Jak v kolika letech. Ono se to pěkně píše. Co ale ty konce. Za mlada a zdraví se není čeho bát , pokud má člověk chuť pracovat. Horší je když by chuť byla , ale přibývá věk a horší se zdraví .
A přitom by stačila věta,,Nic nepodepisujte"
Proto bude lepši výpověď bez udání důvodu.. Určuje ten, kdo to platí, né zaměstnanec. A pokud chce někdo někoho propustit, vždy je k tomu důvod. Dobrý zaměstnanec se nepropouští
Ano, pro zaméstnavatele to bude lepší, protože bude moct nařizovat porušování BOZP, neplacené přesčasy a pokud zamětnanec nebude chtít délat zadarmo a ještě na úkor svého zdraví, tak bude následovat výpovéď bez udání důvodu. Pracovné právní vztah je obchodní vztah jako kaźdý jiný, kdy se zaméstnanec se zaméstnavatelem dohodnou jakou práci a za jakých podmínek bude práe vykonána a jaká bude odměna, a to za dodržování zákonných podmínek. A to je závazné pro obě strany. Takže zaméstnavatel nemá co určovat, to už si sjednali ve smlouvě.
Mám osobní zkušenost, kdy mi dal zaměstnavatel výpověď pro "méně závažné porušování pracovních povinností". Obrovskou výhodou bylo, že jako člen odborové organizace jsem si požádal o bezplatnou právní pomoc! Bez ní, bych to určitě nezvládl! Každopádně spor trval 48 měsíců! Vyhrál jsem Okresní soud, Krajský soud i Vrchní soud a zaměstnavatel, Město Cheb, mi musel doplatit nejen ušlou mzdu, ale i neoprávněně odebraný osobní příplatek! Vše souzeno zvláště. Celkem mi vyplatili 1 300 000,- Kč. Ale jak jsem již psal, bez účasti v odborech a jejich právní pomoci, bych to nezvládl.
Tím bych se moc nechlubil... Zkrátka Vás zaměstnavatel nechtěl_ jistě k tomu měl důvody a ještě jste ho odrbal...Holt odbory
Pojďme zlegalizovat Švarc systém, v jiných zemích legální, aby si každý mohl vyzkoušet pracovat sám na sebe a nemuseli jednou pro vždy řešit zaměstnavatelé a zaměstnanci. Všem by se ulevilo. Kromě těch co popírají existenci super hrubé mzdy a stimulantů.
Švarc systém ale není pracování sám na sebe. Dotyčný nic neshání, nedojednává, neprodává, nevlastní ani si nepronajímá. Je normálně zaměstnaný, jen fakturuje "superhrubou" a řeší si sám odvody.
Když někdo pracuje, tak si o to holt řiká.
Spíš by se mělo něco dělat s černotou, získal jsem teď velmi nepříjemnou zkušenost a nejsem v tom sám. Měním práci a přijali mě do hezké, poměrně známé společnosti, kde jsme se během výběrového řízení domluvili na skvělém platu. Všechno vypadalo krásně, dokud nepřišel den podpisu smlouvy. V té byl nakonec minimální plat a ostatní peníze, že bych prý dostával bokem, o čemž mě nikdo neinformoval. V náhledu smlouvy o platu ani zmínka. Přesvědčovali mě, i vedení společnosti, ale k jejich údivu jsem odmítl smlouvu podepsat, sbalil si věci a odešel 😅
To jste borec, že jste se sbalil a nic nepodepsal. Mně nic jiného jakoby nezbylo. A v den nástupu ve smlouvě bylo úplně něco jiného. Příště už to neudělám.
Jen bych doplnil /a snad advokáti vědí/, napřed u soudu rozporujte pouze výpověď. Neřešte ani okamžitě odstupné u výpovědi /stačí říci, že na to nejste ještě - s "výpočtem" připravení/. Druhé kolo bude teprve o vyúčtování /samozřejmě zaměstn. vám nabídne jen něco - neberte to. Máte nárok na více. Můžete skončit i u mediátora - žádné obavy, trvejte na svém.
Pokud soud vyhrajete, což se velmi často nestává. Zaměstnavatel mívá dobré právníky, kteří sepisují i výpověď. Pak hrozí i zaplacení soudního řízení.
Tak stimhle mam momentálně zkušenost.
Podával jsem nedávno žalobu na zaměstnavatele o neplatnosti výpovědi. Po pracovním úraze ruky,operace a měsíčně fyzio ruka v pořádku neni ani po roce od operace. Do půl roku se objevil zdravotní problém. Pri stálém přetěžování jedné strany těla došlo k poškození páteře. Samozřejmě lékař napsal zprávu pro zaměstnavatele. Takze nastal problém, nejprve me nechali 2tydny na překážkách,než jsem byl objednán k firemnímu lékaři ten podle lékařských zpráv me proste neuschopnil. Na dalsi den to bylo zajimave, jeden ze šéfů semnou mluvil v pohode druhý nikoli,pak přišlo vydírání. Takze jsem odešel. Do 2dnu mi domu dorazil nový posudek od jejich lékaře stim ze jsem pozbyl zdravotní spusobilost . Takze vubec. Najal jsem si právníky a ted jsme na zacatku.
Vychcanost tohle a proto by zaměstnavatel neměl mít stejná práva jako zaměstnanec. Zneužili by toho v mnohem větším měřítku, než se děje dnes. Zaplať pánbůh, že tu jsou lidi, co pobrali dost rozumu a brání se.
Jistě! Výpověď je vlastně veliké dobrodiní. Zejména ta bez udání důvodu.