Titulni obrazrk hovori jasne- snazsi je natahovat ruku pro pomoc nez chytit do ruky motyku a jit obdelavat pole.Toto je vysledek prace humanitarnich organizaci.Pomoc - ano, v pripade prirodnich katastrof, ale ne katastrof, ktere si lide zapricinili sami- obcanske valky, lenost a spolehani se na to, ze je nekdo jiny z bryndy vytahne
...
Nu a vy jste výsledek slabomyslného čtení ruské propagandy.
Ti lidé se množí tak rychle, že není možně je uživit.
Proč by měli být živeni druhýma? Kdo mi co dá zadarmo?
Malá exkurze do myšlení dezolata...
Malá exkurze do myšlení Paka.
Ty máš dezoláta v hlavě už dlouho, tak ti leze na mozek. Můžeš do Afriky a všem pomáhat. A Evropa všechny neužíví, pane Pak. Nazdar 😀
Já to nechápu, u nás se rodí díky vysokým cenám a nedostatku bytů málo dětí a my budeme podporovat státy, kde se děti rodí jak na běžícím pásu?!!! Já jsem pro pomoc, ale v těchto státech zdarma rozdávat pouze antikoncepci. Mnoho státu jen celá desetiletí natahuje ruce a když jim pomůžeme, tak oni si myslí, že v Evropě "létají pečení holuby..." A potom přijdou k nám do Evropy nás sem ještě vyžrat.A když vidí, že by tu museli pracovat, tak nás tu místo práce ještě vraždí!!!
a k tomu s aidsem a podobnými nemocemi, množí se jako zvířata na běžícím pásu, je potřeba spíše medikace či omezení populace v zemích, kde na to nemají, je tam hladomor a nemoci
Bez těch vysmívaných a urážených U.S.A. by svět pomřel hlady...
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Chápu, že pomáhat se musí a určitě nechci někoho nechat umřít hlady. Ale jediné co je vidět, jak tam raketově stoupá velikost populace. Co třeba osvěta, že 10 dětí je hodně a hlavně když nejsem schopen je uživit!!! Na co ta pomoc potom je? Aby přišli do Evropy a dělali tady bugr? A ať mi tady nikdo netvrdí, že nedělají. Ten vývoj ve Francii, Británii nebo Německu je evidentní. To mají jako vděk za tu humanitární pomoc. A opravdu nejsem volič SPD nebo Komoušů či kobliháře.
A co Fialka?
Je třeba nečekat jen se smutným pohledem a s nataženou rukou, ale jít aktivně pracovat a tvořit hodnoty. Pokud země své lidi neuživí je to především problém té země. Ta si to má řešit primárně. Množit se a nemít pak na obživu, natahovat ruku dokáže asi každý. My opravdu v EU nejsme odpovědni za jejich situaci, neřízenou porodnost, my ji nezapříčinili a máme svých problémů dost. U nás je dětí málo kvůli drahotě a změně hodnot. Takže, jedinou pomoc si zaslouží a to je hlavně osvěta, že vskutku nic není zdarma. A musí si to řešit sami
Priroda si samam poradi. Africke staty maji porad natazene pracky. Zkuste tam jit a zacit legalne podnikat. Par lidi znam, vsichni skoncili ve vezeni. Malej uplatek a jste z vezeni venku. A takto to tam funguje na denni bazi.
Navíc nemají co jsem st, tak se nesmí rozmnožovat, aby jich bylo čím dál víc.
Zajimavy pristup. Nemam co do huby, tak si poridim co nejvic deti. Treba se nekdo postara.
Je za tím čistý pragmatismus. V případě velké nouze se dají vyudit a sníst.
To je zvláštní. Jsou lidé, kteří mají tolik peněz, že by si koupili CZ i s jejím dluhem. Kdysi jsem měl firmu, a dodnes s mi chodí přispějte na toho malého černouška, kupte si nosorožce atd. Téměř všechno je ze sbírek obyčejných lidí a daní od daňových poplatníků, pokud to dotuje stát. Zvláštní a velmi smutné je na celé záležitosti to, že ti kdo na tom bohatnou, tak sadarmiko nic nepošlou. Ať už jde i zbraně a především farmaceutický průmysl a ani potraviny. Je známo, že než by šel někdo s cenou potravin dolů, tak to raději zničí. Koloniální velmoci tam vydrancovali nerostné bohatství, tak ať jim pomohou.