1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

A má pravdu a u politiků to platí tuplovaně. Ti si na hlouposti přímo zakládají a chtějí, aby co nejvíce občanů zblblo.

Vždyť se podívejte na zákony a vlády posledních let.

1
Před 11 měsíci

Já bych to shrnul v dnešní době tak, kdo nevolí Fialu je hlupák. V praxi to bude tak ,kdo zvolí Fialu ze základním vzděláním může se říci chytrý to člověk (vzdělaný).

2
Před 11 měsíci

Svět je stále stejný, stejné problémy, stejná řešení. Chytrý člověk, rozuměl situaci až do svého konce. Kéž bychom i my si uchovali rozum ve stáří,

3
Před 11 měsíci

a pak volí kolaborantské strany jako stranu putlerových děvenek, profikorupční hnití, přísahu, trikoloru, ksč, stačilo, socdem, svobodné, zelené, prorussácko a podobné

Před 11 měsíci

Ano . A nejhloupější jsou právě politici. TGM nebyl také žádný génius. Nahrála mu doba a z jeho projektu toho moc nezbylo. Pouze země koruny české .

5
Před 11 měsíci

Nevidím důvod v tom hledat něco extra. Člověk z masa a kostí,jako my všichni a po mrtvici. Co, kdo čekal víc?

6
Před 11 měsíci

Netušila jsem, že byl Masaryk až takový elitář a narcis (s tím pohřbem). Samotný text je v podstaté banální = nechápu, proč to má takovou publicitu.

1
Před 11 měsíci

náš p.prezident tomu věří já ne manipulujete s lidmi věřím v součastnost a v budoucnost a hlavně seznam maže co se mu nelíbí tak co sezname smažeš mě

1
Před 11 měsíci

Lidé jsou hloupí a proto má ano 30 procent

lidé jsou hloupí odsuzují válku na Ukrajině a chtějí tam proruské spd a stačilo

6
Před 11 měsíciUpraveno

Výborný vtip od Miroslava Kemela, kde Okamura říká: Ano, lidé jsou hloupí a nevzdělaní. Ale narozdíl od Masaryka mne to naplňuje volebním optimismem.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA