Pokud to bude stejné,jako první díl sedmé řady Kriminálka Anděl,tak raději né 🤔🫣🙈🙊🙉👎
A do toho 5x za hodinu sponzor na Azurit. Dokonale mě odradil od nákupu.
Další propadák,nekoukatelne.
Souhlasím. Žilková v paruce zestárla o 10 let, nudné, trapné scénáře, nic o ničem, další ptákovina.
Reklamy byly minutově delší než ta telenovela. Mrknu až na poslední 500 díl. U těchto sitcomů stačí první a poslední
To je sitkom?
podle článku půjde o další ptákovinu, na ty zásadně nekoukám
Zadal sem otázku můžu: se oženit s nevlastní sestrou s kterou mám společného jen otce a neomylný Google mi odpověděl,že to není překážka.Tak o čem ten seriál je?
Pokud máte společného otce, nejste nevlastní sourozenci.
No klišé...Samozřejmě v komedii je to nadsázka, ale podobné vztahy, byť to má autorka doma určitě jinak, opravdu existují....
Tak rozhodně se podle ukázek dívat nebudu. Další špatný, rychle spíchnutý scénář, kde herci nemají co hrát
24. díl - zoufalé blábolení zoufalých blábolistů, scénáristé už nevědí, jak mladým vtlouci do hlavy, že trojka je normální. Proti gustu žadný dišputát, ale už příště ne.
Teorie tygra popisovala přesně vztah mých rodičů, takže za mně super scénář ze života...
Na ČSFD 56 %, což sedí oproti tomuto hodnocení. Viděla jsem kus prvního dílu, a děkuji, nechci. Žilková v té čepici na hlavě, proboha!