A má pravdu a u politiků to platí tuplovaně. Ti si na hlouposti přímo zakládají a chtějí, aby co nejvíce občanů zblblo.
Vždyť se podívejte na zákony a vlády posledních let.
Já bych to shrnul v dnešní době tak, kdo nevolí Fialu je hlupák. V praxi to bude tak ,kdo zvolí Fialu ze základním vzděláním může se říci chytrý to člověk (vzdělaný).
Svět je stále stejný, stejné problémy, stejná řešení. Chytrý člověk, rozuměl situaci až do svého konce. Kéž bychom i my si uchovali rozum ve stáří,
a pak volí kolaborantské strany jako stranu putlerových děvenek, profikorupční hnití, přísahu, trikoloru, ksč, stačilo, socdem, svobodné, zelené, prorussácko a podobné
Ano . A nejhloupější jsou právě politici. TGM nebyl také žádný génius. Nahrála mu doba a z jeho projektu toho moc nezbylo. Pouze země koruny české .
Nevidím důvod v tom hledat něco extra. Člověk z masa a kostí,jako my všichni a po mrtvici. Co, kdo čekal víc?
Netušila jsem, že byl Masaryk až takový elitář a narcis (s tím pohřbem). Samotný text je v podstaté banální = nechápu, proč to má takovou publicitu.
náš p.prezident tomu věří já ne manipulujete s lidmi věřím v součastnost a v budoucnost a hlavně seznam maže co se mu nelíbí tak co sezname smažeš mě
Lidé jsou hloupí a proto má ano 30 procent
lidé jsou hloupí odsuzují válku na Ukrajině a chtějí tam proruské spd a stačilo
Výborný vtip od Miroslava Kemela, kde Okamura říká: Ano, lidé jsou hloupí a nevzdělaní. Ale narozdíl od Masaryka mne to naplňuje volebním optimismem.