problémy, kterých máme opravdu hodně a vážných. Tím se vytvářejí nové křivdy, neméně závažné. Tak se prosím probuďte, vy (ne)odpovědní politici a za slušné peníze, konejte ku prospěchu společnosti a ne ku prospěchu vašeho ega.
Kamufláž je spíše to, když kovaní komouši z KSČ si najednou začnou říkat Stačilo¡, aby je lidé nespojovali se zločineckým komunismem, který vyznávají. A komunistické hrůzy minulost je potřeba si připomínat, aby se už nemohly opakovat!
A o kolik se to sníží na hradě PP?
Tam bude udělena výjimka! Ten se polepšil a už je ideologicky na správné straně!
Docela by mne zajímala ekonomika takového snižování důchodů vzhledem k tomu, že je více než 35 let po sametaku. Jistě komousi, co mají vysoké důchody jen proto, že posluhovali minulému režimu by si nějaké snižování důchodů zasloužili, nicméně vyhledávání takových případů bude stát hodně peněz, a částka získaná ze snížení důchodů to třeba nepokryje. Zvláště když se komous-duchodce obrátí na soud, kde ten důchodce zemře dřív než soud vydá pravomocně rozhodnutí.
Máte pravdu je to jen takové trapné gesto, ale ani mi nevadí, že jim to seberou, ale at začnou na hradě u Pávka a Pávkové, jinak jsou to jen pokrytci a je mi z nich na blití!
Ne, že by to nebylo dobře, ale 35 let zpoždění je moc😕. Teď už efekt 0. To měly udělat vlády po převratu, jedna z velkých chyb.
To by Havel nedovolil,měli domluvu..
To brzy,to byli největší grázlové,kteří ovlivňovali život rodin. Ti dodávali info tak ,že se někdo nedostal na školu,vyhodili ho z práce apod.Měli viset a nebudeme jako oni. To Havel podělal nejvíc a dodnes na to to doplácíme. Soudružka Konečná si čím dál víc otvírá ústa,místo aby jako pokračovatelka zločinecké organizace chodila kanálama. To je možné jen u nás
K tomu, aby si mohla otevírat ústa, ji významně sekunduje současná vláda.