Já bych za paywall schoval i výsledky utkání. Nezaplatíš, nedozvíš se:-)
nejdřív Karl, teď Kania... oni jsou ti šéfové Slovanu takoví zvláštní, čím to asi je?
Naše liga opravdu nepřináší nějaké velké sportovní zážitky. Většinou je to kopaná, na kterou se nedá dívat a člověk je vděčný za to, že si může přepnout na Premier League. A teď se má platit za to, že nám o tom neumění bude ještě někdo něco povídat? Proberte se!!!
👍
Ono je to vlastně pořád totéž v bleděmodrém. Nové možnosti, které přinesl internet. Jedna z nich je, zbavit se zprostředkovatelů. Každý si může všechno vyřídit napřímo, s kýmkoliv dalším. Lokální dodavatel, nebo vzdálený, na webu je všechno jedno.
A teď ... co je to médium? To je vlastně takový agregátor a zprostředkovatel informací. Lidé mohou jít na jednu stránku a tam si přečíst pět článků, nebo jít na pět samostatných stránek a na každé bude jeden článek. Když víte kam jít, je to skoro stejně snadné. Jaký je rozdíl? Možná lepší učesanost projevu, ale už i v médiích občas člověk najde hrubku. A určitá důvěryhodnost, což je ale problém u lidí, kteří médiím obecně nevěří. Ti vlastně nemají moc důvodů, preferovat média před "obsahem napřímo". A taky to tak dělají: věří všemu možnému, co kde najdou. A zrovna u fotbalu to možná bude nejmenší problém.
Tak u klubů jako Sparta či baník s velkou fanouškovskou základnou to dává logiku. Bohemka má taky dost fanoušků i mimo region, kde sídlí. U všech jde o tradiční fotbalové značky. U LIberce je to velmi pochybné, a to říkám jako někdo, kdo v regionu žije, ale ten region opravdu nežije Slovanem.
No to si dělají čutálisti srandu, ne? Tak doufám, že výtěžek půjde na všechny ty výjezdy policie kvůli jejich nevychovaným fanouškům, které cálujeme z našich daní...
Ty policejní výlety se podnikají schválně proto,aby z tebe ty peníze vytáhli. Ne kvůli fanouškům. Trochu si to srovnej,klub policii do žádných výjezdů nenutí.
Za mě v pořádku. Je vidět, že pisálci to nemůžou rozchodit. Dostanou jen to co musejí. Holt si musí koupit přístup stejně jako ten, co chce sledovat jakýkoliv placený kanál.
Je to rozhodnutí Slovanu a mi stím nemusíme souhlasit, nemusí se nám to zamlouvat, ale to je to jediný co stím uděláme.
Dobrej fór!
Tak já nevím, čím a jestli vůbec přemýšlejí. Když si koupím noviny a je tam něco o fotbalu, tak si to třeba rád přečtu. Třeba si i na základě nějaké pozvánky v médiích občas koupím lístek, liga mě i díky tomu, co se o ní dočtu, relativně zajímá. Prostě produkt, na který občas rád zajdu, ale který k životu nepotřebuju. Takových lidí je - troufám si tvrdit - na stadiónech většina. A jestli se s touhle většinou - nebo přinejmenším velkou částí - bude pracovat tak, jako v Liberci, tak by mě zajímalo, kdo tam bude chodit 🙂 Rád si přečtu info o svém klubu, rád se něco dozvím - protože i to vytváří ten pocit, že ten klub máš rád. Něco o něm víš, znáš příběhy, názory atd… Pokud tohle vypnou, vymizí i část fanoušků. Tedy kromě těch pacientů, co za to budou platit.
Hlavně to info o klubu slouží jako neplacená reklama s velkým dosahem
Víš co, Baníku? ...!
Libe, libe, Libeerec! Asi budou mít teď hodně fanoušků, když o nich ani nebude slyšet. Fanoušků si evidentně neváží.
Fandím Baníku a nemám v plánu platit za obsah.. 😀 Bude mi asi stačit fotbal a info z médií. Nevím no, za chvilku si asi budou fanoušci připlácet za speciální brýle, přes které uvidí trávu zelenější a modrobílou zářivější.
Uvidím co nabídnou. Klidně něco pustím.