1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

To chování tramvajáka je šílené, ale člověk by řekl, že je to exces jedince.

Když si přečtu příspěvky v diskuzi, tak je to exces velké části společnosti, které zcela evidentně chybí možnost zažít válku na vlastní kůži ....

1792
Před 3 měsíci
Jaroslav Svoboda

Na soc.sítích letí informace od lidí co řidiče znají že je fanda SPD. Více není třeba psát

1481
Před 3 měsíciUpraveno

„Slušně jsem vyzval ty cestující, aby nedělali nepořádek a aby si sundali dítě ze sedačky, jelikož tam šlapalo v botách, načež mi pán říkal, že nic jako nedělá a začal mě tam urážet. Řekl třeba Chcípni ty česká mr… a další nadávky,“ tvrdí řidič tramvaje.

😏

Tak jistě. Cestující neumí pořádně česky a pana generálního ředitele tramvaje bude častovat českými nadávkami.

😏

O jaké konkrétní nadávky šlo?

„Já jsem nerozuměl těm nadávkám. Úplně nevím, jak mám teď odpovědět, protože ty nadávky byly v ukrajinštině, ano, ale já tomu nerozuměl,“

😏

Jak blbej musíš být, aby ses popřel ve dvou souvětích?

🤔

A abychom rozsekli dilema místní agitující whatabout úderky typu Pernica (evidentně postižené stejnou zobecňující “láskou” k Ukrajincům, jakou oplývá pan generální ředitel tramvaje), že pan generální ředitel tramvaje nelže, až se mu z okýnek práší, chtělo by to se zeptat na průběh vzniku konfliktu lidí, kteří zveřejnili ta videa, kde pan generální ředitel tramvaje v rámci své one man show uplatnil vědomosti nabyté z distančního rekvalifikačního kurzu “Imigrační politika pohledem dezoláta a pravého flastence” vystudovaného v rámci Vysoké školy života.

doplnění v reakci na doplnění redakce o potvrzení verze manželů s vnoučetem svědkyní té nechutnosti:

Tak to máte dezoláti a flastenci ala Svoboda níže už jen jednu možnost. Začít lhát, že si to svědkyně vymyslela.

Lži vám cizí nejsou, to by šlo…ne?

😏

funny facts Odkaz

Tady, Peterko, evidentně “přibarvuje” jedna strana.

www.idnes.cz
Kdo vyhodil Ukrajince? Pražský tramvaják dříve kandidoval za proruskou stranu - iDNES.cz
Řidič tramvaje, který ve čtvrtek večer vyhodil z vozu ukrajinské cestující, je Daniel Bejvl. V minulosti mimo jiné neúspěšně kandidoval do chomutovského zastupitelstva za stranu Národní demokracie....
1939
Před 3 měsíciUpraveno
Lukáš Klazar

Na druhou stranu UA tvrdí, že neumí česky, tak nemohl řidiči nadávat, ale ví, že jim řidič nadával do ukrajinských, pos... svi... a nevím co ještě. Asi si to poněkud přibarvují ve svůj prospěch obě strany.

2340
Před 3 měsíci

Tohle je těžký komentovat, natož z toho dělat jakýkoliv závěr. V první řadě je to tvrzení proti tvrzení, za druhé...video je natočené až od chvíle, kdy řidičovi ruply nervy... Zkrátka, nejde z toho opravdu udělat jednoznačný závěr. Proto mě zaráží, že někteří už mají závěr dávno hotov. A tím nemyslím zdejší diskutující, ale především vyjadřující se politiky.

3557
Před 3 měsíci
Martin Svoboda

Říkejte si co chcete, napadnout někoho, kdo drží dvouleté dítě není normální, a je jen dobře, že tohle tramvajákovi neprojde…

Kromě toho netřeba dodávat, že samotný tramvaják je obdivovatelem ruSSka.

1860
Před 3 měsíci

Myslím, že svědků tam bylo dost. takový člověk nemá v práci, kde se stýká s lidmi. co dělat. Pokud se mu něco nelíbilo, měl volat policii a ne to hrotit sám, Osobně si myslím, že lže. Pokud ve dvou větách prohlásí, že mu Ukrajinec nadával, ale že mu nerozuměl, tak to je tedy mudrlant.

704
Před 3 měsíci
Otto Matouš

Co tak zkusit napsat na DPP ať zveřejní celé video a potom někoho odsuzovat. Nezastávám se ani jednoho,ale hned něco svádět na řidiče 🤔jak by se vám líbilo kdyby jste sedl na sedačku celou od bláta???

1427
Před 3 měsíci

Nesoudím situaci, které jsem nebyl přítomen, ale předpokládal bych, že řidiči MHD prochází nějakými psychotesty, když vozí denně nespočet lidí.

228
Před 3 měsíci
David Jůna

To asi ano,ale vzhledem k tomu co se na území ČR děje je asi snadné chytit nerva! A neříkejte,že se Vám to nestalo.Já to tedy vidím na silnicích denně tu agresi!!!! A to každý řidič dnes již prochází psychotestama. Ale je zajímavé,že v Německu se toto neděje! Asi tam lidé v pohodě ze svých peněz vyžijí a tady aby vše poplatili tak musí mít někdo i 2 zaměstnání a pak je z přepracovanosti a utahání maler hned!!!To by tu měl také někdo řešit!!! Ale tady tato vláda řeší od svého začátku jen jen své zájmy,včetně svých platů a platů manželek!!!!!

628
Před 3 měsíci

Ano,to jsme my Češi.Najde se tady pár..nehezkých lidí..ale to asi všude.

Větší problém je,že my sice nejsme jako národ krutí,jen jsme zbabělí..s vyjímkami na obě strany.

Já kdysi byla jediná,kdo se ohradil,když řidič autobusu začal tykat Vietnamci.

Tím nechci říct,že jsem nějak statečná,nic mi vcelku nehrozilo.Jen mi prostě takové jednání vadí.

488
Před 3 měsíci
Ilona Vinsova

Skoro bych se vsadil,že ta tramvaj byla plná ukrajincu, tak jako jsou snad všechny ostatní v Praze, tedy pokud zo nebylo brzy ráno, nebo odpoledne, kdy se pražané vracejí z práce.

1054
Před 3 měsíci

Je mi na blití z toho, kolik pošahanců té zrůdě ještě tleská. I kdyby na tu sedačku to dítě stouplo, je evidentně velmi malé, když bylo v kočárku. Nic bych neměl proti tomu, kdyby je pouze slušně upozornil a požádal, aby to dítě na tu sedačku nestoupalo. Tím to celé mohlo začít i skončit. Ale ta spodina si prostě musela léčit nějaké svoje komplexy.

84
Před 3 měsíci
Petr Zdeněk Dundek

Petře Zdeňku Dundeku, jakým právem si dovolujete označovat řidiče tramvaje zrůdou? U incidentu jste nebyl, snímek natočila podle uvedeného jména Ukrajinka, takže nemáte žádné relevantní důkazy, abyste mohl vynášet rozsudek.

116
Před 3 měsíci

Na rodinu s děckem si dovolí ale kdyby mu tam přistoupila partička našich spoluobčanů ze Žižkova tak se zavře v kabině a bude ticho jako květinka

437
Před 3 měsíci
Jan Zich

Ano je to velmi podobné, jako když vám nastoupí vodkou posilnění mužici z UA.

707
Před 3 měsíci

To je pravej flastenec! 😄

612
Před 3 měsíciUpraveno
Přemysl Havel

🤭

Jeho tramvaj, jeho flast.

356
Před 3 měsíci

V tramvajích jsou kamery DP, tak ať se na to podívají. Ale ty jsou asi bez zvuku.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt