Samozřejmě jsou volitelné pouze ty strany,které zastaví to nesmyslné vyhazování peněz do černě díry jménem Ukrajina a budou se starat o občany ČR.O Ukrajince ať se stará jejich absolutně neschopná vláda!!!
A hlavně by měli vrátit to,že ne každý ukrajinec se sem dostane.Mají ted otevřené hranice a to není dobré.
Věřím, že na prvním místě bude povinnost sloužit lidu České republiky! Teď to moc nevyšlo, já a moje sociální bublina máme pocit, že vláda má momentálně za úkol škodit občanům ČR. Tak pojďme volit ČESKOU vládu, která bude mít za úkol blaho svého lidi.
Za mě nejlepší přístup k Ukrajincům má Okamura. Je to sice jediné pozitivní na něm, ale tak pokud svou vizi protlačí, tak to bude velice fajn.
Mně hlavně zajímá jak příští vláda bude pracovat pro Česko a české lidi . Momentálně jsme v popředí jenom když potřebují vytáhnou peníze . Teď kde se ocitnou je jenom Ukrajina , Ukrajina a chrastěním zbraněmi .
Spolu: Pomoc není otázkou, ale povinností
Ano,ale s rozumem.
Fialova vláda vydává na pomoc Ukrajincům téměř 2x více peněz, než Německo.
A ze všech zemi světa je na absolutní špici.
Na občany ČR používá bič.
Naprosto přesně jste to napsal,už je to neúnosné,je to zas na úkor občanů ČR a jsou to miliardy a mi jsme tak malá zemička a sypeme tam nejvíc.
Proč Ukrajina v předvolebním boji?
Kdo chce, ať na Ukrajinu jede a pomáhá do sytosti. Nikdo nikomu přece nebrání. Ale ať jdou sami za sebe.
Jsou to snad české volby.
Vláda by se měla zaměřit na české občany.
Rusko chce ČR znovu obsadit. Je tedy v našem zájmu ruské nacisty zastavit ještě na Ukrajině.
Já hlavně nechápu, kde vzala tato demoliční četa mandát vyhazovat prostředky na úkor vlastního obyvatelstva celé tři roky. Co si to vůbec dovolili. Nemluvím o humanitární pomoci, na to je červený kříž a každý jedinec může dobrovolně přispět. Zajímalo by mě kolik svejch peněz tady ty řvouni na diskuzích poslali ze své kapsi. Nejdřív nakrm svoje děti a pak můžeš pomoct cizím .Nebo to někdo dělá naopak? Pochybuji. Doufám, že tahle blamáž je u konce a bude se prošetřovat kam se ty naše peníze poděli. Vynášeli se v igelitkách z kampeliček a zvláštně umírali zúčastněné osoby. Sicílie hadr.
Vážení, Ukrajina má aktuálně 38 milionů obyvatel, když rusové obsadili necelou pětinu území, přišlo k nám 500000 ukrajinců. Když přestane nebo se omezí pomoc ukrajině ze západu, rusové nebudou vyjednávat, ucítí šanci a zaberou ukrajinu celou. Když ukrajina padne lze jednoduše vypočítat, že jenom do ČR přijde okolo 5milionů ukrajinců. No zvolte si nepomáhací vládu a budete vy odpovědní za stav, který může jednoduše nastat. Babiš řešení má: keby sa to stalo, tak mňa to nězaujíma, v tu dobu buděm na svojom zámku vo francúzku. Máte takové řešení i vy?
Obávám se, že tento Fialův chlív nedá dohromady už ani Babiš.
Nikdo. Slibovat by všichni měli velice opatrně. Jinak své voliče zase zklamou.
Pomoc není povinnost jak tvrdí Fiala, pomoc je akt dobře vůle a rozhodnutí je na každém jednotlivci. Když už se tak angazuje do pomoci UA tak by možná nebylo špatně až na podzim půjdou od valu zkusit štěstí právě na té UA. Začít pomáhat tak nějak naprimo.