1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pomoc státu, se kterým nemáme smlouvu je dobrá věc, ale až po tom, když se uspokojí potřeby státu vlastního.

35
Před 1 rokem

Jestli pomoc UA je v top 5 volebních témat, tak jsme fakt v pudeli.

55
Před 1 rokem
Ondřej Kardinál

👍

7
Před 1 rokem

V diskuzi jsem dal několik odkazů na slova pana Babiše a jeho ministra. Které pronesli na adresu Ukrajiny když byl předsedou vlády. Sklidil samé mračouny. Tak nevím. Dali je jeho podporovatelé nebo ti kteří jej odmítají.

1
Před 1 rokem

Takhle to dopadá když dvě progresivní slépky začnou věštit z křišťálové koule 🤣🤣🤣

3
Před 1 rokem

A jak naši ekonomicky a sociálně zdevastované zemi bude pomáhat příští vláda, to teď není aktuální ?!

15
Před 1 rokem
Rudolf Kozák

Vy žijete ve zdevastované zemi?To bydlíte v Rusku?

5
Před 1 rokem

ukoncit veskerou pomoc zkorumpovane ukrajine, jedina vyjimka by mohla byt pro matky s detmi, ale po patricnem provereni, aby neslo o nejake ukrajinske smecko

10
Před 1 rokem

Fialova loutka neví co bude ? Konečně pořádek bude ANO udělá pořádek .

46
Před 1 rokem

A co přísaha??nikde jsem se nedocetl jestli chtějí Ukrajinu dál podporovat jestli jo mají asi můj hlas.

4
Před 1 rokem

Něco na osvěžení paměti.

Odkaz

2
Před 1 rokem
Jiří Máca

Odkaz

ct24.ceskatelevize.cz
Nepřijatelné stejně jako anexe Krymu, vzkazuje Kremlu české ministerstvo zahraničí
Ruská anexe vod Azovského moře je pro Česko stejně nepřijatelná, jako byla anexe ukrajinského poloostrova Krym. Na Twitteru to uvedl šéf české diplomacie Tomáš Petříček (ČSSD). Ministerstvo zahraničí...
19
Před 1 rokem

Myslím si že válka mezi Ukrajinou a Ruskem naší současné vládě vyhovuje ,a nebýt teto války tak vláda by koryta měla prázdne.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA