1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Prosím vás v redakci, pošlete titulkáře na nějaký doplňující kurz české stylistiky, aby čtenáři na první pohled věděli, kdo je ve vážném stavu. Zda útočník, nebo novinář. Stává se mu to pravidelně a zjevně necítí, že je jazykově silně nekorektní!!!

98
Před 2 měsíci
Milicka Karel

Přesně to jsem se chystala napsat, předběhl jste mě. Možná je to schválně, aby to čtenář musel otevřít, když se chce dozvědět, kdo je vlastně ve vážném stavu. A každé rozkliknutí jsou peníze pro autora.

15
Před 2 měsíci

Nůž a způsob provedení útoku je mi tuze povědomý z jiných oblastí Evropy.

Možná malý krůček k začlenění UA do vysněné Západní Evropy? Blázinec co se nyní děje.

87
Před 2 měsíci
Vilma Vlkova

Ale paní, byl to Putin. Určitě se tady zítra dočteme.

6
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Jeziš, já podle ty ilustrační fotografie myslel, že se to stalo v Praze na Můstku. Tohle je dost matoucí.

67
Před 2 měsíci
Robert Machovský

Burane

71
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 měsíci

U článku je pro jistotu uveden jako autor článku, aby nebylo zřejmé, kdo je ten bl.

24
Před 2 měsíci
Arnošt Karlík

...vypadlo ČTK.... sorry jako..😜

5
Před 2 měsíci

Za podobné foto jde Okamura k soudu. Tady nevadí, že je útočník s nožem běloch. Asi jiný kulturní metr, že?

70
Před 2 měsíci
Milicka Karel

Podobnost může vidět jenom někdo mdlej duchem, ty, kulturní metre

23
Před 2 měsíci

Jiste ten utocnik byl Rus, nebo minimalne pribuzny Putina z 8.kolene

35
Před 2 měsíciUpraveno
Petr Drlík

A nebo opilí Ukrajinci.

16
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 měsíci

V Německu tohle mají až 600x denně. To by bylo článků - na celou knihu. Budou?

56
Před 2 měsíci

Samozřejmě všichni víme kde je Solomjanská čtvrt. Můžete uvést alespoň město ve kterém se útok odehrál?

24
Před 2 měsíci
Jiří Král

To už si ten článek můžeme napsat sami. A bude přesnější. V Kyjevě. Zřejmě autorův záměr, aby vážený čtenář nezakrněl.

15
Před 2 měsíciUpraveno

Mezi jakou sortou posluchačů byl známý? Možná to již někdo ty jeho bláboly nevydržel. Víme, jací jsou novináři u nás,

11
Před 2 měsíci

Svět podle ruSSnácků.

32
Před 2 měsíci
Vilma Trčková

Tak třeba tady u nás v republice jsou na tuto činnost jiní východoevropané. A Rusové to nejsou. Hezký den

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt