Je to celkem jasné dělení.
Pomoc Ukrajině je
1/ morálně správná a nutná, neexistuje k tomu alternativa.
2/ v životním zájmu České republiky, protože pokud Ukrajina připadne Rusku, nejen že tady máme o milion víc uprchlíků, ale máme Rusko na hranicích Slovenska, Maďarska a Rumunska, Rusko posílené o mohutnou zbrojní výrobu Ukrajiny a o jejich živou sílu.
---
Kdokoliv to chce zpochybňovat nebo rozmělňovat jedná proti zájmům této země.
Volit takové populisty v tak nebezpečné době je sebevražda.
To jako, že by tam ti lidé a vojáci zůstali a výrobu a zbraně jim nechali? Nebuďte směšný a nestrašte lidi.
Bude pomáhat za všech sil. Prý se uvažuje o tom, že dokonce na Ukrajinu přesídlí. Ministr zahraničí už má pár let sbaleno na dovolenou na Krymu tak ten to má bez práce. Ostatní se nenechají zahanbit a budou balit také. Hlavně je nepoplašte, aby si to nerozmysleli.
No přeci mu mluvčí Zacharovová rezervovala pokoj. Třeba mu natáhnou i červený koberec.
A co kdyby děvčata udělala rozbor jak bude příští vláda pomáhat České republice a jejím občanům.
Ta současná dělá pro Ukrajinu možné i nemožné, ale ČR jenom škodí. Přes bilión dluhů, devastace úspor obří inflací, nedostupné bydlení, rozložené stavební řízení, migrační pakt a emisní povolenky pro domácnosti a na PHM. To je dědictví které předává vládě budoucí.
Jak vám osobně bylo pomocí Ukrajině uškoděno?
Je naprosto nechutne kdyz se soucasna opozice nestiti v politickem boji vyuzit i bezpecnost CR ohrozujici temata, klidne i sirit rusackou pripagandu, jen aby se dostali ke korytum doufajic, ze intelektem-skromnejsi volici co jsou "unaveni z valky" a za kterych mizerne zivoty mohou, jak jinak, Ukrajinci budou tim pomyslnym kouskem co pohne jazyckem na vahach jejich smerem.
Vy jste také dostrašený Fialovou pětidemolici, to už není snad ani možné.
Nikdo a nic nebrání " uvědomělým " Čechům třeba pod vedením atomBáby posílat prašule na UkJ 🙂....
Vše ale s drobným rozdílem oproti současnosti - peněz svých 🙂 !
Krásná přezdívka atomBába. 😆😆😆👍
"O nárůstu kriminality Ukrajinců ...... Data policie za loňský rok přitom ukazují, že Ukrajinci při srovnání s jinými národnostmi ve statistikách vycházejí příznivě a nadměrné kriminality se nedopouštějí.
Jak spočítaly už před časem Seznam Zprávy, největší menšina v Česku je z pohledu kriminality méně problémová než například Slováci, kteří jsou druhou nejpočetnější národnostní menšinou v Česku."
Hezky jste to opsala. Jen mi jaksi uniká pointa....
Herec Vetchý jde všem příkladem, ne ze státních peněz, ale ze svých kupuje na UA drony a jiné vybavení.
Může v tom pokračovat když na to má.Já budu rádla,až se nová vláda začne zajímat o občany ČR,nikoliv o Ukrajinu na 1.místě.To je její válka,nikoliv naše a Fialová vláda na úkor peněz daňových poplaťniků zemi zadlužuje čím dál více🤮
Co přesně znamená vítězství Ukrajiny?
A k těm uprchlíkům a jejich přínosu české ekonomice jen poznamenávám, že část pracuje na černo, část za minimální mzdu a zbytek na ruku. Navíc nemají moc zájem naučit se dobře česky, protože žijí ve svých komunitách, které jim poskytují služby v ukrajinštině.
Mohu prosím dostat vysvětlení k práci na černo a na ruku? Mě to přijde jedno a to samé. Jinak s vámi souhlasím.
Strašení národa...nic jiného👿koalice neumí a tím zakrývá veškeré průšvihy a zadlužování země❗Na co ještě si máme pořád půjčovat a kdo to bude pak platit❗ Už teď jde 100 miliard ze státního rozpočtu na umořování pouze úroků☝️ Stačí si dnes poslechnout Lipavského který se opět motá na Ukrajině a slibuje nesplnitelné☝️Jeho sliby přesahují rámec rácia a navíc k některým výrokům ani nenajde partnery jak v EU tak v NATO...tam na 💯%☝️
Máte pravdu, nepomáhat, rusko zabere ukrajinu a okamžitě bude v ČR natrvalo 5milionů ukrajinců, mnozí vám poděkují, ale já bych byl pro, aby lidem odpírajícím pomoc, tedy těm, kteří zapříčiní ztrátu země a domova ukrajinců, poděkovali ukrajinci osobně a i to se může stát.
Věřím že SPD se dostane do vlády a udělá tady konečně pořádek s Ukrajinou nějaké poškození reputace je Čechům úplně víte kde??? Náš národ musí být upřednostněn a pak až pomoc Ukrajincům... Ti ji dnes zneužívají a smějí se nám do..... A o kriminalite lžete... Proč píšete cizinci a ne Ukrajinci!??? Aby lidé nevěděli je to jasný.... Korupce kvete nejen u nich ale i tady ji zavádí... Ať se vrátí zpět a jdou si budovat svou zem když tady vykrikuji Sláva Ukrajině... My už jsme jim pomohli dost, naše válka to není a to vaše neustálý strašení, že bojují i za nás to vám věří jen hrstka lidí.. Co by si u nás tak Putin vzal??? Co my máme a on nemá??? Na to mi laskavě odpovězte...
Mluvte za sebe mě poškození reputace šumák není