1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Mám již několikátý jablíčko a fakt bych neměnila …nebudu se rozepisovat proč ,kdo ví ten pochopí a ostatní zase budou jen plivat jedy ,že ten jejich Sam je nedostižný .Nepochopim, že někdo dá tak nehorázné peníze za androidy..

2
Před 1 rokem

Spis to chce dosti ladit system. Tam je dost nehezkych chyb, ktere kazi pouzivani telefonu. A i ten fotak by mohl fotit lepe. Jinak funguje. Ale je co zlepsovat a to uz je rok 25. To melo byt vychytany pred dost lety.

Před 1 rokem

Sám mám apple kvůli práci na ios aplikacích ale je to telefon o ničem. Od odchodu Jobse do věčných lovišť nepřišli skoro s ničím novým co by neměla konkurence levnější a často kvalitnější...

1
Před 1 rokem

Za me by mohl udelat apple tlacitkovej telefon, to by byla senzace, hlavne pro seniory a ty, co s tim bojujou, nebo se chtej zbavit chytryho telefonu.

3
Před 1 rokem

Zrovna včera jsem se díval na nový dokument na Netflixu a Apple tam byl hojně zmíněn. Jenže lidi stejně nedostanou rozum.

2
Před 1 rokem

Prosím můžete dat to revoluční do uvozovek... Skládací telefon je na trhu už min. 3 roky...

2
Před 1 rokem
Jan Kolář

Telefony se zakrivenymi / zaoblenymi hranami taky. Apple tady inovuje necim, co uz je 5-10 let na trhu. 😄

Sam jsem uzivatel apple HW, o to vic me stve, ze zaspavaji dobu. Fotaky prumer, nejnovejsi inovace uz jsou u konkurence roky, asistenti umi malo jazyku, v EU nemame ani tu jejich slavnou AI (Apple Intelligence) a i kdybychom meli, tak je podle recenzi podprumerna... Chtelo by to mene sokovat "inovacemi" a vice makat na produktu.

Vsechno to hezky funguje a ma to kvalitni hardware, to ano, super zarizeni. Ale to falesne okouzlovani "inovacemi" 5 let starymi je komicke.

1
Před 1 rokem

Jen 10 let zpoždení za android výrobci. A ovce to stejně kupují.

3
Před 1 rokem
Marek Kovář

Z vás ta závist stříká!

Před 1 rokem

Stejně to montují v Číně tak nevím proč je s tim pořád takový humbuk. Za ty prachy si raději koupím oblečení

2
Před 1 rokem

Skladaci telefony jsou top, hlavni duvod proc jsem momentalne u Androidu a ne u Applu.

3
Před 1 rokem

Zase berou technologii Samsungu a Xiaomi pak že Čína kopíruje 😄

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA