Já se moc těším na září a Jindřicha Šídla, protože to bude jízda🤣,
Také bych řekl, že hrůzu z předvolebních preferencí má spíše pan Šídlo a spolek Spolu.🤓
No a jak pro vás pane Šídlo jsou nadějné preference Pirátů, kterým už pomalu odešla polovina členů, popř Okamurovcu, kde na kandidátce budou zástupci Svobodných, Trikolory a PRO. Jistě se rád o těch dvou stranách rozepišete.
Jistě, každý rozumný občan bude volit Okamuru. Zrovna včera na mě vyskočil v reklamě s tím, že mi sníží platby za elektřinu na polovinu...
Měl jsem si založit stranu a slíbit všem 100.000 minimální mzdu. Slibem nezarmoutíš a v téhle republice se najde idiotů dost, jelikož má přes deset procent. Není to smutné?
Slovenští důchodci by neměli vládnout lidu českému, tečka.
Zato moravský profesoři tu je zuzo. To se vám líbí.
Nejnižší inflace v Evropě! Nejlevnější ceny pohonných hmot... Nejvyšší životní úroveň mzdy, důchody ze všech bývalých států východního bloku! Lži, buranství, sprostota slovenského podvodníka, který stále lže, podvádí, straší, vnucuje svým ovcím,že MUSÍ být chudý... přestává fungovat 😂👍
Ale no tak Vladimíre Vladimíroviči, nebyl tu zrovna minulý týden článek o tom, jak náš guvernér ČNB dostal mezinárodní ocenění za zvládnutí inflace?😂 Nebo to zase na tebe bylo moc složité na pochopení ? , jako vždy🤔. A ještě nám pověz, jaký má tato současná Hvězdná pěchota vliv na ceny PHM? To se zase pobavíme tvou ekonomickou blekotáží.🫣
Dokud ANO mluvilo ústy Přády a Plesla mělo to hlavu a patu. Teď si škodí sami. Havlíček včera v TV řekl že za drahé potraviny může vlada a ta jeho vláda je zlevní zlevní. Že vlády potraviny nic nevyrábí, nezpracuji ani neprodávají asi neví
Cílí na jednoduché voliče - jednozubce s dvouciferným IQ.
Babiš má a dává neomezené finance do voleb… to ostatní strany nemohou…proto je ANO tolik vidět, za statisíce si v ANO kdekdo oblékne převlek za hranolku, po hospodách Havlíček nalitý pivem slibuje elektřinu pomalu zdarma… tak se prostě ti jednodušší mylně těší jak se budou mít 😂
Jednodušší jako vy?? Dle textu patříte možná ještě pod ty jednodušší.....
Závist je strašná věc, že pane Ther???
Bude Babiš a jeho parta ANO skutečně důsledně prozápadní, opravdu tvrdě protiruský, tedy protiokupační, proti agresorovi, který už 80 let nemá v Evropě obdoby? Nebude proti pomoci oběti ruského agresora, který brutálně zabíjí jeho občany jenom proto, že chtějí něco jiného, než být dál vykořisťováni stupidní Matičkou Rusí? Pokud ANO, může mít sympatie.
Jediný Andy, měl odvahu, vyčistit Ruské velvyslanectví, a to velmi důsledně!
Nejspíš Šídla a jemu podobné děsí průzkumy....a tak si řekl, že s tím musí něco dělat 😄
Prasátka a ovečky se radují 😂
Možná právě tyto negativní zkušenosti pana Nachera, mohou přispět k jiné, tentokrát již úspěšné strategii. Spíše bych se obával podobné situace jako v předchozích parlamentních volbách, kdy ANO sice vyhrálo, ale nemělo s kým vytvořit koalici, neboť hned tehdy tři strany, které mohly buď jít s nimi do vlády nebo je v tomto podpořit, skončily tésně před branami parlamentu..
No, to je to, co Šídlo nepochopil, Tam musí někdo oslabit, aby ti lidé volili Motoristy, nebo Stačilo.
Billboardy s nadávkami současné vládě jen ukazují názorovou a politickou prázdnotu ANO. Plivnout na druhého umí každý, mít vlastní vize a nápady už není tak snadné. Za mne je ANO odmítající posílení bezpečnosti vlastní země NEVOLITELNÉ. 😉
posílení bezpečnosti vlastní země
Souhlas. Ale musí to být DOBŘE investované. "Vynikající" je investice do letadel které uvidíme za deset let. Nebo co systém nákupů armády a posílení bezpečnosti vlastní země dodnes nezavedený! Kam budeme to nové vybavení dávat?? MO investovalo pouze 14,5 % z plánovaných 14 mld. Kč na modernizaci a obnovu areálů......
A to prosím myslíte že současné vedení armády dokáže?? Nebude to jen utrácení pro utrácení???