1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Revoluční? Apple dohání konkurenci (marně) už nějakou dobu. Nebýt jablečných ovcí, které si myslí že s Applem jsou něco víc a prodají kvůli tomu div ne ledvinu, tak má Apple prodeje mnohem nižší.

30
Před 1 rokem
Martin Bělák

Nějak z vás cítím mindráky, Běláku.

29
Před 1 rokemUpraveno

Že bych při vytahování mobilu musel ho ještě skládat to by mě fakt nebavilo.

🙂

P.S. Podle mne slepá ulička. Jsem rád že když mi spadne s profi Tvrzenou fólii tak se mu nic nestane

4
Před 1 rokem

Zrovna o víkendu jsem se ptal mladých, jaký nejlepší fotomobil si koupit. Podle testů je to Xiaomi, potom Apple... Jejich reakce - když ti nevadí, že o tobě budou vědět všechno v Číně.🙂🙂 Já na to (mají Apple) - a vám nevadí, že o vás vědí všechno v USA?🙂

21
Před 1 rokem
Václav Nok

Jak to funguje že v USA vědí všechno o uživatelích Apple?

12
Před 1 rokem

MEGA REVOLUCE! ... kterou má Samsung už zase X let... 😄 😄 😄

2
Před 1 rokem

Zaměřil bych se víc na software inovace, aby dohnali konkurenci, než pořád něco na vzhledu a lehounce přidat výkon… Siri stále bez češtiny a dalších jazyků, AI v EU nepodporovaná, ujíždí jim vlak a oni stále s tou drezínou na vedlejší koleji se snaží být “inovativní”… za mě zklamání a to mám iPhone 16 Pro, ale dlouho po upgradu koukat nehodlám 😏

12
Před 1 rokem
Droppa Milan

Souhlasím, sem na tom obdobně, jen o rok déle - IP15pro

2
Před 1 rokem

Já teda nejsem žádný Apple hejtr, ať si každý uctívá jakýkoliv nadnárodní korporát který uzná za vhodné. Ale je přinejmenším vtipné číst o inovacích a revoluci a pak se dozvědět, že to bude skládačka, jako kdyby to mělo být něco extra. Na trhu už existují velmi dobré skládačky a není to zrovna nějaký ultimátní design. Má své nevýhody a působí to spíš jako trend, který časem zase odezní.

3
Před 1 rokem

Apple po odchodu Steva Jobse už není revoluční. On byl vizionářem a jeho "posedlost" tu firmu dostala tam, kde je teď.

Co se týká HW i SW, tak Čínu dohnat už bude téměř nemožné. A to nejen v oblasti mobilního průmyslu. Západ je oproti nim skanzen.

A to píši jako majitel iPhonu. Jenže přejít na ekosystém Androidu se mi nechce absolvovat. Jsem zvyklý a pohodlný. Navíc nemám úplně důvěru v čínské technologie z pohledu bezpečnosti, když i ledničku dnes připojíte na svoji wifi a otevíráte tak backdoor do své sítě...

4
Před 1 rokem
Petr Malina

kam umoznite pristup vasi lednicky je uz ciste na vas

Mám iPhone 14 pro max, a jsem s ním stále spokojená, jako by byl nový. Vydrží mi minimálně do té doby, až Apple vydají nový revoluční model.

5
Jarmila Pešoutková

Já mám do teď iPhone 12, a jsem s ním spokojená. Ať si říká kdo chce, co chce, i když nejsou nejvíc inovativní, tak funkčnost oproti jakékoliv jiné značce se nezapře.

7
Před 1 rokem

Asi jsem to nějak nepochopil, ale co má být tedy to revoluční? Zatím píšou jen o věcech, které už dávno existují, takže nic nového.

14
Před 1 rokem

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 1 rokemUpraveno

Přešel jsem na Apple jen proto, že nabízeli model mini. Jsem spokojený, ale co dál? Malé telefony už nejsou trendy a já ty placky prostě nemám rád. Nějaký ten rok snad ještě vydrží a třeba se do té doby zase něco objeví🙂 (klidně i android)

Před 1 rokem
Petr Novák

Můžu Vám nabídnout moji zkušenost? Měl jsem iPhone 13 mini a byl jsem fakt zoufalý z toho, že mini verze přestali vyrábět.

Hecl jsem se a zkusil iPhone max. Zvykl jsem si, není to tak hrozné a naopak jsem ve skutečnosti velmi spokojený, hlavně kvůli výdrži baterie.

Jen v té kapse to dost překáží...

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA