Lidem, kteří sází na bezpracné zisky a snaží se obejít regulérní investiční možnosti těžbou kryptoměn možná tato lekce prospěje.
Zato klienti kampeličky v čele s naším pravdomluvným premiérem jsou spokojeni - špinavou práci za ně udělal někdo jiný
Peníze do jakési kryptoměny? Ani vindru, nejsem pako.
Do kryptoměny ano, na Bitcoinu jsem vydělal úplný nesmysl. Ale do neexistující kryptoměny, která není obchodovatelná, navíc prostřednictvím nějaké noname zahraniční firmy? To chce kuráž. Nebo prostě mít tak moc peněz, že vám to je úplně jedno.
Tvl. jak to dělají, když já na můj milý ksicht nedostanu v létě k pití ani vodu přes plot. 🤑🤔🤨
Musíte říkat, že když vám dají napít, královsky se jim odměníte teuronem nebo podobnou blbinou.
Kdyby mi někdo nabízel investici do měny,která fyzicky neexistuje,poženu ho sviňským krokem.
Nápodobně, navíc kdyby se mi tím snažil zaplatit. Tak by letěl i s futrama.
Problém je v lidské hamiznosti, naivite a neschopnosti státu ochránit jejich majetek Odkaz
Žádný stát nikoho neochrání když je motivem vidina bezpracného zisku.
Když je někdo hloupý, prostě o peníze přijde. To by ani tolik nevadilo. Jenže jak může taková společnost existovat několik let a dělat škody v miliardách v právním státě. Nebo-li, parlament bude řešit každou hovadinu a vymýšlet zbytečné zákony a takové podvody nechávají léta běžet. Chtělo by zjistit, kam ty peníze zmizely a kolik z nich skončilo jako dary na účtech politických stran či v kapsách politiků.
opět za hloupost občanů tvého ražení může stát...chachacha....dej už s tím pokoj...copak stát jimtahap penízez kapes????když jsou hloupí dobře jimtak
Co je na tom divného? Už moji prarodiče (a to jsem ročník 1960) mi v mládí říkávali: "Kdo chce rychle, snadno víc, má na konci míň než nic...."
Nic se nezměnilo. Ani naivkové znovu a znovu omámení třpytivým pozlátkem či špekem na niti 😄.
Mohu chápat, že třeba přišli o vše a mají to těžké. Ale nemohu je dost dobře litovat. Což ovšem nemění nic na tom, že by ti šmejdi, co je okradli, měli dostat za vyučenou a jít si sednout... Jenže o tom, že to česká spravedlnost zvládne, bohužel dost pochybuju
Ale jak mu ten podvod chcete prokázat, když on jej na dotaz policie "důrazně odmítnul". Co pak?...........
Důkaz, že inteligentní člověk, případně obklopený inteligentními poradci, dokáže přestupovat zákon a zatím to prochází. A třeba i projde. Ne nadarmo se říká: Odvážnému štěstí přeje.
Pro fungování Glocinu hrál klíčovou roli bankovní účet u Podnikatelské družstevní záložny, protože jiné banky mu konta vést odmítaly. Členy tohoto malého finančního ústavu jinak byli i někteří prominenti ODS. Mimo jiné i premiér Petr Fiala.
A zase ta kampelička. 😂😂😂
Fiala ram měl peníze. V jaké bance màte peníze Vy? A jste jejím členem?
Skoro jim to všem přeji, rozbít si hubu. Příště budou víc přemýšlet. Kdyby to měli v bance, tak mají aspoň něco. Banka si potřebuje udržet klienty, proto dává úroky v její mezích. Pokud někdo slibuje větší úroky, je potřeba zastřihat ušima a spustit výstražné světlo. Už toto je mělo varovat. 🤔 V podstatě je to pořád dokola, a přitom stačí použít trochu rozumu, tedy, pokud ho mají.!!!!
Ono se to občas obejde bez toho zastříhání ušima. To onehdy jsem narazil na seriózně vyhlížející inzerát, kdy banka nabízela spořící účet, úročený asi tak 10-12%. Tak se kouknu na úpatí inzerátu, kde že ti dobrodějové mají krám. Že prý na ostrově Kypru, na adrese co zněla tak nějak jako avenida Debilos Dementos.