Mám již několikátý jablíčko a fakt bych neměnila …nebudu se rozepisovat proč ,kdo ví ten pochopí a ostatní zase budou jen plivat jedy ,že ten jejich Sam je nedostižný .Nepochopim, že někdo dá tak nehorázné peníze za androidy..
Spis to chce dosti ladit system. Tam je dost nehezkych chyb, ktere kazi pouzivani telefonu. A i ten fotak by mohl fotit lepe. Jinak funguje. Ale je co zlepsovat a to uz je rok 25. To melo byt vychytany pred dost lety.
Sám mám apple kvůli práci na ios aplikacích ale je to telefon o ničem. Od odchodu Jobse do věčných lovišť nepřišli skoro s ničím novým co by neměla konkurence levnější a často kvalitnější...
Za me by mohl udelat apple tlacitkovej telefon, to by byla senzace, hlavne pro seniory a ty, co s tim bojujou, nebo se chtej zbavit chytryho telefonu.
Zrovna včera jsem se díval na nový dokument na Netflixu a Apple tam byl hojně zmíněn. Jenže lidi stejně nedostanou rozum.
Prosím můžete dat to revoluční do uvozovek... Skládací telefon je na trhu už min. 3 roky...
Telefony se zakrivenymi / zaoblenymi hranami taky. Apple tady inovuje necim, co uz je 5-10 let na trhu. 😄
Sam jsem uzivatel apple HW, o to vic me stve, ze zaspavaji dobu. Fotaky prumer, nejnovejsi inovace uz jsou u konkurence roky, asistenti umi malo jazyku, v EU nemame ani tu jejich slavnou AI (Apple Intelligence) a i kdybychom meli, tak je podle recenzi podprumerna... Chtelo by to mene sokovat "inovacemi" a vice makat na produktu.
Vsechno to hezky funguje a ma to kvalitni hardware, to ano, super zarizeni. Ale to falesne okouzlovani "inovacemi" 5 let starymi je komicke.
Jen 10 let zpoždení za android výrobci. A ovce to stejně kupují.
Z vás ta závist stříká!
Stejně to montují v Číně tak nevím proč je s tim pořád takový humbuk. Za ty prachy si raději koupím oblečení
Skladaci telefony jsou top, hlavni duvod proc jsem momentalne u Androidu a ne u Applu.
Zase berou technologii Samsungu a Xiaomi pak že Čína kopíruje 😄