1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 4 měsíciUpraveno

“Českou levici vidím jako momentálně jednu z nejslabších v Evropě.”

🙃

No, bodejď by ne, když vám levicovou agendu vykradl Babiš se svým “pravostředovým” ANO.

🤫

A že má pan Dolejš pravdu s vehiklem Konečné, jehož primárním účelem je dopravní prostředek pro jmenovanou paní ke korytu, nikoliv levicová politika, svědčí mimo jiné skutečnost, že v bizarním slepenci Stačilo! nechybí ani takové “levicové” kusy, jako oligarcha Jandejsek.

407
Před 4 měsíci
Lukáš Klazar

ANO dnes už není pravostředová, ale levostředová.

120
Před 4 měsíci

u Dolejše mě překvapují dvě věci - za prvé vyjadřuje se jako slušný člověk a odmítá populismus a za druhé - s tím mindsetem slušného umírněného levičáka stále trvá na svém členství v KSČM.

171
Před 4 měsíci
Štěpán Vaněk

Ano Dolejšovi by spíše pasovalo členství v řadách socanů - to se i říkalo v dobách kdy KSČM ještě byla ve sněmovně.

144
Před 4 měsíci

Ještě by se bolševici mohli začít obviňovat z revizionismu, politického oportunismu (a službě světovému sionismu). Oni tyhle akce zvládají, mají je v genech.

66
Před 4 měsíci
Miroslav Šilhavý

A vyhazovat se třeba z okna... Dolejše by byla škoda.

47
Před 4 měsíci

Ma pravdu. Vzdycky jsem nechapal, co tak chytry chlap dela u komunistu.

U Stacilo je tak ocividne, ze je to jen vytah k moci, az to neni pekne. Jednak se chystaji spachat regulerni volebni podvod, kdy se tri strany budou vydavat za jedno hnuti (usetme si cas, srovnavat to s koalici SPOLU fakt nejde, protoze ta dodrzovala zakony), jednak nemaji absolutne zadny program krome neustaleho vykrikovani, proti cemu jsou. Nikdo nevi, kdo za ne bude kandidovat. Nejsou to komuniste, ani ideove. Je to parta populisticko fasistickych individui, ktere se derou k moci a za penezma. A buhvi, kdo jim to plati. Protoze tohle musi nekdo platit. Je tam videt uplne diametralni rozdil ze dne na den, jak se prezentovali komunisti a jak se naraz ted prezentuje STACILO. Pomalu muzou konkurovat Babisovi. Ta kampan musi byt pekne nakladna. A mimiparlamentni strana na to proste nemuze mit.

68
Před 4 měsíciUpraveno
Kamil Novotný

Vážený pane. Politické hnutí zákon považuje za legální. Kdyby tomu tak nebylo, už by 5sračka řvala a dělala kroky k zákazu. Ano, volební strany jsou výtahem k moci. O to totiž ve volbách jde. To ví každý volič, který potom očekává, že tu moc využijí právě v jeho prospěch. A jestli jste místo moci, měl na mysli peníze, tak o ty velké evropské Kateřina Konečná zvolením do PS sněmovny přijde a přenechá je dalšímu na kandidátce. A kdyby drtivá většina EP nezamítala každoroční návrh KK na snížení platů europoslanců na polovinu, tak jste mohl mít poloviční starost.

1
Před 4 měsíci

Nechte paní Konečnou aby dělala svoji politiku. Program Stačilo je ve prospéch občanů. Opravdu není podstatné, aby bylo chápáno ve smyslu Marx-Leninismu. Spíše naopak. Tuto ideologii sebou vláčí jak kouli na noze. Probuďte se pane Dolejší, je jiná doba. A jestli vám ta levice nedá spát, tak mluvte o Gorbačovi a ne ideologických brontosaurech.

81
Před 4 měsíci
Leo Válek

To je fór? Co Konečná udělala pro občany? Program žádný, možná antisystémový. Co by asi chtěla za systém? Když se kámoší s Vidlákem a kolaborantem Skálou?

50
Před 4 měsíci

Jsem zaměřením antikomunista, ale tohle jsou snad první trochu rozumná slova od komunisty, - p. Dolejše, které jsem kdy za svůj život slyšel.

155
Před 4 měsíci
Jiří Matoušek

už jsem se s ním před lety o tom bavil, že mi nepřipadá, že by tam patřil, on mi odpověděl něco v tom smyslu, že pořád věří, že to dokáže posunout jinam, a že jinde by ho asi pořád brali za "toho komouše"

41
Před 4 měsíci

Tenhle člověk je svým založením spíš sociální demokrat. Asi dlouho doufal, že se mu podaří KSČM předělat, ale velmi se mýlil. Rudoši jsou nereformovatelní.

126
Před 4 měsíci
Karel Štefl

Na co by jsme měli 2 soc.dem.? Který komunista se cítí soc.dem. může se vrátit do jejího louna.

Před 4 měsíciUpraveno

Jak komunisty nemusím, tenhle to pojmenoval naprosto přesně. Stačilo soudružky Konečné je podnikatelský subjekt, kterému nesmrdí peníze toho, proti kterému se tváří, že bojuje. I když ona už bojuje proti všem, poslední řeči o znárodňování atd. jsou toho důkazem. Ta paní je stejná jako Babiš, Okamura, Rajchl a i ten bláznivý motorista. Pouze a jen o moc. Ani ne o moc vlastní strany, pouze a jen o vlastní moc.

72
Před 4 měsíci
Jan Buba

Vy jste stejný jako signalista Fiala s tím svým týmem Spolu. Ten je tak podnikatelský, že kam se kouknem, tam je nějaká špína a k tomu vysávají jako kluby (v rozporu s jednacím řádem=zákon) stát.

26
Před 4 měsíci

Ukazuje se, že Bohouš a Petros z KaP měli pravdu, když před časem říkali, že Konečná už nestojí o zbytky lidí z tehdejších uličních organizací KSČ, protože buduje spolek nařvaných pouličních militantů, přičemž se opírá o multikapitalisty typu Jandejsek). O levici se nestará, to řekl Dolejš správně. Na této straně určitá poptávka je (ale i nabídka), takže je pořád nděje, že buď do EP nebo do PS PČR se dostane, a to je cíl jejího politického podnikání.

32
Před 4 měsíciUpraveno
Zdeněk Mravčík

Vy si vůbec neberte do své bezzubé a uslintané pusinky ing. Jandejska, člověka, podnikatele, který se sám svoji pracovitostí a Nou-hau vypracoval z ničeho a o kterým nevíte vůbec nic!

Pouze tady placáte, co máte vysáté z nevěrohodných médií...

51
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 4 měsíciUpraveno

NIkdy by mě nenapadlo, že něco takového někdy napíšu, ale s tím, co řekl v tomto článku mohu souhlasit s komunistou. 🙂

18
Před 4 měsíci
Katerina Chadimova

Mám to stejně.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt