1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Já bych za paywall schoval i výsledky utkání. Nezaplatíš, nedozvíš se:-)

1

nejdřív Karl, teď Kania... oni jsou ti šéfové Slovanu takoví zvláštní, čím to asi je?

Před 1 měsícem

Naše liga opravdu nepřináší nějaké velké sportovní zážitky. Většinou je to kopaná, na kterou se nedá dívat a člověk je vděčný za to, že si může přepnout na Premier League. A teď se má platit za to, že nám o tom neumění bude ještě někdo něco povídat? Proberte se!!!

42
Před 1 měsícem
Rudolf Kubíček

👍

9
Před 1 měsícem

Ono je to vlastně pořád totéž v bleděmodrém. Nové možnosti, které přinesl internet. Jedna z nich je, zbavit se zprostředkovatelů. Každý si může všechno vyřídit napřímo, s kýmkoliv dalším. Lokální dodavatel, nebo vzdálený, na webu je všechno jedno.

A teď ... co je to médium? To je vlastně takový agregátor a zprostředkovatel informací. Lidé mohou jít na jednu stránku a tam si přečíst pět článků, nebo jít na pět samostatných stránek a na každé bude jeden článek. Když víte kam jít, je to skoro stejně snadné. Jaký je rozdíl? Možná lepší učesanost projevu, ale už i v médiích občas člověk najde hrubku. A určitá důvěryhodnost, což je ale problém u lidí, kteří médiím obecně nevěří. Ti vlastně nemají moc důvodů, preferovat média před "obsahem napřímo". A taky to tak dělají: věří všemu možnému, co kde najdou. A zrovna u fotbalu to možná bude nejmenší problém.

Před 1 měsícem

Tak u klubů jako Sparta či baník s velkou fanouškovskou základnou to dává logiku. Bohemka má taky dost fanoušků i mimo region, kde sídlí. U všech jde o tradiční fotbalové značky. U LIberce je to velmi pochybné, a to říkám jako někdo, kdo v regionu žije, ale ten region opravdu nežije Slovanem.

3
Před 1 měsícem

No to si dělají čutálisti srandu, ne? Tak doufám, že výtěžek půjde na všechny ty výjezdy policie kvůli jejich nevychovaným fanouškům, které cálujeme z našich daní...

11
Před 1 měsícem
Petr Vidím

Ty policejní výlety se podnikají schválně proto,aby z tebe ty peníze vytáhli. Ne kvůli fanouškům. Trochu si to srovnej,klub policii do žádných výjezdů nenutí.

3
Před 1 měsícem

Za mě v pořádku. Je vidět, že pisálci to nemůžou rozchodit. Dostanou jen to co musejí. Holt si musí koupit přístup stejně jako ten, co chce sledovat jakýkoliv placený kanál.

Je to rozhodnutí Slovanu a mi stím nemusíme souhlasit, nemusí se nám to zamlouvat, ale to je to jediný co stím uděláme.

13
Před 1 měsícem
Jiří Mraček

Dobrej fór!

2
Před 1 měsícem

Tak já nevím, čím a jestli vůbec přemýšlejí. Když si koupím noviny a je tam něco o fotbalu, tak si to třeba rád přečtu. Třeba si i na základě nějaké pozvánky v médiích občas koupím lístek, liga mě i díky tomu, co se o ní dočtu, relativně zajímá. Prostě produkt, na který občas rád zajdu, ale který k životu nepotřebuju. Takových lidí je - troufám si tvrdit - na stadiónech většina. A jestli se s touhle většinou - nebo přinejmenším velkou částí - bude pracovat tak, jako v Liberci, tak by mě zajímalo, kdo tam bude chodit 🙂 Rád si přečtu info o svém klubu, rád se něco dozvím - protože i to vytváří ten pocit, že ten klub máš rád. Něco o něm víš, znáš příběhy, názory atd… Pokud tohle vypnou, vymizí i část fanoušků. Tedy kromě těch pacientů, co za to budou platit.

7
Před 1 měsícem
Tomáš Lörincz

Hlavně to info o klubu slouží jako neplacená reklama s velkým dosahem

Před 1 měsícem

Víš co, Baníku? ...!

Před 1 měsícem

Libe, libe, Libeerec! Asi budou mít teď hodně fanoušků, když o nich ani nebude slyšet. Fanoušků si evidentně neváží.

Fandím Baníku a nemám v plánu platit za obsah.. 😀 Bude mi asi stačit fotbal a info z médií. Nevím no, za chvilku si asi budou fanoušci připlácet za speciální brýle, přes které uvidí trávu zelenější a modrobílou zářivější.

6
Před 1 měsícem
Filip Kubík

Uvidím co nabídnou. Klidně něco pustím.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt