Protože ve skutečnosti naprostá většina Čechů nemá o Rusácích vůbec žádné iluze a naprosto jasně stojí na straně Ukrajinců. To jenom hlasitá menšina, které se za nekorektních starých časů říkávalo lůza, je na straně Moskvy a všech dalších gaunerů. Dnes se jim říká “vlastenecká scéna.”
Podporou války kterou dělá Česko nikdy žádný mír nebude....je třeba rázně zakročit jak to dělá Trump a začít jednat!!! Vidíte dnes to Zelensky pochopil.... navrhuje příměří výměnu zajatců atd atd 🙏
Češi se semkli, flastenci, kolaboranti, putlerfans a zaprodanci russka nikoliv.
Ti by ty prachy prožrali a prochlastali.
Taky jsem si udělala radost a koupila si dron Nemesis. Doufám, že dobře poslouží. Ať si Trump trhne nohou a užije si partnerství s Rusem. Víme jak končí. Kdyby byl chytrý, věděl by to taky.
Dobrá investice, paní Marto. Já koupil pro Putlera jenom munici.👍😜
Jen se skládejte, hošíčkové, na Ukrajině se všechno vždycky rozkrade a Ukrajinci pak na Vás udělají akorát dlouhý nos.
Kam se poděly poslední miliardy z USA které dostal zelený velitel na Uktajině? On neví, kde jsou a kam se poděly. Tůdle mu dát ani kačku., at konečně zkončí tady to válšení
Rád bych místní ruské onuce upozornil, že řeč je o nás Češích, nikoliv o vás a že vy polomužici s tím kam my posíláme svoje peníze nemáte šanci nic udělat🫠Dodatek: Není hezčího pohledu než je pohled na navztekaného mužika a čehůnského polomužika🤣
Zmerte si teplotu!
🙂)))))) Dobrá práce 🙂)))) Vy dokážete vymyslet úžasné scénáře. Kdo konkrétně jste poslal peníze nyní ze svých úspor na Ukrajinu, pochlubte se. Jinak je to,co tu tento vynálezce píše,obyčejná lež.
Asi Fiala z kampeličky a Bartošek,Kolář,Gregorová no je jich hodně. Já do černé díry peníze nesypu,na to jich fakt nemám dost a je nutné už vyjednat mír,už Ukrajina ztratila hodně díky falešné hře západu.
Skvělá zpráva, aspoň je vidět, že voličů současné koalice je víc, než by se zdálo tady na diskusích.... 🙂
Berete nějaké léky? Jestli ne, tak by jste měl.
Kdyby se tak Češi semkli a pomáhali vlastním lidem. Spoustu rodin nemá kde bydlet a ani co jíst. Je ale každého věc co se svymi penezi udělá.
Bohužel,Ćeši jsou přesně podle Heydricha "smějící se bestie". Lidi jsou po povodní bez střechy nad hlavou a většina se stará o munici na zabíjení a mrzačení lidí.To dokážou jen Češi.Jinde chtějí mír a dělají vše pro mír.Pouze hnusní politici v Bruselu a u nás chtějí vyvolat třetí světovou.
Já jsem neposlal nic. A ani nepošlu. A s tou semknutostí jděte někam, semknuti kol jednotného jádra strany jsem byl já konkrétně 30 let. Mne už nesemknete. Stejně to dopadne jako vždycky.
Gratuluji, přesně o tohle Putinovi jde. Rozdělit nás, rozeštvat mezi sebou, aby to pak měl bez práce. U Vás už uspěl.
Česká republika i Slovensko jsou malé státy. Rozlohou nepatrné, počtem obyvatel zanedbatelné. Téměř neviditelné. Naše zdroje surovin jsou dávno vyčerpané. Živíme se jen vlastní prací, nemáme koho vysávat.
A přesto dotujeme oligarchii bohaté a velké Ukrajiny.
To je naprosto šílené.
Máte malé sebevědomí ? Je mi vás upřímně líto, ale nezahrnujte do toho celou ČR. To ani troška lidskosti ve vás nezůstala ? Rozstřílené školky, školy, nemocnice, porodnice, obytné domy... Vy opravdu necítíte lítost nad těmi zavražděnými lidmi ? A co mrtvé a unesené děti ?
Také nic? Tak to máte fakt problém.