1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pokud to bude stejné,jako první díl sedmé řady Kriminálka Anděl,tak raději né 🤔🫣🙈🙊🙉👎

39
Jirka Hanibal

A do toho 5x za hodinu sponzor na Azurit. Dokonale mě odradil od nákupu.

53
Před 1 rokem

Další propadák,nekoukatelne.

56
Před 11 měsíci
Milan Tyralik

Souhlasím. Žilková v paruce zestárla o 10 let, nudné, trapné scénáře, nic o ničem, další ptákovina.

3
Před 1 rokem

Reklamy byly minutově delší než ta telenovela. Mrknu až na poslední 500 díl. U těchto sitcomů stačí první a poslední

9
Před 1 rokem
Jarek Hrňa

To je sitkom?

Před 1 rokem

podle článku půjde o další ptákovinu, na ty zásadně nekoukám

34
Před 1 rokem

Zadal sem otázku můžu: se oženit s nevlastní sestrou s kterou mám společného jen otce a neomylný Google mi odpověděl,že to není překážka.Tak o čem ten seriál je?

3
Před 1 rokem
Hynek Jouja

Pokud máte společného otce, nejste nevlastní sourozenci.

2
Před 1 rokem

No klišé...Samozřejmě v komedii je to nadsázka, ale podobné vztahy, byť to má autorka doma určitě jinak, opravdu existují....

8
Před 1 rokem

Tak rozhodně se podle ukázek dívat nebudu. Další špatný, rychle spíchnutý scénář, kde herci nemají co hrát

24
Před 9 měsíci

24. díl - zoufalé blábolení zoufalých blábolistů, scénáristé už nevědí, jak mladým vtlouci do hlavy, že trojka je normální. Proti gustu žadný dišputát, ale už příště ne.

Před 1 rokem

Teorie tygra popisovala přesně vztah mých rodičů, takže za mně super scénář ze života...

25
Před 1 rokem

Na ČSFD 56 %, což sedí oproti tomuto hodnocení. Viděla jsem kus prvního dílu, a děkuji, nechci. Žilková v té čepici na hlavě, proboha!

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA