1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 3 měsíciUpraveno

....Britové si velmi dobře pamatují výhrůžky Hitlera z druhé světové války...........,,Podmínkou dobré demokracie je sjednocená Evropa, přičemž toto sjednocení musí být dosaženo nenásilnou, smírnou cestou. Proto bude muset přijít k rozumu ještě mnoho ,,Napoleonů a Napoleonků"....T. G. Masaryk před 100 lety v Hovorech s K. Čapkem.....

345
Před 3 měsíci
Jan Runda

A proto Británie vystoupila z Evropy. Ať ten princ neblbne.

361
Před 3 měsíci

Rusko rozpoutá v Evropě největší jatka od roku 45, vraždí a vyhrožuje Evropě zničením, jadernými zbraněmi, ale žijí mezi námi lidé, v jejichž vesmíru je deklarace připravenosti k obraně provokací a válečným štvaním.

Neskutečné.

815
Před 3 měsíci
Radek Šeda

EU musí přezbrojit a být připraveno.

Každopádně by se měli soustředit na nákup čistě domácích zbraní. A umíme vše na výbornou.

Válku na Ukrajině nyní ukončit a peníze kapacitu využít k dozbrojení u nás.

A jinak zatím je to hašteření. Takové USA co se napakovala do Asie - Vietnam. 2,5 milionu povražděných civilistů a na všech stranách 1,5 milionu vojáků.

203
Před 3 měsíci

U většiny politiků bych to měl za divadlo, ale jemu bych i věřil, že by do toho v případě největší nouze sedl.

338
Před 3 měsíci
Jan Kadeřábek

On narozdíl od mnoho politiků má generační zodpovědnost ke své zemi a předkům.

V tom je moderní království jednoduše výhoda.

Nepotřebuji jednat kvůli krátkodobému prospěchu.

243
Před 3 měsíciUpraveno

Připomíná mi to bonmot z dílny Vodňanský/Skoumal (pořad S úsměvem idiota): "Královna Alžběta beseduje s traktoristy"! 🙂

108
Před 3 měsíci
Václav Sabáček

Nerozumím tomuto příměru. William je profesionální voják,je jedním z nich. Není to póza. To musí zbabělce iritovat,že?

131
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 3 měsíci

Princ , v podstatě je to člověk jako každý z nás. Má výhodu že jeho předci zbohatli na dovozu zboží i otroků z Afriky. Nevím proč by jeho přítomnost byla nějakým vzkazem ,mohl rovnou na Ukrajinu tam jsou také britští vojáci.

234
Před 3 měsíci
Marie Řeháková

Bože bože, no to je další blábol.

138
Před 3 měsíci

😂😂😂 tak to ted urcite UA vyhraje... ten jasny vzkaz je drtive nebezpecny

26
Před 3 měsíci

Trapné, jen pokus se zviditelnit.

Rozhodně to nepřispěje k urovnání konfliktu.

Mám pocit, že s novým tisíciletím se vytratilo slovo diplomacie.

Fajn, u mě udělal fotku na tanku, pár laiků, a je to hrdina.

U mě by byl, kdyby začal, nebo inicializoval diplomatické řešení.

Tento synáček nepůjde do první linie, a kdo mi tu bude říkat, že ve válce byl, veřte že měl neskutečnou ochranu rozhodně nebyl v první linii.

Ten hošánek neví co je skutečná válka.

Jeho gesto mi přijde úplně stejné, jako fotka Pekarové a Lipavského na Ukrajině.

POZER

359
Před 3 měsíci
Robert Píša

Diplomacie u diktátora jaksi nefunguje. Poučení hledejte v dějinách.

142
Před 3 měsíci

Sympaťák chlap

116
Před 3 měsíci
Petr Vastl

Nevím jestli sympaťák, já ho tak blíže neznám. Ale určitě co na 100 % vím, že do první frontové linie on nikdy nepůjde a ani nasazen nebude, umřít pošle své poddané. Dřív, za opravdových králů to bylo trochu jinak, král sám v čele vojska do boje táh. Jak se v jedné písničce, dnes záměrně zapomenutého písničkáře zpívá.

110
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíciUpraveno

No já nevím, sice jsem přesvědčen, že Ruku je po třeba dát po čenichu, jinak nás sežere, ale tohle mi víc než jako jasný vzkaz Rusku připadá jako jasný exhibicionismus a dětinská šaškárna.... 😕

PS: Jinak samozřejmě musím říci, že taková zpráva má pro mne osobně i pro bezpečnost celé Evropy cenu zlata... Toho, co se vozí na pole 😄

156
Před 3 měsíci
Vladimir Schodelbauer

To nevíte, že oba princové sloužili v Iráku? Oni jsou šlechtici, kteří jako jejich matka Alžběta II, sloužili v armádě v boji. Takže oni vědí co je jejich povinnost. Na rozdíl od estébáka , brouka pytlíka a rusského vítáče a advokáta vymahačů dluhů Vondráčka. Anoistický hnus.

178
Před 3 měsíci

Škoda, že už tady nemáme svého knížete Karla. Mohl spolu s princem tvořit takovou zajímavou aristokratickou osádku tanku.

23
Před 3 měsíci
Karel Klíma

Jestli myslíte, K IV., tak to byl král a císař..

3
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt