1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 3 měsíci

Na této diskuzi je zřetelně vidět, k čemu to vede, když se nechá v zemi řádit rusácká propaganda.

342
Před 3 měsíci
Radek Šeda

Nech si udělat ukrajinské občanství a hybaj na frontu ...

606
Před 3 měsíci

Pan prezident provolával " Sláva Ukrajině " a před léty " Ať žije Sovětský svaz a na " Věčné časy ".

762
Před 3 měsíci
Erich Stanzel

Je to zrádce národa, pro mne je to šašek!

43
Před 3 měsíci

Docela by mě zajímalo, kolik z demonstrantů byli Ukrajinci. Menšina? Většina? Fifty fifty?

788
Před 3 měsíci
Lenka Čechová

Dle fotek to jsou jen Ukrajinci. Podívejte se pořádně, to nelze přehlédnout. Těch Čechů je tam opravdu málo si myslím.

798
Před 3 měsíci

A na tenhle výlet jsme Ukrajincům dali peníze z našicj daní.

Dobře drahá show

1789
Před 3 měsíci
Adam Polák

Mám obrovskou radost z příspěvků dezolátů, nemohu ustát tu podporu normálních lidí Ukrajině. Nenávist z vás prýští, ale šanci nikdy nedostanete!

Sláva Ukrajině!

446
Před 3 měsíci

To se jim to protestuje když je tam dovezli zdarma a pěkně v teple pod naší ochranou.No a ten na tribuně vlastně dva tak to byla schow.Praha je předměstí Ukrajiny.

1094
Před 3 měsíci
Jaroslav Bruckner

A Jarda Brukner je místo lidské hlouposti.Kolik Čechů a Slováků našlo po ruské okupaci Československa ve světě nový domov. Sám jsem to poznal na vlastní kůži ve Francii.

174
Před 3 měsíci

To je nějaká sešlost východního bloku, či co? Už, aby tam domluvili ten kompromis a byl klid. Nevím, ale naše země nebyla rozhodně nikdy připravena na to pojmout 1/10 svého počtu obyvatel navíc... Cesta zpátky bude hodně těžká, ale rád bych věřil tomu, že se většina sebere a půjde domů...

761
Před 3 měsíci
Jan Rádl

Slušný člověk je vždycky připravený pomoci - neslušný není připraven nikdy

357
Před 3 měsíci

Nikdo vám nebrání se tam odstěhovat nebo jít bojovat za bezednou zkorumpovanou díru. Já ale jsem Čech a tady je hodně problémů které by se měli řešit a ne odvracet pozornost k Ukrajině.

1538
Před 3 měsíci
Zdenek Tergel

Ti co mají plná ústa hrdinství zdrhli před tím aby bojovali!

1084
Před 3 měsíci

Černá díra , ať tam pošlete cokoliv ,vše co máme , bude to pořád málo .

360
Před 3 měsíci
Zbyněk Maňas

A co Rusko ? Tam byla černá díra , posílal se tam uran ,my jsme mohli bý t ,,malý Kuvajt nebýt toho co se vyvezlo do Ruska !

5
Před 3 měsíci

Trapárna typu: "chci se zviditelnit, jakej sem "správňáckej"". Ukrajině pomůže nejlépe tam jít bojovat nebo alespoň poskytnout finanční pomoc. Nikoliv tyto šaškátské happeningy.

837
Před 3 měsíci
Pavel Polach

Byla jsem tam a finančně pomáhám - doufám tedy, že je to pro Vás OK 🙂

300
Před 3 měsíci

Skvělé. 🙂

To jsou ti, co podporují Ukrajince u nás, dokonce i ty, co se provinili proti zákonu.

To jsou ti, co brání a odmítají posílat Ukrajince domů, aby bránili svou vlast.

To jsou ti, co vlastně záměrně oslabují bojeschopnost armády Ukrajiny a pomáhají tak armádě RUSKA.

Nejsou to náhodou kolaboranti?

🙂 🙂 🙂

700
Před 3 měsíci
Jiří Dostál

Jsou, byli tam samí kolaboranti 🙂 🙂 🙂!!!!! I u mikrofonů.

546
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt