Revoluční? Apple dohání konkurenci (marně) už nějakou dobu. Nebýt jablečných ovcí, které si myslí že s Applem jsou něco víc a prodají kvůli tomu div ne ledvinu, tak má Apple prodeje mnohem nižší.
Nějak z vás cítím mindráky, Běláku.
Že bych při vytahování mobilu musel ho ještě skládat to by mě fakt nebavilo.
🙂
P.S. Podle mne slepá ulička. Jsem rád že když mi spadne s profi Tvrzenou fólii tak se mu nic nestane
Zrovna o víkendu jsem se ptal mladých, jaký nejlepší fotomobil si koupit. Podle testů je to Xiaomi, potom Apple... Jejich reakce - když ti nevadí, že o tobě budou vědět všechno v Číně.🙂🙂 Já na to (mají Apple) - a vám nevadí, že o vás vědí všechno v USA?🙂
Jak to funguje že v USA vědí všechno o uživatelích Apple?
MEGA REVOLUCE! ... kterou má Samsung už zase X let... 😄 😄 😄
Zaměřil bych se víc na software inovace, aby dohnali konkurenci, než pořád něco na vzhledu a lehounce přidat výkon… Siri stále bez češtiny a dalších jazyků, AI v EU nepodporovaná, ujíždí jim vlak a oni stále s tou drezínou na vedlejší koleji se snaží být “inovativní”… za mě zklamání a to mám iPhone 16 Pro, ale dlouho po upgradu koukat nehodlám 😏
Souhlasím, sem na tom obdobně, jen o rok déle - IP15pro
Já teda nejsem žádný Apple hejtr, ať si každý uctívá jakýkoliv nadnárodní korporát který uzná za vhodné. Ale je přinejmenším vtipné číst o inovacích a revoluci a pak se dozvědět, že to bude skládačka, jako kdyby to mělo být něco extra. Na trhu už existují velmi dobré skládačky a není to zrovna nějaký ultimátní design. Má své nevýhody a působí to spíš jako trend, který časem zase odezní.
Apple po odchodu Steva Jobse už není revoluční. On byl vizionářem a jeho "posedlost" tu firmu dostala tam, kde je teď.
Co se týká HW i SW, tak Čínu dohnat už bude téměř nemožné. A to nejen v oblasti mobilního průmyslu. Západ je oproti nim skanzen.
A to píši jako majitel iPhonu. Jenže přejít na ekosystém Androidu se mi nechce absolvovat. Jsem zvyklý a pohodlný. Navíc nemám úplně důvěru v čínské technologie z pohledu bezpečnosti, když i ledničku dnes připojíte na svoji wifi a otevíráte tak backdoor do své sítě...
kam umoznite pristup vasi lednicky je uz ciste na vas
Mám iPhone 14 pro max, a jsem s ním stále spokojená, jako by byl nový. Vydrží mi minimálně do té doby, až Apple vydají nový revoluční model.
Já mám do teď iPhone 12, a jsem s ním spokojená. Ať si říká kdo chce, co chce, i když nejsou nejvíc inovativní, tak funkčnost oproti jakékoliv jiné značce se nezapře.
Asi jsem to nějak nepochopil, ale co má být tedy to revoluční? Zatím píšou jen o věcech, které už dávno existují, takže nic nového.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Přešel jsem na Apple jen proto, že nabízeli model mini. Jsem spokojený, ale co dál? Malé telefony už nejsou trendy a já ty placky prostě nemám rád. Nějaký ten rok snad ještě vydrží a třeba se do té doby zase něco objeví🙂 (klidně i android)
Můžu Vám nabídnout moji zkušenost? Měl jsem iPhone 13 mini a byl jsem fakt zoufalý z toho, že mini verze přestali vyrábět.
Hecl jsem se a zkusil iPhone max. Zvykl jsem si, není to tak hrozné a naopak jsem ve skutečnosti velmi spokojený, hlavně kvůli výdrži baterie.
Jen v té kapse to dost překáží...