1600/1600Zbývá 1600 znaků
Hlavní témata v diskuzi
Před 28 dny

Ajeje, tak to zas Babiš osobně rozveze roušky, které si nakonec jako vždy budeme šít sami, Faltýnek zase zajistí testy za miliardy a hned bude líp 😂

34
Jaroslav Ther

Takže to máme drůbeží kebab, antigen, hranolky, a nějakou omáčku k tomu?

Před 11 dny

Já jsem rád za takový článek, proprze tak si člověk může dávat pozor. Jestli kromě klasických letních virózu rádi i covid, je tedy větší riziko nakazí, celkově, budu opatrnější, proprze mám plány, které nechci rušit.

Jo kdyby češi nebyli svine nemuselo by se to řešit, ale proč by Nemocny Čech zůstával doma nebo si dal v obchodě roušku že.

Před 28 dny

Kdyby na nás chemtreils nesypaly TĚŽKÉ KOVY, lidé by byli zdraví a nebyli dementní. Hliník, bárium, stroncium, měď a další kovy, ve vysokých dávkách překračující limity v ovzduší, pitné vodě, na kůře stromů, v půdě jsou toho důkazem. Řešíte tady důsledky, ale původní příčina je jistá..vzepřít se té globální hydře, tlačit na politiky a jít do ulic..kecy jsou k ničemu. A kdo se domnívá, že po očkování má silnější imunitu je hlupák..akorát tak půjde rychleji na krchov!!

Před 28 dny

Nimbus 2000 je jedním z nejlepších kousků, které Cinereplicas vyrobilo. Toto nové, vylepšené provedení má ručně vyřezávanou lakovanou mahagonovou násadu a ocasní proutky z pravé smuteční vrby. Každé koště je očíslované. Tento vynikající kousek bude PRAVÝM klenotem vaší sbírky Harryho Pottera.

8
Před 28 dny

Ježišmarja a příště přijde varianta "Kometa dvašedesát, Zameták 7 a Kulový Blesk..." Běžte už někam tady s těmihle capinami, na covid už se asi příliš zapomnělo, tak vy ho prostě musíte mermomocí připomínat. Jak praštění, fakt už...

8
Před 28 dny

Uršula by měla urychleně uzavřít obchod na dodávky miliard vakcín, abychom byli všichni dostatečně chráněni. Určitě na ně bude odbyt. Z první vlny jich nebylo využito asi 215 milionů a stálo to 4 miliardy EUR. EU má peněz dost, tuto drobnost si může dovolit.

4
Před 28 dny

Bu bu bu......

18
Před 28 dny
Tomáš Pavlík

Vás straší, že u té varianty nehrozí vážný průběh? Trpíte nějakým psychickým problémem?

9
Zobrazit další reakci
Před 28 dny

se divím že po zkušenostech z r. 2020 nemáme totální lockdown a povinné očkování

13
Před 28 dny
Martin Šarman

Už varianty z přelomu roku 2021/2022 byly tak nakažlivé, že se jimi prostě nešlo nenakazit. Teoreticky bezpečný totální lockdown by už prostě nešlo vytvořit ani za všechny penize Světa. A to ho zachránilo od pokračování lockdownů, které ve většině zemí skončily nejpozději koncem jara 2022. Můj názor je, že bez lockdownů by si Covid vyžádal tak o 50 procent obětí více s dvacetinovými nebo padesatinovými náklady.

9
Před 28 dny

Na takovéto bolesti v krku jen dvě slova - islandský lišejník - cucat, kloktat.

1
Před 28 dny

Tak honem honem na vakcínu! Ještě než si pro ni dojdeme, omikron desetkrát zmutuje na další varianty, které desetkrát zmutují pár dní po vakcíně. Možná po desáté nebo patnácté vakcíně proti virům budeme zachráněni = mrtví.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt