1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Upřímně řečeno.neumíma si představit vkusný seriál na Nově.

59
Před 1 rokem
Jiří Pražák

Jediný seriál, který se jim po dlouhé době a na hodně dlouho povedl, byl Policie Modrava....

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Tak pokud to zvládnou vyřešit a ukončit během deseti dílů, dám tomu šanci. Pokud by to ale mělo mít opět jak je zvykem 3000dílů, tak to po desátém vzdám.

62
Před 1 rokem

Mě štvou (slabý slovo) už jen ty pořád dokola se opakující ukázky

36
Lenka Maroušková

Ano. Taktéž mě odrazují od dívání se.

23
Před 11 měsíci

Zatím jsem viděl 6 epizod a jsem náramně zvědavý jak scénáristé vyřeší zápletku, kterou vše začalo - zamilované sourozence. Pokud se budou držet zákona, tak už přišli o možnost překvapení z rozuzlení zatím jedné z dominujících dějových linek. Možná se mýlím, ale zatím to vypadá, že hlavní ploditelem bude pan doktor (herec Kříž). To se skutečně stalo a doktor nakonec skončil ve vězení.

2
Před 1 rokem

Na stejný brdo jako všechno teď jedna rodina nebo bratři a sestry a kriminálky kam se podíváš prostě vše odpad

50
Před 11 měsíci

Téma je v dnešní době umělých oplodnění jak na běžícím pásu, více než dobré.

Vlastně mi přijde nesmírná škoda, že se propadne kamsi hluboko jen proto, že se ze seriálu stala taková srágora. Příliš mnoho postav, příliš mnoho bezduchých scének, všechny postavy příliš černobílé..

A do toho nerežírovaní herci..

No dejme tomu ještě šanci, ale...

Za mě nevyužitá šance.

1
Před 1 rokem

Protože mně zvědavost nedala, shlédl jsem 1. díl tohoto veledíla. Autoři patrně kopírují další veledílo Smoljaka a Svěráka v divadle Járy Cimrmana. Pamatujete? Já nejsem tvoje sestra, já jsem tvá matka a já nejsem tvůj syn, já jsem tvůj otec, já nejsem tvoje babička, já jsem tvůj dědeček apod...

10
Před 1 rokem

No větší hovadinu jsem ještě neviděla, to předčí i Elišku a Damiána. Takže první díl stačil. Za mě nekoukatelné.

32
Před 1 rokem
Miloslava Brožová

Ty paruky jsou šílený, jaký to má význam, takhle ty herce zmršit? Přesně mi to evokuje Elišku a Damiana. Vyznívá to strašně lacině.

2
Před 1 rokem

Obávám se, že to bude podobná slátanina jako Jsme jedna rodina. Každý s každým ...... Kolik že to bude mít dílů??

38
Před 1 rokem

Copak se na to ještě někdo může dívat?

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA