1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 28 dny

Tak ne že budete chodit s chrchlem do marketu. Už jsem kvůli covidu o jednu dovolenou na Šumavě přišel 😩.

8
Před 28 dny

Nyní jsem měla asi covid, 2 dny mě trochu pálilo v krku, trochu rýma, pocení. Doprovázela to velká únava, dala jsem si pár dní volno, odpočinek vitamíny, nyní už jsem celkem fit. Myslím, že tělo potřebovalo klid aby se popralo s virem.

11
Před 28 dny
Marie Čermáková

Taky ho zřejmě prožívám..Bála jsem se, že to bude angína. Bolest v krku 3 dny..sotva jsem polkla, únava, pocení...Snad už to bude ok.

Před 28 dny

Prymulovi procházejí vakcíny ???

18
Před 28 dny

Nimbus 2000 byl jako koště dělo ale Nimbus 2001 byl ještě o chlup lepší. Ovšem nic se nevyrovnalo kulovému blesku.

23
Před 28 dny
Radim Plička

a já chudák stále jen na Meteoru. Protože Kometu mi smetla vrba. Mrcha.

4
Před 28 dny

Borůvkové knedlíky

Do misy dejte mouku, sul, cukr a vse promichejte. Udelejte do smesi dulek a rozdrobte do nej drozdi. Posypte trochou cukru, prilijte cast vlažného mleka a nechte vzejit kvasek. Pote prilijte zbyle mleko, pridejte vejce a vypracujte testo. Nechte na teplem miste kynout zhruba 30 minut.

Vykynute testo rozdelte na 6 dilu, kazdy vyvalejte na placicku a naplnte boruvkami, vytvarujte do knedliku a nechte 15 minut kynout. Pote knedliky vlozte do vrouci osolene vody (varte je 3 – 5 minut z jedne a 3 minuty z druhe strany) nebo je uvarte v pare, trva to zhruba 15 minut. Knedliky po uvareni mirne natrhnete nebo propichejte vidlickou, aby z nich vysla para a nesrazily se.

Knedliky podavejte prelite maslem s tvarohem nebo oslazenou zakysanou smetanou jako Jaroslav Sapik nebo jako my, posypane oprazenou s mouckovym cukrem.

21
Před 28 dny
Michal Klíma

Ještě na ty vejce.

Před 28 dny

Antiwaxeři nechť tento článek obejdou, přeskočí, a vůbec nečtou, protože to není pro ně určeno. Když tomu nevěřím tak to NEEXISTUJE. To je stejné jako když to neznám, tak to taky NEEXISTUJE!

4
Před 27 dnyUpraveno
Pavel Douša

Článek, o kterém píšeš, je typický seznamovský bullshit.. ten už je jen pro pobavení. Zajímavější je tenhle.

Odkaz

www.echo24.cz
Očkované Češky rodí míň, už to máme vědecky - Echo24.cz
Při diskusích o příčinách strmého propadu porodnosti v České republice – za tři roky už o 35 procent – nejvýbušnější chvíle nastává, když formulujete hypotézu o tom, že propad může souviset s...
1
Před 28 dny

Zajímalo by mě, jak někdo může použít přirovnaní, že je to bolest jak polykat žiletky 😁 to jako někdo zná? Polykat žiletky musí být jako docela masakr.

20
Před 28 dny
Tomáš Hanáček

No, každé polknutí bolí jako kráva. Člověk se bojí napít. Je to fakt hnus. Ale dál se o tom nebudu rozepisovat, abych nestrašil a nebyl ovce.

9
Před 28 dny

V pohodě, Covid umíme řešit díky prodavačům Kebabu - není důvod k obavám... :-D

20
Před 28 dny

už toho nechte.....

32
Před 28 dny

Eh, tohle ještě někoho zajímá?

16
Marek Balluch

Teď ne, ale na podzim mafie Anofertu dojde na to, jak z toho zase vystříkat prachy.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt