1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

Titulni obrazrk hovori jasne- snazsi je natahovat ruku pro pomoc nez chytit do ruky motyku a jit obdelavat pole.Toto je vysledek prace humanitarnich organizaci.Pomoc - ano, v pripade prirodnich katastrof, ale ne katastrof, ktere si lide zapricinili sami- obcanske valky, lenost a spolehani se na to, ze je nekdo jiny z bryndy vytahne

176
Před 2 měsíci
Jaromir Simik

...

Nu a vy jste výsledek slabomyslného čtení ruské propagandy.

105
Před 2 měsíci

Ti lidé se množí tak rychle, že není možně je uživit.

42
Před 2 měsíci
Veronika Velingerová

Proč by měli být živeni druhýma? Kdo mi co dá zadarmo?

17
Před 2 měsíci

Malá exkurze do myšlení dezolata...

• Globální oteplování neexistuje
  • Nemá smysl s ním bojovat, jednodušší je se na něj připravit.
  • Afrika je nejvíce zasaženým kontinentem? Co je mi do toho...
  • Hladoví ať jdou okopávat pole... Jo vono neprší... Smůla...
  • Proč se snaží všichni migrovat do Evropy?
58
Před 2 měsíci
Tomáš Pak

Malá exkurze do myšlení Paka.

Ty máš dezoláta v hlavě už dlouho, tak ti leze na mozek. Můžeš do Afriky a všem pomáhat. A Evropa všechny neužíví, pane Pak. Nazdar 😀

104
Před 2 měsíci

Já to nechápu, u nás se rodí díky vysokým cenám a nedostatku bytů málo dětí a my budeme podporovat státy, kde se děti rodí jak na běžícím pásu?!!! Já jsem pro pomoc, ale v těchto státech zdarma rozdávat pouze antikoncepci. Mnoho státu jen celá desetiletí natahuje ruce a když jim pomůžeme, tak oni si myslí, že v Evropě "létají pečení holuby..." A potom přijdou k nám do Evropy nás sem ještě vyžrat.A když vidí, že by tu museli pracovat, tak nás tu místo práce ještě vraždí!!!

89
Před 2 měsíci
Blanka Richtr

a k tomu s aidsem a podobnými nemocemi, množí se jako zvířata na běžícím pásu, je potřeba spíše medikace či omezení populace v zemích, kde na to nemají, je tam hladomor a nemoci

16
Před 2 měsíci

Bez těch vysmívaných a urážených U.S.A. by svět pomřel hlady...

32
Před 2 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Chápu, že pomáhat se musí a určitě nechci někoho nechat umřít hlady. Ale jediné co je vidět, jak tam raketově stoupá velikost populace. Co třeba osvěta, že 10 dětí je hodně a hlavně když nejsem schopen je uživit!!! Na co ta pomoc potom je? Aby přišli do Evropy a dělali tady bugr? A ať mi tady nikdo netvrdí, že nedělají. Ten vývoj ve Francii, Británii nebo Německu je evidentní. To mají jako vděk za tu humanitární pomoc. A opravdu nejsem volič SPD nebo Komoušů či kobliháře.

34
Před 2 měsíci
Jiří Brůna

A co Fialka?

3
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Je třeba nečekat jen se smutným pohledem a s nataženou rukou, ale jít aktivně pracovat a tvořit hodnoty. Pokud země své lidi neuživí je to především problém té země. Ta si to má řešit primárně. Množit se a nemít pak na obživu, natahovat ruku dokáže asi každý. My opravdu v EU nejsme odpovědni za jejich situaci, neřízenou porodnost, my ji nezapříčinili a máme svých problémů dost. U nás je dětí málo kvůli drahotě a změně hodnot. Takže, jedinou pomoc si zaslouží a to je hlavně osvěta, že vskutku nic není zdarma. A musí si to řešit sami

33
Před 2 měsíci

Priroda si samam poradi. Africke staty maji porad natazene pracky. Zkuste tam jit a zacit legalne podnikat. Par lidi znam, vsichni skoncili ve vezeni. Malej uplatek a jste z vezeni venku. A takto to tam funguje na denni bazi.

47
Před 2 měsíci
Petr Jahoda

Navíc nemají co jsem st, tak se nesmí rozmnožovat, aby jich bylo čím dál víc.

17
Před 2 měsíci

Zajimavy pristup. Nemam co do huby, tak si poridim co nejvic deti. Treba se nekdo postara.

59
Před 2 měsíci
Kryštof Laník

Je za tím čistý pragmatismus. V případě velké nouze se dají vyudit a sníst.

14
Před 2 měsíciUpraveno

To je zvláštní. Jsou lidé, kteří mají tolik peněz, že by si koupili CZ i s jejím dluhem. Kdysi jsem měl firmu, a dodnes s mi chodí přispějte na toho malého černouška, kupte si nosorožce atd. Téměř všechno je ze sbírek obyčejných lidí a daní od daňových poplatníků, pokud to dotuje stát. Zvláštní a velmi smutné je na celé záležitosti to, že ti kdo na tom bohatnou, tak sadarmiko nic nepošlou. Ať už jde i zbraně a především farmaceutický průmysl a ani potraviny. Je známo, že než by šel někdo s cenou potravin dolů, tak to raději zničí. Koloniální velmoci tam vydrancovali nerostné bohatství, tak ať jim pomohou.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt