Na této diskuzi je zřetelně vidět, k čemu to vede, když se nechá v zemi řádit rusácká propaganda.
Nech si udělat ukrajinské občanství a hybaj na frontu ...
Pan prezident provolával " Sláva Ukrajině " a před léty " Ať žije Sovětský svaz a na " Věčné časy ".
Je to zrádce národa, pro mne je to šašek!
Docela by mě zajímalo, kolik z demonstrantů byli Ukrajinci. Menšina? Většina? Fifty fifty?
Dle fotek to jsou jen Ukrajinci. Podívejte se pořádně, to nelze přehlédnout. Těch Čechů je tam opravdu málo si myslím.
A na tenhle výlet jsme Ukrajincům dali peníze z našicj daní.
Dobře drahá show
Mám obrovskou radost z příspěvků dezolátů, nemohu ustát tu podporu normálních lidí Ukrajině. Nenávist z vás prýští, ale šanci nikdy nedostanete!
Sláva Ukrajině!
To se jim to protestuje když je tam dovezli zdarma a pěkně v teple pod naší ochranou.No a ten na tribuně vlastně dva tak to byla schow.Praha je předměstí Ukrajiny.
A Jarda Brukner je místo lidské hlouposti.Kolik Čechů a Slováků našlo po ruské okupaci Československa ve světě nový domov. Sám jsem to poznal na vlastní kůži ve Francii.
To je nějaká sešlost východního bloku, či co? Už, aby tam domluvili ten kompromis a byl klid. Nevím, ale naše země nebyla rozhodně nikdy připravena na to pojmout 1/10 svého počtu obyvatel navíc... Cesta zpátky bude hodně těžká, ale rád bych věřil tomu, že se většina sebere a půjde domů...
Slušný člověk je vždycky připravený pomoci - neslušný není připraven nikdy
Nikdo vám nebrání se tam odstěhovat nebo jít bojovat za bezednou zkorumpovanou díru. Já ale jsem Čech a tady je hodně problémů které by se měli řešit a ne odvracet pozornost k Ukrajině.
Ti co mají plná ústa hrdinství zdrhli před tím aby bojovali!
Černá díra , ať tam pošlete cokoliv ,vše co máme , bude to pořád málo .
A co Rusko ? Tam byla černá díra , posílal se tam uran ,my jsme mohli bý t ,,malý Kuvajt nebýt toho co se vyvezlo do Ruska !
Trapárna typu: "chci se zviditelnit, jakej sem "správňáckej"". Ukrajině pomůže nejlépe tam jít bojovat nebo alespoň poskytnout finanční pomoc. Nikoliv tyto šaškátské happeningy.
Byla jsem tam a finančně pomáhám - doufám tedy, že je to pro Vás OK 🙂
Skvělé. 🙂
To jsou ti, co podporují Ukrajince u nás, dokonce i ty, co se provinili proti zákonu.
To jsou ti, co brání a odmítají posílat Ukrajince domů, aby bránili svou vlast.
To jsou ti, co vlastně záměrně oslabují bojeschopnost armády Ukrajiny a pomáhají tak armádě RUSKA.
Nejsou to náhodou kolaboranti?
🙂 🙂 🙂
Jsou, byli tam samí kolaboranti 🙂 🙂 🙂!!!!! I u mikrofonů.